Schimbare nume ...

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
Locked
[VIP]Sin

Schimbare nume ...

Post by [VIP]Sin » Thu Mar 26, 2015 11:08 pm

Salut !

Sunt [VIP] de 2 zile si vreau sa intreb daca pot sa imi am numele de [Dn] inapoi. Adica [VIP]Sergiu

Numele actual: [VIP]Sin
Numele de donator : [Dn]Sergiu

Motivul: Am descoperit ca mai exista un player pe nume "Shin" si aproape toata lumea ma confunda cu el. De aceea nu vreau sa fiu nici o dublura si nici sa fiu acuzat de "copiere"

P.S. : Am vorbit deja cu [ADM]Disayer si m-a sfatuit sa creez un topic aici , pentru [Owner]Fifty.

Astept un raspuns !
Thanks
Last edited by [VIP]Sin on Fri Mar 27, 2015 2:35 am, edited 1 time in total.
" Today was good. Today was fun. Tomorrow is another one. "
Dr. Seuss

Image

[VIP]Adinna

Re: Schimbare nume ...

Post by [VIP]Adinna » Fri Mar 27, 2015 12:30 am

Dacă tot ai donat pentru gradul de [VIP] şi dacă am înţeles eu bine , vrei să schimbi numele din [VIP]Sin în [Dn]Sergiu ?
Nu se poate !
Odată ce ai primit gradul . . rămâi cu [VIP] , însă numele îl poţi schimba la donaţii , cred .
Au mai existat unele situaţii cu [VIP]Dany care acum este [VIP]Daniela , fiindcă un player şi-a luat [VIP]iDany , actualul [VIP]Dany şi tot aşa . .
Deci , cum am spus , îţi poţi schimba numele [VIP]-ului , dar nu poţi primii numele cu [Dn] înapoi , decât dacă donezi pe un cont normal de player pentru a primi [Dn] .
Image

[VIP]Sin

Post by [VIP]Sin » Fri Mar 27, 2015 12:42 am

[MISS]Adinna wrote:Dacă tot ai donat pentru gradul de [VIP] şi dacă am înţeles eu bine , vrei să schimbi numele din [VIP]Sin în [Dn]Sergiu ?
Nu se poate !
Odată ce ai primit gradul . . rămâi cu [VIP] , însă numele îl poţi schimba la donaţii , cred .
Au mai existat unele situaţii cu [VIP]Dany care acum este [VIP]Daniela , fiindcă un player şi-a luat [VIP]iDany , actualul [VIP]Dany şi tot aşa . .
Deci , cum am spus , îţi poţi schimba numele [VIP]-ului , dar nu poţi primii numele cu [Dn] înapoi , decât dacă donezi pe un cont normal de player pentru a primi [Dn] .

Nu vreau sa fiu iar [Dn] Vreau doar sa am numele iar Sergiu mai exact [VIP]Sergiu
Dr. Seuss

Image

[LADY]Bella

Post by [LADY]Bella » Fri Mar 27, 2015 12:55 am

cum şi alţi colegi de-ai tăi şi-au putut schimba numele de VIP din cauză că se confundau,părerea mea este că şi tu meriţi acest lucru.
Image - Răzv ♥
»»»Iubesc aproapele, da' nu-l iubesc prea tare.
Că-ntr-o zi mă va răni și-am auzit că doare .
[preluat de la Mădă Şmk ]

Sowato
Location: |¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯|×ღ×|¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯| ~ LiquriciHD # Sowato ~ |__________|×ღ×|__________|

Post by Sowato » Fri Mar 27, 2015 1:42 am

'' Sunt o LADA si mananc pufuleti saltareti '' Pentru ce p??a mea comentezi si tu? Aici ar trebui sa vorbeasca Fifty nu '' Capra lu mam' Pauna '' !
|¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯|×ღ×|¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯|
~ LiquriciHD # Sowato ~
|__________|×ღ×|__________|

Image
Image

[VIP]Sin

Post by [VIP]Sin » Fri Mar 27, 2015 1:56 am

Sowato wrote:'' Sunt o LADA si mananc pufuleti saltareti '' Pentru ce p??a mea comentezi si tu? Aici ar trebui sa vorbeasca Fifty nu '' Capra lu mam' Pauna '' !
Chiar nu gasesc rostul comentariului tau.
Si eu te-as putea intreba acelasi lucru ...
Dr. Seuss

Image

[VIP]Adinna

Post by [VIP]Adinna » Fri Mar 27, 2015 10:25 am

Apăi bun , în cazul acesta poţi schimba ! Doar să vorbeşti cu [ADM]Disayer sau cu [Owner]Fifty .
Caută-mă pe joc să-ţi dau skype-ul unuia dintre ei şi mai multe detalii !
T/C !
Image

Locked

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”