Propunere marire sloturi.
Propunere marire sloturi.
Salut!As avea o propunere in legatura cu marirea slotului la inventar si deopzit.De ce?Pai, de exemplu eu am primul inventar ocupat de exilire, potiuni, peturi, mounturi, costume etc.Al 2-lea inventar este ocupat de seturi si arme si alte iteme care imi trebuie...
Cat despre depozit am depozitul full(tocmai ce l-am golit ieri de itemele inutile iar).Chiar daca sa zicem s-ar adauga ceva ce sa stearga iteme ar fi intul pentru ca eu am in depozit iteme de alte rase, alte seturi/acc rare, diferite perle etc. etc.
Cat despre depozit am depozitul full(tocmai ce l-am golit ieri de itemele inutile iar).Chiar daca sa zicem s-ar adauga ceva ce sa stearga iteme ar fi intul pentru ca eu am in depozit iteme de alte rase, alte seturi/acc rare, diferite perle etc. etc.
-
[VIP]Ulise
Re: Propunere marire sloturi.
Este o idee bună,PRO !

Beau şi fumez,mă distrez,nu stau..
Ca n-totdeauna e aşa cum vreau..[Cheloo]
Direct CONTRA, mărire slot? Ia explică, "pătrăţica" să fie mai mare sau ce vrei să spui?
Vorbele mele sunt ca nişte arme , rup capete , ţine-te bine de bare , lovesc şi mai tare !
Micule geniu lasa-ma sa iti explic.Intre partea de sus a inventarului(unde este caracterul tau echipat cu arma armura si accesori) si partea de jos(unde ai tu potiunile si toate itemele tale) se afla acolo 2 dreptunghiuri cu I si II.Eu m-am referit sa se adauge inca un slot si sa fie I, II si III.Inteles?WaLLy wrote:Direct CONTRA, mărire slot? Ia explică, "pătrăţica" să fie mai mare sau ce vrei să spui?
Pro, chiar e o idee foarte buna ! Nu-mi place sa ma repet dar, de la mine ai un mare PRO !!

- [VIP]Adinna
- [LADY]Bella
PRO
- Răzv ♥»»»Iubesc aproapele, da' nu-l iubesc prea tare.
Că-ntr-o zi mă va răni și-am auzit că doare . [preluat de la Mădă Şmk ]
Încearcă să te exprimi corect in română, d`abia apoi să`ncepi cu texte gen "micule".Geov wrote:Micule geniu lasa-ma sa iti explic.Intre partea de sus a inventarului(unde este caracterul tau echipat cu arma armura si accesori) si partea de jos(unde ai tu potiunile si toate itemele tale) se afla acolo 2 dreptunghiuri cu I si II.Eu m-am referit sa se adauge inca un slot si sa fie I, II si III.Inteles?WaLLy wrote:Direct CONTRA, mărire slot? Ia explică, "pătrăţica" să fie mai mare sau ce vrei să spui?
P.S: Tot este o idee tâmpită care n`o să fie aplicată NICIODATĂ.
Vorbele mele sunt ca nişte arme , rup capete , ţine-te bine de bare , lovesc şi mai tare !
Totusi ai putea sa imi zici de ce este o idee "tâmpită"?WaLLy wrote:Încearcă să te exprimi corect in română, d`abia apoi să`ncepi cu texte gen "micule".Geov wrote:Micule geniu lasa-ma sa iti explic.Intre partea de sus a inventarului(unde este caracterul tau echipat cu arma armura si accesori) si partea de jos(unde ai tu potiunile si toate itemele tale) se afla acolo 2 dreptunghiuri cu I si II.Eu m-am referit sa se adauge inca un slot si sa fie I, II si III.Inteles?WaLLy wrote:Direct CONTRA, mărire slot? Ia explică, "pătrăţica" să fie mai mare sau ce vrei să spui?
P.S: Tot este o idee tâmpită care n`o să fie aplicată NICIODATĂ.