Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
-
WaLLy
- WaLLy
-
Profile
Salutare,
S-au făcut tot felul de topicuri cu război, waruri, duele, nu ştiu ce , nu ştiu cum.
Vin cu altă idee , după cum ştiţi s-au adăugat foarte mulţi membrii in Echipa Serverului.
Propun ca, câte 2(doi) membrii din EchipaServerului să fie pt. fiecare regat, adică:
-2(Doi) membrii pe regatul Roşu
-2(Doi) membrii pe regatul Albastru
-2(Doi) membrii pe regatul Galben
Acum că am lămurit partea asta, probabil intrebaţi de ce s-ar muta câte doi pe fiecare regat, să va explic: fiecare dintre ei îşi vor face "dream team`ul" care să apere regatu` lor, iar la final după ce fiecare regat are "cavaleria" sa, [S]Yako poate incepe "războiul regatelor", adică: o bătaie generală intre cele 3(trei), cred că acest eveniment poate să fie şi cu modaţi cu şi nemodaţi , dar eu aş vrea să se facă pt. nemodaţi, să mai fie şi ei ajutaţi, spre exemplu eu unul m-am tot săturat de favoritisme, este şi rândul lor să facă costume,freze rare, armuri ş.a.m.d 
Deci, dacă ştii că eşti certat cu lb.română, frustrat pe viaţă sau mă deteşti, nu lăsa comentariul tău aici, o să fie inutil la fel ca tine. Mulţumesc
Cu stimă, [Dn]Coach
Vorbele mele sunt ca nişte arme , rup capete , ţine-te bine de bare , lovesc şi mai tare !
-
[VIP]Dany
-
- [VIP]Dany
-
Profile
Foarte buna idee
Si eu am propus ceva asemanator... dar conteaza sa se faca.
Sunt total pro !
BRAVO !!!
-
[VIP]Geo
-
- [VIP]Geo
-
Profile
-
[VIP]Ulise
- [VIP]Ulise
-
Profile
by [VIP]Ulise » Sat Mar 28, 2015 12:12 pm
PRO !
Beau şi fumez,mă distrez,nu stau..
Ca n-totdeauna e aşa cum vreau..[Cheloo]
-
WaLLy
- WaLLy
-
Profile
Da?! Mă bucur că vă incântă, mai rămâne pusă`n aplicare.
Big Up. :3
[Dn]Coach
Vorbele mele sunt ca nişte arme , rup capete , ţine-te bine de bare , lovesc şi mai tare !
-
[VIP]Sophieee
-
- [VIP]Sophieee
-
Profile
by [VIP]Sophieee » Sat Mar 28, 2015 1:41 pm
"Deci, dacă ştii că eşti certat cu lb.română, frustrat pe viaţă sau mă deteşti, nu lăsa comentariul tău aici, o să fie inutil la fel ca tine. Mulţumesc"
Ar fi trebuit să adaugi pe lângă alea şi "dacă nu mă pupi în fund" , măcar să fi fost complet.
Ideea în sine este foarte bună,felicitări.
Passe, passe, passera, la dernière restera
-
WaLLy
- WaLLy
-
Profile
Imperfecşăn wrote:
"Deci, dacă ştii că eşti certat cu lb.română, frustrat pe viaţă sau mă deteşti, nu lăsa comentariul tău aici, o să fie inutil la fel ca tine. Mulţumesc"
Ar fi trebuit să adaugi pe lângă alea şi "dacă nu mă pupi în fund" , măcar să fi fost complet.
Ideea în sine este foarte bună,felicitări.
Nu trebuie să mă "pupe nimeni`n fund" pur şi simplu există cineva atât de frustrat pe viaţă şi atât de redus mintal incât e contra la tot ce propun şi mai dă şi "t/c", de ce?! Adevărul doare, n`ai ce să le faci mentalitate sub nivelul mării
-
[GM]Lexx
-
- [GM]Lexx
-
Profile
Interesant ce sa zic=]]
PRO!
-
[VIP]Dany
-
- [VIP]Dany
-
Profile
WaLLy wrote:Nu trebuie să mă "pupe nimeni`n fund" pur şi simplu există cineva atât de frustrat pe viaţă şi atât de redus mintal incât e contra la tot ce propun şi mai dă şi "t/c", de ce?! Adevărul doare, n`ai ce să le faci mentalitate sub nivelul mării
[Dn]Coach pe viitor sa fi mai bun , & ai sa vezi cum o sa ai doar → prieteni
-
WaLLy
- WaLLy
-
Profile
Incă aştept părerile voastre.
Nu îmi trebuiesc prieteni care pot fi pe interes, am puţini şi ăia`s CEI MAI BUNI.