Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
-
Miha ✌
- Miha ✌
-
Profile
Scurtă descriere : ăm,da,telecomandă,băjeţi .
Ce mi-a venit de am scris titlul ăsta ? o.O Cum dracu am găsit eu o legătură între o telecomandă şi Metin2Steel ?! Mhm... ciudat,nu? ;-s Păi,hai să vedem dacă putem face o conexiune între acestea . Telecomandă...butoane,luminiţe,baterii . Metin2Steel...evente,jocuri,staff prietenos. Am comparat butoanele cu eventele,luminiţele cu jocurile şi bateriile cu stafful prietenos.De unde până unde comparaţiile astea ? Mpăi,ca şi la o telecomandă avem mai multe opţiuni pe care să le alegem,ori tasta 1,ori 2 şi tot aşa,aşa avem şi la Metin2Steel : ba evente PvP,ba evente cu reclamă,ba evente de imaginaţie. Uite c-am explicat prima comparaţie . Luminiţe şi jocuri ? Hmhm,luminiţele-s frumoase,nu?
normal că sunt,că doar d-aia când eram micuţi alergam după ele pe pereţi şi peste tot,acum însă,când am mai crescut puţin le-am înlocuit cu jocurile. Ce jocuri putem găsi pe Steel ? Hăuhău,destule. Secţiunea *discuţii libere* are p'acolo tot ce vrei,dar putem inventa unele şi pe joc,cum ar fi A/P. Baterii şi staff prietenos ? Păi eu ştiu că bateriile încarcă...şi stafful poate face asta,însă aceştia ne încarcă cu energie,bucurie şi uneori,pe unii,cu destui nervi.
Cam *scurtă* descrierea asta,dar nah,a trebuit să facem nişte legături ca să înţelegem ce şi cum. 
Sugestii de organizare : ce va trebui să facem acum că avem aceste conexiuni ? . . . avem două variante , ori găsim altele pe care le considerăm mai bune , ori va trebui să le prelucrăm pe acestea , adăugând alte argumente. Asta rămâne la decizia staffului ! eu consider că 6 zile ar fi suficiente pt. a găsi alte argumente , dar , la fel , rămâne la decizia organizatorilor.
Mod de organizare : hotărându-ne ce facem , ar trebui să ştim şi cum facem , astfel că timp de 3 zile vom proceda aşa :
★ în prima zi vom găsi argumente pt. BUTOANE - pot fi cerute minereuri de pe site ; va dura 2 zile .
★ în a doua zi vom găsi argumente pt. LUMINIŢE - pot fi cerute şi artificii pt. care va trebui să votăm pe site ; va dura 2 zile .
★ în a treia zi vom găsi argumente pt. BATERII - putem caracteriza un membru staff,scurt şi la obiect ; va dura 2 zile .
Model de postare :
☁ Nume caracter :
☁ Am adus argumente pt. :
☁ Argumentele :
☁ Caracterizarea ( dacă e cazul ) :
Regulament :
concurenţii ce nu vor respecta modelul de postare/regulamentul vor fi descalificaţi !
postările inutile/ce conţin limbaj vulgar/violent/ofensator vor fi şterse iar respectivul va fi sancţionat , neputând să mai participe la event !
dacă aţi câştigat într-o zi,nu mai aveţi voie să participaţi şi în celelalte ( o zi adică o secţiune dintre cele trei - butoane / luminiţe / baterii ) !
nu aveţi voie să participaţi de pe mai multe conturi , veţi fi descalificaţi !
ACEST EVENT ESTE O IMPROVIZAŢIE ŞI TREBUIE TRATAT CA ATARE !
Am primit un termen random ( telecomandă ) cu ajutorul căruia *am putut* să realizez un event , este strict pt. amuzament ! Mulţumiri *anonimilor* ce mi-au propus acest termen.
pwp
» „Numai după invidia altora îți dai seama de propria ta valoare.” «
-
Miha ✌
- Miha ✌
-
Profile
ă,da,apăsaţi botonu' roşu.
» „Numai după invidia altora îți dai seama de propria ta valoare.” «
-
[LADY]Bella
-
- [LADY]Bella
-
Profile
by [LADY]Bella » Sun Aug 09, 2015 9:25 am
Miha ✌ wrote:ă,da,apăsaţi botonu' roşu.
T/C
- Răzv ♥
»»»Iubesc aproapele, da' nu-l iubesc prea tare.
Că-ntr-o zi mă va răni și-am auzit că doare . [preluat de la Mădă Şmk ]