Lycan Metin2Steel
Lycan Metin2Steel
Sal`tare din nou ,
Revin c`o noua sugestie pt Metin2Steel , care după părerea mea cred c`ar revitaliza "viaţa" după serverul nostru, ca să nu scriu romane aici incepem aşa :
Adăugarea celui d`al V-lea caracter şi anume Lycan (wolf), după cum bine ştim s-a adăugat pe sv. oficial al ţării noastre.
Metin2Steel trece printr`o perioadă dificilă cu playerii , popularitatea sv. scăzând extrem de mult in ultimile săptămâni . Prin adăugarea noului caracter , sunt aproape convins că se vor apuca mulţi playeri de server.
Multi o să spuneţi : " Vai se dau rr la conturi sau Este foarte greu de implementat si rezolvat erorile care pot apărea" , ţin să vă contrazic , dacă există puţină voinţă , caracterul se poate implementa , fără ştergerea conturilor curente , buguri se pot rezolva rapid , maxim 3 zile de muncă sau 1zi , 1 zi jumătate de muncă grea.
Aştept şi opiniile voastre , cu stimă : [Dn]Coach
Revin c`o noua sugestie pt Metin2Steel , care după părerea mea cred c`ar revitaliza "viaţa" după serverul nostru, ca să nu scriu romane aici incepem aşa :
Adăugarea celui d`al V-lea caracter şi anume Lycan (wolf), după cum bine ştim s-a adăugat pe sv. oficial al ţării noastre.
Metin2Steel trece printr`o perioadă dificilă cu playerii , popularitatea sv. scăzând extrem de mult in ultimile săptămâni . Prin adăugarea noului caracter , sunt aproape convins că se vor apuca mulţi playeri de server.
Multi o să spuneţi : " Vai se dau rr la conturi sau Este foarte greu de implementat si rezolvat erorile care pot apărea" , ţin să vă contrazic , dacă există puţină voinţă , caracterul se poate implementa , fără ştergerea conturilor curente , buguri se pot rezolva rapid , maxim 3 zile de muncă sau 1zi , 1 zi jumătate de muncă grea.
Aştept şi opiniile voastre , cu stimă : [Dn]Coach
Vorbele mele sunt ca nişte arme , rup capete , ţine-te bine de bare , lovesc şi mai tare !
- [VIP]Adinna
Re: Lycan Metin2Steel
Eu am auzit că nu sunt bonusuri de apărare contra lui. Aşa că, n-are rost. Contra.

Sunt , aparare colt =)) asa se numeste , dar e o prostie Lycan , si nu are cum sa-l implementeze deoarece , Ro o platit niste bani pentru , al avea implementat , dami ex de alt metin , decat Ro care are Lycan ? Contra ..

Domnişoara Adina , bonusuri EXISTĂ,tu gândeşti?!?! De ce ai dovleacul pe umeri să nu plouă`n gât?!?! , dacă nu existau bonusuri , de ce s-ar mai fi făcut un astfel de caracter? Dacă faci event cu 15 poze când faci reclamă şi dai mod nu ştiu cât , crezi că aşa`l populezi?
Serverul are nevoie de ceva NOU , nici intr`un caz de idei idioate ca să te evidenţiezi TU in ochii Alexandrei sau ai lui Bogdan.
Serverul are nevoie de playeri , NU de impresiile tale domnişoară !Când critici/comentezi pe/la cineva , documnetează-te , NU orice zboară se mănâncă !
Sunt peste 5 private nu cred că are rost să le fac reclamă acuma !
Serverul are nevoie de playeri , NU de impresiile tale domnişoară !Când critici/comentezi pe/la cineva , documnetează-te , NU orice zboară se mănâncă !
Sunt peste 5 private nu cred că are rost să le fac reclamă acuma !
Vorbele mele sunt ca nişte arme , rup capete , ţine-te bine de bare , lovesc şi mai tare !
Mai exista , nu dau nume =] .oSurv1vaL wrote:Sunt , aparare colt =)) asa se numeste , dar e o prostie Lycan , si nu are cum sa-l implementeze deoarece , Ro o platit niste bani pentru , al avea implementat , dami ex de alt metin , decat Ro care are Lycan ? Contra ..
Si da , la fel cred si eu . Cum e caracter ca War/Ninja/Sura/Saman si exista bonusuri impotriva lor , asa exista si impotriva acestui caracter Lycan (stiu pentru ca am vazut) .

[SGA]Geo wrote:Mai exista , nu dau nume =] .oSurv1vaL wrote:Sunt , aparare colt =)) asa se numeste , dar e o prostie Lycan , si nu are cum sa-l implementeze deoarece , Ro o platit niste bani pentru , al avea implementat , dami ex de alt metin , decat Ro care are Lycan ? Contra ..
Si da , la fel cred si eu . Cum e caracter ca War/Ninja/Sura/Saman si exista bonusuri impotriva lor , asa exista si impotriva acestui caracter Lycan (stiu pentru ca am vazut) .
Geo , in cazul lor , ai nevoie de mult timp de gândire pt aţi da seama de lucruri logice , exact cum le-am spus şi eu Lycan`ul există pe câteva serverele . Până şi serverele puradeilor cu host` de 2euro au Lycan , nu`i nevoie de premiu "Nobăl" pt a implementa Lycan cu tot cu bns şi iteme.
Stai tu calm , ca Lycan nu se baga pe steel , ar da peste cap toate lucrurile .

Spre exemplu , ce treburi ar da peste cap?
)
Tu ce crezi ca imediat se baga un nou caracter pe metin , stii cate buguri ar putea creea ?