Propunere marire sloturi.

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
Geov

Propunere marire sloturi.

Post by Geov » Fri Apr 03, 2015 5:27 pm

Salut!As avea o propunere in legatura cu marirea slotului la inventar si deopzit.De ce?Pai, de exemplu eu am primul inventar ocupat de exilire, potiuni, peturi, mounturi, costume etc.Al 2-lea inventar este ocupat de seturi si arme si alte iteme care imi trebuie...
Cat despre depozit am depozitul full(tocmai ce l-am golit ieri de itemele inutile iar).Chiar daca sa zicem s-ar adauga ceva ce sa stearga iteme ar fi intul pentru ca eu am in depozit iteme de alte rase, alte seturi/acc rare, diferite perle etc. etc.

[VIP]Ulise

Re: Propunere marire sloturi.

Post by [VIP]Ulise » Fri Apr 03, 2015 6:04 pm

Este o idee bună,PRO !
Image
Beau şi fumez,mă distrez,nu stau..
Ca n-totdeauna e aşa cum vreau..[Cheloo]

WaLLy

Post by WaLLy » Fri Apr 03, 2015 7:07 pm

Direct CONTRA, mărire slot? Ia explică, "pătrăţica" să fie mai mare sau ce vrei să spui?
Vorbele mele sunt ca nişte arme , rup capete , ţine-te bine de bare , lovesc şi mai tare !

xMaxel

Post by xMaxel » Fri Apr 03, 2015 7:19 pm

Este buna ideea, PRO

Geov

Post by Geov » Fri Apr 03, 2015 8:47 pm

WaLLy wrote:Direct CONTRA, mărire slot? Ia explică, "pătrăţica" să fie mai mare sau ce vrei să spui?
Micule geniu lasa-ma sa iti explic.Intre partea de sus a inventarului(unde este caracterul tau echipat cu arma armura si accesori) si partea de jos(unde ai tu potiunile si toate itemele tale) se afla acolo 2 dreptunghiuri cu I si II.Eu m-am referit sa se adauge inca un slot si sa fie I, II si III.Inteles?

[Dn]Joker

Post by [Dn]Joker » Fri Apr 03, 2015 9:24 pm

Pro, chiar e o idee foarte buna ! Nu-mi place sa ma repet dar, de la mine ai un mare PRO !!
Image
Image
Image

[VIP]Adinna

Post by [VIP]Adinna » Fri Apr 03, 2015 10:09 pm

Image
Image

[LADY]Bella

Post by [LADY]Bella » Fri Apr 03, 2015 10:26 pm

PRO
Image - Răzv ♥
»»»Iubesc aproapele, da' nu-l iubesc prea tare.
Că-ntr-o zi mă va răni și-am auzit că doare .
[preluat de la Mădă Şmk ]

WaLLy

Post by WaLLy » Sat Apr 04, 2015 3:42 am

Geov wrote:
WaLLy wrote:Direct CONTRA, mărire slot? Ia explică, "pătrăţica" să fie mai mare sau ce vrei să spui?
Micule geniu lasa-ma sa iti explic.Intre partea de sus a inventarului(unde este caracterul tau echipat cu arma armura si accesori) si partea de jos(unde ai tu potiunile si toate itemele tale) se afla acolo 2 dreptunghiuri cu I si II.Eu m-am referit sa se adauge inca un slot si sa fie I, II si III.Inteles?
Încearcă să te exprimi corect in română, d`abia apoi să`ncepi cu texte gen "micule".
P.S: Tot este o idee tâmpită care n`o să fie aplicată NICIODATĂ.
Vorbele mele sunt ca nişte arme , rup capete , ţine-te bine de bare , lovesc şi mai tare !

Geov

Post by Geov » Sat Apr 04, 2015 1:07 pm

WaLLy wrote:
Geov wrote:
Încearcă să te exprimi corect in română, d`abia apoi să`ncepi cu texte gen "micule".
P.S: Tot este o idee tâmpită care n`o să fie aplicată NICIODATĂ.
Totusi ai putea sa imi zici de ce este o idee "tâmpită"?

Locked

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”