Poate.

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
[MOD]Lorena

Poate.

Post by [MOD]Lorena » Tue Apr 25, 2017 12:24 am

:arrow: ăhm propun un eveniment nou pe forum ,in ce constă acest eveniment : este vorba de reclame. Eventul să se numească competiţia reclamelor şi să se repete lună de lună , sau la 2-3 luni cine face cele mai multe reclame in intervalul să dau ca ex 2 zile sa câştige un grad de [Mr] la baiat şi[ Mrs] dacă e fată plus ceva itm.. sau nu ştiu alt tag.
Bineinţeles acel tag de Mr sau alt tag să ţină doar 1 lună 2 sau 3 iar cel care a luat deja tag-ul să nu mai poată participa prea curând.
Aştept părerile voastre.
Image
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image
Image

[VIP]Adea

Re: Poate.

Post by [VIP]Adea » Tue Apr 25, 2017 1:51 am

Proo
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Tue Apr 25, 2017 9:44 am

Stai asa ca revin. Pai da, ar fi ok. Dar asta cu cateva conditii.
VIP/MOD/SGA sa nu aiba voie sa participe dupa absolut nici un cont. Cu verificare ip.
Si sa se aplice aceeasi regula ca la VIP/MOD/SGA, si anume Banarea contului pentru instrainare. De ce? De al dracu. Daca era dupa mine voi astia cu grad [SGA] aveati restul conturilor banate pe perioada activitatii sub gradul de [SGA].

[Diva]Diabla

Post by [Diva]Diabla » Tue Apr 25, 2017 1:30 pm

PROOO

[VIP]Adea

Post by [VIP]Adea » Tue Apr 25, 2017 2:21 pm

[VIP]Admir wrote:Stai asa ca revin. Pai da, ar fi ok. Dar asta cu cateva conditii.
VIP/MOD/SGA sa nu aiba voie sa participe dupa absolut nici un cont. Cu verificare ip.
Si sa se aplice aceeasi regula ca la VIP/MOD/SGA, si anume Banarea contului pentru instrainare. De ce? De al dracu. Daca era dupa mine voi astia cu grad [SGA] aveati restul conturilor banate pe perioada activitatii sub gradul de [SGA].
Pai oricum gradul .. nu o sa fie permanent .. ce rost are faza cu instrainarea ?
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Tue Apr 25, 2017 3:10 pm

[VIP]Adea wrote:
[VIP]Admir wrote:Stai asa ca revin. Pai da, ar fi ok. Dar asta cu cateva conditii.
Pai oricum gradul .. nu o sa fie permanent .. ce rost are faza cu instrainarea ?
Sa fie permanent. Dar m-am razgandit CONTRA! Asta trebuie gandita altfel. Iar gradul de [Mr] mi se pare un cacat la fel ca reclamele pe care le cereti. Stiu, e frumos sa vrei reclame, dar sa le faca altii. :lol: Metin2Steel, serverul cu Stafful care in loc sa faca reclame prefera sa se linga map1 (de parca ar simtii ceva in realitate) si sa puna playerii sa faca reclame, ca vai doamne le dam grad de [Mr] :lol: . Cand serverul e plin de grade de [Dn] si [VIP]. Pff [Mr] tu iti dai seama.
PS. Doar Kizev se excita si ii se scoala 7-le si devine 16 cand ii da Lorre emotii.

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Tue Apr 25, 2017 4:10 pm

:lol: :lol: mişto P.S tău , dar nu toţi au dn /vip/mod/staff, mai sunt şi alţii care işi doresc un mic tag. Sunt foarte mulţi playeri normali fără dn etc.
[VIP]Admir wrote:
[VIP]Adea wrote:
Sa fie permanent. Dar m-am razgandit CONTRA! Asta trebuie gandita altfel. Iar gradul de [Mr] mi se pare un cacat la fel ca reclamele pe care le cereti. Stiu, e frumos sa vrei reclame, dar sa le faca altii. :lol: Metin2Steel, serverul cu Stafful care in loc sa faca reclame prefera sa se linga map1 (de parca ar simtii ceva in realitate) si sa puna playerii sa faca reclame, ca vai doamne le dam grad de [Mr] :lol: . Cand serverul e plin de grade de [Dn] si [VIP]. Pff [Mr] tu iti dai seama.
PS. Doar Kizev se excita si ii se scoala 7-le si devine 16 cand ii da Lorre emotii.
Image
Image
Image

[VIP]Robii

Post by [VIP]Robii » Tue Apr 25, 2017 4:20 pm

Pro !

Image
Some said "fire" when the fire was ice

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Tue Apr 25, 2017 6:01 pm

Ai clasifica prea mult playerii intre ei. Si ti se pare corect ca unii sa doneze pentru a primii [Dn] iar altii sa faca 20 de reclame sa ia [Mr]? Tinand cont de faptul ca daca ai moduri ai nevoie de extensia [Dn], asta ce ar insemna ca vei putea tine moduri si pe [Mr]? Nu ok? Si aici revenim la prima idee, eu donator joc pe [Dn] iar altul care n-are bagat un ban in server joaca pe [Mr] :lol: . Ti-o explic si a 3-a oara. Eu am bagat 5 lei pentru grad [Dn] iar ala face 20 de reclame si are si posibilitatea sa poarte moduri si pe alta parte e si extensia mai smechera. Bravo ma, explica-mi si mie rezolvarea pentru a purta moduri pe acea extensie atata timp cat nu e donator.

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Tue Apr 25, 2017 6:09 pm

gradul de Dn este grad de dn (donator bancar), iar acest grad de MR SAU altul cine ştie este un simplu grad, nu permanent câştigat la eveniment.. nu are treabă cu restul gradelor.
Image
Image
Image

Locked

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”