bună ,mă numesc...
bună ,mă numesc...
pt. că adina mai minte, propun şi aici idea de event :
un event pe forum cu 8 wineri (cei 8 să nu aibă alte conturi cu VIP-MOD-SGA) , în care nuj să facă reclamă la srv ,să facă o poveste cv ,găsiţi voi ,şi cei 8 wineri să fie traşi în joc şi să le pună pm cu întrebări legate de mt2s şi câştigătorul să primească [VIP] ,iar cei 7 un mod 50 la alegere şi un costum 2014 nemod la alegere + [Dn] .
s-a mai făcut cv de genu doar că pe strigă şi a câştigat ElRadu->[VIP]ElRadu
un event pe forum cu 8 wineri (cei 8 să nu aibă alte conturi cu VIP-MOD-SGA) , în care nuj să facă reclamă la srv ,să facă o poveste cv ,găsiţi voi ,şi cei 8 wineri să fie traşi în joc şi să le pună pm cu întrebări legate de mt2s şi câştigătorul să primească [VIP] ,iar cei 7 un mod 50 la alegere şi un costum 2014 nemod la alegere + [Dn] .
s-a mai făcut cv de genu doar că pe strigă şi a câştigat ElRadu->[VIP]ElRadu
- [VIP]Adinna
Re: bună ,mă numesc...
Ţi-am zis şi pe joc că mi se pare OK ideea, dar am nevoie de acordul lui Fifty.. + că sunt acele concursuri în construcţie.
Unde am minţit io?
Unde am minţit io?

[A]Adinna wrote:Ţi-am zis şi pe joc că mi se pare OK ideea, dar am nevoie de acordul lui Fifty.. + că sunt acele concursuri în construcţie.
Unde am minţit io?
că sunt în construcţie
-
[VIP]Admir
Uhtred wrote:[A]Adinna wrote:Ţi-am zis şi pe joc că mi se pare OK ideea, dar am nevoie de acordul lui Fifty.. + că sunt acele concursuri în construcţie.
Unde am minţit io?
că sunt în construcţie
- [MOD]Lorena
pro

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥

- [VIP]Robii
Imi place ca faceti sugesti pentru canu aveti vip =)))
CONTRA !
CONTRA !

Some said "fire" when the fire was ice
- [VIP]Ştefan
Adevărat, donaţi in ... mea dacă vreţi vip.[VIP]Robii wrote:Imi place ca faceti sugesti pentru canu aveti vip =)))
CONTRA !
Contra.