Salut !
Sunt [VIP] de 2 zile si vreau sa intreb daca pot sa imi am numele de [Dn] inapoi. Adica [VIP]Sergiu
Numele actual: [VIP]Sin
Numele de donator : [Dn]Sergiu
Motivul: Am descoperit ca mai exista un player pe nume "Shin" si aproape toata lumea ma confunda cu el. De aceea nu vreau sa fiu nici o dublura si nici sa fiu acuzat de "copiere"
P.S. : Am vorbit deja cu [ADM]Disayer si m-a sfatuit sa creez un topic aici , pentru [Owner]Fifty.
Astept un raspuns !
Thanks
Schimbare nume ...
Schimbare nume ...
Last edited by [VIP]Sin on Fri Mar 27, 2015 2:35 am, edited 1 time in total.
" Today was good. Today was fun. Tomorrow is another one. "
Dr. Seuss

Dr. Seuss

- [VIP]Adinna
Re: Schimbare nume ...
Dacă tot ai donat pentru gradul de [VIP] şi dacă am înţeles eu bine , vrei să schimbi numele din [VIP]Sin în [Dn]Sergiu ?
Nu se poate !
Odată ce ai primit gradul . . rămâi cu [VIP] , însă numele îl poţi schimba la donaţii , cred .
Au mai existat unele situaţii cu [VIP]Dany care acum este [VIP]Daniela , fiindcă un player şi-a luat [VIP]iDany , actualul [VIP]Dany şi tot aşa . .
Deci , cum am spus , îţi poţi schimba numele [VIP]-ului , dar nu poţi primii numele cu [Dn] înapoi , decât dacă donezi pe un cont normal de player pentru a primi [Dn] .
Nu se poate !
Odată ce ai primit gradul . . rămâi cu [VIP] , însă numele îl poţi schimba la donaţii , cred .
Au mai existat unele situaţii cu [VIP]Dany care acum este [VIP]Daniela , fiindcă un player şi-a luat [VIP]iDany , actualul [VIP]Dany şi tot aşa . .
Deci , cum am spus , îţi poţi schimba numele [VIP]-ului , dar nu poţi primii numele cu [Dn] înapoi , decât dacă donezi pe un cont normal de player pentru a primi [Dn] .

[MISS]Adinna wrote:Dacă tot ai donat pentru gradul de [VIP] şi dacă am înţeles eu bine , vrei să schimbi numele din [VIP]Sin în [Dn]Sergiu ?
Nu se poate !
Nu vreau sa fiu iar [Dn] Vreau doar sa am numele iar Sergiu mai exact [VIP]Sergiu
Dr. Seuss

Dr. Seuss

- [LADY]Bella
cum şi alţi colegi de-ai tăi şi-au putut schimba numele de VIP din cauză că se confundau,părerea mea este că şi tu meriţi acest lucru.
- Răzv ♥»»»Iubesc aproapele, da' nu-l iubesc prea tare.
Că-ntr-o zi mă va răni și-am auzit că doare . [preluat de la Mădă Şmk ]
- Sowato
- Location: |¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯|×ღ×|¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯| ~ LiquriciHD # Sowato ~ |__________|×ღ×|__________|
'' Sunt o LADA si mananc pufuleti saltareti '' Pentru ce p??a mea comentezi si tu? Aici ar trebui sa vorbeasca Fifty nu '' Capra lu mam' Pauna '' !
|¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯|×ღ×|¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯|
~ LiquriciHD # Sowato ~
|__________|×ღ×|__________|

~ LiquriciHD # Sowato ~
|__________|×ღ×|__________|

Chiar nu gasesc rostul comentariului tau.Sowato wrote:'' Sunt o LADA si mananc pufuleti saltareti '' Pentru ce p??a mea comentezi si tu? Aici ar trebui sa vorbeasca Fifty nu '' Capra lu mam' Pauna '' !
Si eu te-as putea intreba acelasi lucru ...
Dr. Seuss

Dr. Seuss

- [VIP]Adinna
Apăi bun , în cazul acesta poţi schimba ! Doar să vorbeşti cu [ADM]Disayer sau cu [Owner]Fifty .
Caută-mă pe joc să-ţi dau skype-ul unuia dintre ei şi mai multe detalii !
T/C !
Caută-mă pe joc să-ţi dau skype-ul unuia dintre ei şi mai multe detalii !
T/C !