Propunere!
- [VIP]Seba.
Propunere!
Nu ar fi mai bine in loc de [Dn] la donatori sa se dea level 255 la fiecare player care doneaza? asa pot spune uni ca au grad si alte minunii dar la level 255 nu cred ca e nimic...

Re: Propunere!
Deci , vreau sa spun ca asta e cea mai best ever propunere data vreodata. Insa e o mica problema, pe metin nu se da level, asa ca multi pot profita sa faca foarte multe conturi donatoare si primesc level gratuit , adica numai are farmecu` ala sa stai sa cresti etc.
Din partea mea ai un mare PRO
Din partea mea ai un mare PRO

-
[Lady]Bia
Nu zic că e o idee rea, dar acum să schimbe Dn-ul la toţi şi bla bla bla . . e o chestie .
Totuşi, PRO !
Totuşi, PRO !
1.Creezi haos intre cei cu [Dn] pentru ca fiecaruia ii place sa aibe acel prefix la nume.Tocmai de asta se si dau in vant altii dupa donatii bancare (unii).
2.Exact asta e problema , ca lv 255 nu valoreaza cine stie ce ... e doar un lv pe care il poti face omorand monstri.

2.Exact asta e problema , ca lv 255 nu valoreaza cine stie ce ... e doar un lv pe care il poti face omorand monstri.
mă ,ca iniţiativă e bună. dar sincer îţi e uşor să spui însă pentru lv 255 trebuie schimbate multe ceea ce ar cauza noi buguri,în concluzie o pierdere de timp pentru un nou sistem de catalogare ,ceea ce Steel'ul deja are şi funcţionează binişor. Contra !
Rutina îmi dă teroare, de-aia îmi plac schimbările
Şi mă plictisesc uşor, de-aia schimb şi stările.
Şi mă plictisesc uşor, de-aia schimb şi stările.
- [VIP]Seba.
Pe server e level max 250 si 255 doar la donatori nu ai cum sa faci 255 omorand mobiRhymes wrote:1.Creezi haos intre cei cu [Dn] pentru ca fiecaruia ii place sa aibe acel prefix la nume.Tocmai de asta se si dau in vant altii dupa donatii bancare (unii).

Sa se dea lv 255 in loc de [Dn] ai habar cati au [Dn] ?
Apoi de exemplu sti ca exista caractere cu numele gen [Dn]Cristina si alt caracter Cristina asa simplu ...? Daca se sterge [Dn] Ramane numele asa simplu si daca intra am2 conturi gen ''Cristina / Cristina '' si dau PM eu vorbesc cu am2 >?
Se va face un adevarat haos va spun eu !
+ Munca in plus pentru GM...
Apoi de exemplu sti ca exista caractere cu numele gen [Dn]Cristina si alt caracter Cristina asa simplu ...? Daca se sterge [Dn] Ramane numele asa simplu si daca intra am2 conturi gen ''Cristina / Cristina '' si dau PM eu vorbesc cu am2 >?
Se va face un adevarat haos va spun eu !
+ Munca in plus pentru GM...

→♥ ✌ ◘ ♛ [̲̅A̲̅][̲̅N̲̅][̲̅A̲̅] ◑෴◐ ̿ ̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\ ◢ ◤ ►▼◄ ❤ "Set mod v5 2014/2015" http://i67.tinypic.com/a27rcg.png Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ®҉๖ ❻❾ ™ ▓ ♧ ☆ ¤ •● •ิ.• ♣ ☠ ღ←
[VIP]Seba. wrote:Pe server e level max 250 si 255 doar la donatori nu ai cum sa faci 255 omorand mobiRhymes wrote:1.Creezi haos intre cei cu [Dn] pentru ca fiecaruia ii place sa aibe acel prefix la nume.Tocmai de asta se si dau in vant altii dupa donatii bancare (unii).
![]()
![]()
looool
cine ar vrea sa-si murdareasca numele cu "[Dn]" in fata ?:)) mai bine stau pe un cont nedonator decat pe unul care are [Dn] in fata
de aceeasi parere cu Dany

- [VIP]Adinna
Eu consider că are şi puncte forte, dar şi puncte slabe..
Bun, puncte forte.
1. Unora nu le place acel ''[Dn]''.
2. Datorită acestei.. schimbări, nu se mai poate da PM playerului respectiv. Unora.
3. Ar fii OK cu o schimbare de level, dar..
Punctele slabe.
1. Cum au spus şi ceilalţi, sunt nume cu [Dn] care apar şi fără. Drept urmare, nu s-ar putea scoate Dn-ul, pentru că nu toţi donatorii bancare îşi schimbă numele odată cu primirea acestei părţi, de exemplu : oAdinna - [Dn]Maria sau mă rog, gen. Mulţi nu schimbă.. Şi mna.
2. Acest level poate aduce anumite dezavantaje modaţilor, seturilor mod.. pentru că pot creea anumite buguri. Există deja unele în funcţie de lv, şi se pot amplifica.
3. Sunt foarte, foarte mulţi donatori bancari, iar dacă vrei să spui faptu' ca de-acum să se dea lv 255 şi la cei cu dn să le rămână aşa.. nu ar fi corect!
4. Este enorm, enorm de lucru ! Sunt multe de făcut momentan.. deci nu prea cred.
-- Deci , cam contra . . dar acum să vedem mai multe păreri.
Bun, puncte forte.
1. Unora nu le place acel ''[Dn]''.
2. Datorită acestei.. schimbări, nu se mai poate da PM playerului respectiv. Unora.
3. Ar fii OK cu o schimbare de level, dar..
Punctele slabe.
1. Cum au spus şi ceilalţi, sunt nume cu [Dn] care apar şi fără. Drept urmare, nu s-ar putea scoate Dn-ul, pentru că nu toţi donatorii bancare îşi schimbă numele odată cu primirea acestei părţi, de exemplu : oAdinna - [Dn]Maria sau mă rog, gen. Mulţi nu schimbă.. Şi mna.
2. Acest level poate aduce anumite dezavantaje modaţilor, seturilor mod.. pentru că pot creea anumite buguri. Există deja unele în funcţie de lv, şi se pot amplifica.
3. Sunt foarte, foarte mulţi donatori bancari, iar dacă vrei să spui faptu' ca de-acum să se dea lv 255 şi la cei cu dn să le rămână aşa.. nu ar fi corect!
4. Este enorm, enorm de lucru ! Sunt multe de făcut momentan.. deci nu prea cred.
-- Deci , cam contra . . dar acum să vedem mai multe păreri.