Propunere.
-
BlackManda
Propunere.
Salut , am venit aici cu o sugestie, aceea de a se face si un server pvp-pvm , si daca chiar vreti sa fie cu donatii sa se doneze pentru seturi , care se pot face si fara a dona. Dar sa dati accesorii cu 10% critica de la ele sau dastea in plus. De ce? Fratilor in 2012/2013 acest metin era nu unul dintre cele mai frumoasa ci cel mai frumos metin din lume. Sincer cand m-am apucat si vedeam playerii cu furtuna si king si alte prostii , ma minunam. Fratilor , pierdeti playerii in masa de la atatia modati. Nu zic ca eu nu am moduri dar , daca ati face si sv2 pvp-pvm le-as da pe toate , pe iteme acolo , chiar si pe un ucigator si un rubin, adica fratilor in map 1 rosii , e o regula din cate am observat. Cine misca moare. In toate regatele toti playerii stau in cerc. Si hai sa zicem acum suntem x playeri dintre care 40 sunt playeri. Se lasa ei playerii vin alti 200 donatori , cu full moduri rase si atack , fratilor o sa ajungem sa numai fie deloc pvp , sa nu poti omora decat animalele si sa fie metin pentru aspect. Bogdanel , ma pun si in locul tau da , stiu ca iti plac banii , stiu ca platesti banuti la host , te-am inteles. Dar pune-te frate si in locul nostru... Daca nu sunteti de acord sa se faca inca un sv pvp-pvm atunci , sa se faca asa . Ch1/Ch2 pentru modati si ch3 pentru playerii , orice modat care este prins in ch3 sa primeasca la prima abatere kick , a doua abatere ban 10 ore a 3-a abatere ban pe o perioada nedeterminata, asa va spun eu ca s-ar linistii toti. Astept pro-uri si contra , desii stiu ca fifty nu o va lua in seama.
-
dragutzu2003
Re: Propunere.
Contra :oe, Motivul?
Playerii care au un singur mod ce vor face pe servarul pentru modati? , isi vor lua bataie non-stop , asa daca exista un singur server cei care au 1-2 moduri se pot bate si cu playeri fara mod care au seturi bune! Servarul Este Perfect Asa Cum Este!
Playerii care au un singur mod ce vor face pe servarul pentru modati? , isi vor lua bataie non-stop , asa daca exista un singur server cei care au 1-2 moduri se pot bate si cu playeri fara mod care au seturi bune! Servarul Este Perfect Asa Cum Este!
Big Up , PRO , bravo băi băiatule mie unul îmi place propunerea ta , APRECIEZ !
Vorbele mele sunt ca nişte arme , rup capete , ţine-te bine de bare , lovesc şi mai tare !
-
BlackManda
Mersi de pro-uri , dragutzu2003 , playerii cu seturi da , pot rezista cu seturi cu alea alea . Dar eu daca am rase ce sa imi faca? Ca sta saracu cate 30 de minute , si tot degeaba. Disaye sau Fifty vor spune 'Daca nu iti place serverul nu te juca'. De la atatea moduri nu o sa mai fie pvp serverul. O sa te duci sa faci testuri pe propriile conturi sau pe mobi pentru ca playerii sunt in scadere. De aia fac modatii foamea cu cine misca moare ,ca doar pe aia pot sa ii omoare si ei. UPDATE.
- [LADY]Bella
PRO
- Răzv ♥»»»Iubesc aproapele, da' nu-l iubesc prea tare.
Că-ntr-o zi mă va răni și-am auzit că doare . [preluat de la Mădă Şmk ]