Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
-
şliț
- şliț
-
Profile
e cam naspa, schimba tot jocu, dar daca o s o adaugati sa faci un buton gen
textura : da - nu
-
RealK
- RealK
-
Profile
Interesant .
- The Tiger Of Jungle -
I'm a Prince !
-
şliț
- şliț
-
Profile
RealK wrote:Interesant .
te a intrebat cnv cv? taci ma
-
[GM]Lexx
-
- [GM]Lexx
-
Profile
Mie îmi place, e un fel de "shader" pentru metin2.
Eu sunt PRO, pentru implementare buton in setări joc : "Textură HD" -Da/Nu !
-
Kizev
- Kizev
-
Profile
E făinuță mapa asa, dar nu e specificul serverului. Adica daca ar exista un buton de schimbă, ar fi interesant. Cât despre mobi, îs chiar faini cum i ai propus, pro pentru ei. Pentru mapa semipro.
-
[VIP]Admir
- [VIP]Admir
-
Profile
[SGA]Kizev wrote:E făinuță mapa asa, dar nu e specificul serverului. Adica daca ar exista un buton de schimbă, ar fi interesant. Cât despre mobi, îs chiar faini cum i ai propus, pro pentru ei. Pentru mapa semipro.
E specific ANOTIMPULUI, Semi***!
ON: Degeaba dati pro si contra, unii chiar va dati cu parerea cum face ****u de mai sus. Aceasta sectiune e facuta pentru sugestii care nu necesita implementare, lucru la server, ci doar pentru evente si mici modificari in regulament. Sunteti chiar atat de incuiati incat nu puteti sa va dati seama ca propunerile voastre nici macar nu ajung la Owner, sau ca pro-urile voastre n-au nici o relevanta, si practic vorbind e doar un post in + amp*lea, iar teoretic nu inseamna NIMIC!
-
Kizev
- Kizev
-
Profile
[VIP]Admir wrote:[SGA]Kizev wrote:E făinuță mapa asa, dar nu e specificul serverului. Adica daca ar exista un buton de schimbă, ar fi interesant. Cât despre mobi, îs chiar faini cum i ai propus, pro pentru ei. Pentru mapa semipro.
ON: Degeaba dati pro si contra, unii chiar va dati cu parerea cum face ***u de mai sus. Aceasta sectiune e facuta pentru sugestii care nu necesita implementare, lucru la server, ci doar pentru evente si mici modificari in regulament. Sunteti chiar atat de incuiati incat nu puteti sa va dati seama ca propunerile voastre nici macar nu ajung la Owner, sau ca pro-urile voastre n-au nici o relevanta, si practic vorbind e doar un post in + amp*lea, iar teoretic nu inseamna NIMIC!
Mai taci ma. Tu esti destept doar pe metin. +1 POST, JUR CA-MI PASA DE POSTURI. Ai edit + warn pentru insulte .
2.Postarea de texte/imagini/link-uri ce sunt vulgare sau jignitoare :
- Prima abatere: Warn + edit
- A doua abatere: Ban
-
[VIP]Admir
- [VIP]Admir
-
Profile
by [VIP]Admir » Sat Nov 11, 2017 11:05 am
[SGA]Kizev wrote:[VIP]Admir wrote:[SGA]Kizev wrote:E făinuță mapa asa, dar nu e specificul serverului. Adica daca ar exista un buton de schimbă, ar fi interesant. Cât despre mobi, îs chiar faini cum i ai propus, pro pentru ei. Pentru mapa semipro.
ON: Degeaba dati pro si contra, unii chiar va dati cu parerea cum face ***u de mai sus. Aceasta sectiune e facuta pentru sugestii care nu necesita implementare, lucru la server, ci doar pentru evente si mici modificari in regulament. Sunteti chiar atat de incuiati incat nu puteti sa va dati seama ca propunerile voastre nici macar nu ajung la Owner, sau ca pro-urile voastre n-au nici o relevanta, si practic vorbind e doar un post in + amp*lea, iar teoretic nu inseamna NIMIC!
Mai taci ma. Tu esti destept doar pe metin. +1 POST, JUR CA-MI PASA DE POSTURI. Ai edit + warn pentru insulte .
2.Postarea de texte/imagini/link-uri ce sunt vulgare sau jignitoare :
- Prima abatere: Warn + edit
- A doua abatere: Ban
Ia sa imi dai ma ban ca te fac afemeiat. Dependentule, stai dupa shamance toata ziua. Faci de ras baietii. Nu este nici o shamanca sa iti fi scapat.

-
[Diva]Diabla
-
- [Diva]Diabla
-
Profile
by [Diva]Diabla » Sat Nov 18, 2017 1:26 am
[VIP]Lexx wrote:Mie îmi place, e un fel de "shader" pentru metin2.
Eu sunt PRO, pentru implementare buton in setări joc : "Textură HD" -Da/Nu !
+1