»»»Doar o părere«««

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
Locked
WaLLy

»»»Doar o părere«««

Post by WaLLy » Fri Mar 27, 2015 4:15 am

Trecem direct la "miezul" problemei , adică EchipaServerului , mulţi GameMaster`s noi , mulţi n`au habar de aşa ceva , dar pur şi simplu` au grad , am intrebat juma` din echipa serverului: diferenţă intre EVENT şi EVENIMENT , ghici ce?! Am fost ameninţat cu jail permanent (luare peste picior) , in fine , sper că se va trezi cineva la realitate şi`şi va da seama ca serverul nu face treaba cu staf minor , strâmtorat mintal +favoritismele deja existente.
Nu am scris asta ca să primesc jail sau mute , e doar o părere/sugestie...
P.S: Era să uit , măcar echipa sererului să ofere un exemplu pozitiv playerilor şi să nu pocească limba materină (română).

Acest topic nu este pt părerile voastre cu "pro/contra" care oricum nu`mi pasă de ele.
Cu stimă [Dn]Coach.
Vorbele mele sunt ca nişte arme , rup capete , ţine-te bine de bare , lovesc şi mai tare !

[VIP]Adinna

Re: »»»Doar o părere«««

Post by [VIP]Adinna » Fri Mar 27, 2015 10:23 am

Asta e secţiunea '' Sugestii şi sfaturi '' , nu '' Discuţii libere '' .
Deci zi-o direct , care ţi-e sugestia ? Sau ia stai , ai vreo problemă ? Spune-i lui Fifty , că de la o vreme ţi s-a pus pata rău pe cei din STAFF .
Şi ca să ştii , după ce că ai un limbaj mizerabil de-a dreptu' şi faci mişto toată ziua , crezi că poţi face ceea ce vrei tu ?
Nu ai fost ameninţat , ai fost AVERTIZAT . :roll:
Faceţi topicuri doar ca să vă băgaţi în seamă , din câte văd .
A , da .
Şi ce problemă ai tu referitor la '' limba română '' a unora ? Care e problema ta cum scriu ei ?
Ce , crezi că eşti părintele suprem al gramaticii sau ce ?
Mai bine ţi-ai vedea de treaba ta !
Sper că am fost destul de clară , domnule * matur * !
T/C !
Image

Locked

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”