Propunere
- [VIP]Seba.
Propunere
Propun sa se dea kik la care injura asa poate se mai potolesc
Prima abatere-Avertizare
a-2-a abatere kik
a-3-a abatere jail
Prima abatere-Avertizare
a-2-a abatere kik
a-3-a abatere jail

- [VIP]Adinna
Re: Propunere
Contra.
Regulamentul nu va fii modificat în acest fel, mai ales că cei din STAFF avem comanda de mute, nu are rost ca playerii să primească kick pentru limbaj.
Poate mai rău, se enervează şi înjură mai rău, am păţit-o.
[VIP] sau [MOD] ce dau kick pentru limbaj fac foarte rău, nu prea e permis regulamentului şi sunt avertizaţi, sau mă rog, eu una aşa fac.
Vedeţi un caz în care un player jigneşte/înjură şi nu e STAFF ON sau în mapa respectivă: ori daţi PM la membrul STAFF respectiv ON, ori faceţi reclamaţie pe forum în caz contrar.
Regulamentul nu va fii modificat în acest fel, mai ales că cei din STAFF avem comanda de mute, nu are rost ca playerii să primească kick pentru limbaj.
[VIP] sau [MOD] ce dau kick pentru limbaj fac foarte rău, nu prea e permis regulamentului şi sunt avertizaţi, sau mă rog, eu una aşa fac.
Vedeţi un caz în care un player jigneşte/înjură şi nu e STAFF ON sau în mapa respectivă: ori daţi PM la membrul STAFF respectiv ON, ori faceţi reclamaţie pe forum în caz contrar.

- [LADY]Bella
eu spun PRO doar în situaţia în care nu e absolut nici un membru staff ON iar respectivul îşi bate joc de regulament .
- Răzv ♥»»»Iubesc aproapele, da' nu-l iubesc prea tare.
Că-ntr-o zi mă va răni și-am auzit că doare . [preluat de la Mădă Şmk ]
PRO MAN !
"Sunt multi in jurul tau care te fac sa te crezi tare
Tine minte ca o spun doar sa te sape in continuare
Ai produs niste bani, ai gasit drumul in viata
Le-ai spus ca ai si t***e cand suntem fata-n fata"
Tine minte ca o spun doar sa te sape in continuare
Ai produs niste bani, ai gasit drumul in viata
Le-ai spus ca ai si t***e cand suntem fata-n fata"
- [VIP]Seba.
Da Adina dar daca nu e nici un membru staff on stau si suport cum ma injura?..degeaba ii fac reclamatie ca pana ii fac ma mai injura de 234242342 de ori[MISS]Adinna wrote:Contra.

Pro ;]

→♥ ✌ ◘ ♛ [̲̅A̲̅][̲̅N̲̅][̲̅A̲̅] ◑෴◐ ̿ ̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\ ◢ ◤ ►▼◄ ❤ "Set mod v5 2014/2015" http://i67.tinypic.com/a27rcg.png Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ®҉๖ ❻❾ ™ ▓ ♧ ☆ ¤ •● •ิ.• ♣ ☠ ღ←
Si PRO , privind argumentele tale, dar si CONTRA, privind argumentele Adinei.
Ramane la decizia superiorilor daca v-or schimba regulamentul sau nu.

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel

Mno,şi tu dar şi Adina aveţi dreptate,MAI ALES CU ARGUMENTUL ĂSTA *Poate mai rău, se enervează şi înjură mai rău, am păţit-o.* .
Totuşi eu sunt contra , deoarece unii poate vor profita din plin de această nouă *regulă* , folosind-o în mod abuziv , poate chiar dacă nu e cazul . Aşa că,de ce să riscăm ?
Totuşi eu sunt contra , deoarece unii poate vor profita din plin de această nouă *regulă* , folosind-o în mod abuziv , poate chiar dacă nu e cazul . Aşa că,de ce să riscăm ?

» „Numai după invidia altora îți dai seama de propria ta valoare.” «
-
[MOD]Mistic
Pro, si eu le-am mai dat kick. Cand nici un staff "nu vedea" chiar daca erau on.