Am o propunere... sa se faca un server de Counter Strike 1.6 legat tot de forumul acesta . Oara va intrebati de ce ?
Multa lume de pe server joaca Counter Strike 1.6 (am ales 1.6 si nu CS:Go fiindca unii nu si-l permit) . Asa, pe Counter Strike odata pe luna sau mai scurt, sa se faca unele evente cu premii pe serverul de Metin2 . De ce ? Fiindca este ceva distractiv Counter Strike 1.6 , si nu conteaza de cati bani ai bagat in joc sau ce moduri / iteme ai , ci de strategie si indemanarea ta de a juca . Sper sa fie aprobata...
2. Tot legat de serverul de Counter Strike :
Daca se poate, sa se faca echipe de cate 5v5 (inspirat de la cei din ligi), si sa se joace pana la 30 (gen un competitiv) , asa ar fi mult mai frumos, fiindca membrii echipei ar comunica intre ei . Sau sa se faca diferite evente de 1v1, 2v2, etc. Sper sa fie luata in considerare, fiindca un slot de 16 playeri( puteti lua si de 32, nu e problema, sunt multe sloturi la un host) . Bafta !
idk ce sa zic.
Re: idk ce sa zic.
Am avut server de Counter-Strike 1.6 in urma cu 3-4 ani. Nu e asa usor pe cum pare, mai ales la partea cu "populatul". Pe langa asta nu cred ca sunt chiar atati jucatori de pe Steel care o mai ard pe 1.6 . Majoritatea au trecut la GO.
Prin urmare, Contra. Counter-Strike 1.6 e un joc "pierdut". Cel putin din punctul meu de vedere.
Prin urmare, Contra. Counter-Strike 1.6 e un joc "pierdut". Cel putin din punctul meu de vedere.
-
AmSaFacDouaZiare
Re: idk ce sa zic.
Cs 1.6 nu o sa fie niciodata un joc pierdut . Sa nu uitam cine a dat populatie FPS-ului[VIP]Kito wrote:Am avut server de Counter-Strike 1.6 in urma cu 3-4 ani. Nu e asa usor pe cum pare, mai ales la partea cu "populatul". Pe langa asta nu cred ca sunt chiar atati jucatori de pe Steel care o mai ard pe 1.6 . Majoritatea au trecut la GO.