EVENTE
-
Regele Shaman
EVENTE
EVENTE :
1.)Nimereste cuvantul:
Cum se joaca? In functie de numarul de jucatori, poate doriti sa impartiti playerii în echipe. Daca aveti mai mult de 3 sau 4 echipe veti avea nevoie de o multime de litere!Alegeti o colectie de cuvinte. Incercati sa dati o tema fiecarui grup de cuvinte.
Fiecare jucator sau echipa primeste cate un teanc de litere, care vor forma cuvinte
(pe forum)
2.)Vanatoarea de maruntis:
GM-UL alege o mapă la întamplare (playerii care vor sa participe se inscriu pe forum), GM-ul baga in acea mapa cat mai mule Metine-Stegulete-Mobi (cat mai multe) si playerii care gasesc cele mai multe metine-stegulete mobi castiga (trb sa faca un print cu steagu-metinu-mobu) si va exista un timp limita 10-15 min în care participantii sa gaseasca steagurile-mobii-metinele
(pe forum)
3.)Simon spune
Se vor alege 10 participanti printr un mix de intrebari pe striga, iar apoi gm ul incepe sa i puna sa faca chestii, cine nu vrea sau e ultimu pierde
(pe joc)
4.)Fazan
Se vor alege 10 participanti printr un mix de intrebari pe striga, GM ul alege o litera cu care sa inceapa castigatorul rundei 1, si mai departe va prindeti voi, cine nu raspunde, e închis pierde, şi să aibă un timp limită de 10 secunde să dea un răspuns, dacă nu i închis
(pe joc)
5.)Negotu fara fir
Se vor alege 10 participanti printr un mix de intrebari pe striga, GM-ul îi va da câştigătorului rundei 1 20 (sau mai puţin) red-uri, şi el poate să oprească din ele (nu toate, 1,2,3), sau să nu oprească deloc şi dă câştigătorului rundei 2 şi ăla face la fel , şi când ajunge la ultimu câştigător gm-ul trb să ghicească câte mai are, dacă ghiceşte, GM-ul îi dă un premiu, o armă donaţie şi l trimite map 1 (dacă nu ghiceşte îl lasă în continuare să participe)
un event la care toată lumea câştigă, şi când rămân mai puţini playeri premiul o să fie mai mare, iar la ultimu care rămâne o să i dea cv frumos
(nuj dacă aţi înţeles cvr să zic, da' na, vă prindeţi voi)
1.)Nimereste cuvantul:
Cum se joaca? In functie de numarul de jucatori, poate doriti sa impartiti playerii în echipe. Daca aveti mai mult de 3 sau 4 echipe veti avea nevoie de o multime de litere!Alegeti o colectie de cuvinte. Incercati sa dati o tema fiecarui grup de cuvinte.
Fiecare jucator sau echipa primeste cate un teanc de litere, care vor forma cuvinte
(pe forum)
GM-UL alege o mapă la întamplare (playerii care vor sa participe se inscriu pe forum), GM-ul baga in acea mapa cat mai mule Metine-Stegulete-Mobi (cat mai multe) si playerii care gasesc cele mai multe metine-stegulete mobi castiga (trb sa faca un print cu steagu-metinu-mobu) si va exista un timp limita 10-15 min în care participantii sa gaseasca steagurile-mobii-metinele
(pe forum)
3.)Simon spune
Se vor alege 10 participanti printr un mix de intrebari pe striga, iar apoi gm ul incepe sa i puna sa faca chestii, cine nu vrea sau e ultimu pierde
(pe joc)
4.)Fazan
Se vor alege 10 participanti printr un mix de intrebari pe striga, GM ul alege o litera cu care sa inceapa castigatorul rundei 1, si mai departe va prindeti voi, cine nu raspunde, e închis pierde, şi să aibă un timp limită de 10 secunde să dea un răspuns, dacă nu i închis
(pe joc)
5.)Negotu fara fir
Se vor alege 10 participanti printr un mix de intrebari pe striga, GM-ul îi va da câştigătorului rundei 1 20 (sau mai puţin) red-uri, şi el poate să oprească din ele (nu toate, 1,2,3), sau să nu oprească deloc şi dă câştigătorului rundei 2 şi ăla face la fel , şi când ajunge la ultimu câştigător gm-ul trb să ghicească câte mai are, dacă ghiceşte, GM-ul îi dă un premiu, o armă donaţie şi l trimite map 1 (dacă nu ghiceşte îl lasă în continuare să participe)
un event la care toată lumea câştigă, şi când rămân mai puţini playeri premiul o să fie mai mare, iar la ultimu care rămâne o să i dea cv frumos

- [MOD]Lorena
Re: EVENTE
pro.

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥

- [VIP]Sophieee
3 - și gen dacă nu începe propoziția cu simon spune și un player face asta, e out, dar jocul ăsta ar fi mai șmecher într-o conferință pe skype, pe chat se prinde lumea mai repede
5 - ăsta da, pro.
restul nu mi se par cine știe ce
5 - ăsta da, pro.
Passe, passe, passera, la dernière restera
-
[VIP]Admir
1. PRORegele Shaman wrote:EVENTE :
1.)Nimereste cuvantul:
(pe forum)
(pe forum)
3.)Simon spune
(pe joc)
4.)Fazan
(pe joc)
5.)Negotu fara fir
2. CONTRA (S-au facut n evente cu acelasi tipar, "cauta cat mai multi, fa-le ss' si baga pe forum).
3. Era frumos sa o dezvolti, pana atunci CONTRA.
4. PRO!
5. Hm, PRO, dar nu cred ca din 12 participanti (exemplu), 20 de licori si 10 negoturi, nu cred ca reuseste sa ghiceasca cate are ultimul, e smecher eventul asta dar daca ei vor sa stea vre-o 2h sa ghiceasca la toti playerii ca sa ii poata trimite map1, atunci e ok. + ca ultimul care va lua "ceva frumos" va fi in avantaj pentru faptul ca a ramas ultimul datorita ordinii.
- [Diva]Diabla
deci pica si asta5. Hm, PRO, dar nu cred ca din 12 participanti (exemplu), 20 de licori si 10 negoturi, nu cred ca reuseste sa ghiceasca cate are ultimul, e smecher eventul asta dar daca ei vor sa stea vre-o 2h sa ghiceasca la toti playerii ca sa ii poata trimite map1, atunci e ok. + ca ultimul care va lua "ceva frumos" va fi in avantaj pentru faptul ca a ramas ultimul datorita ordinii.
-
Alexander ♛
la fel zic şi eu.[VIP]Sophie wrote:3 - și gen dacă nu începe propoziția cu simon spune și un player face asta, e out, dar jocul ăsta ar fi mai șmecher într-o conferință pe skype, pe chat se prinde lumea mai repede![]()
5 - ăsta da, pro.

softer than satin was the light
Contra, srv devine din ce in ce mai gol chit ca este vacanta.
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------
----------------------------------------