Pro sau Contra . E Doar o Propunere
Pro sau Contra . E Doar o Propunere
M-am gandit asa ca uni dintre noi "Donatori" vor sa schimbe anumite iteme , si nu au cum ca trebuie sa doneze , chiar daca acest item este doar 1 , Propun asa ca idee ca fiecare Pleyer care a donat peste 100 Lei sa primeasca un mic ajutor de la ADM Gen 10-15 lei in contu-l metin 2 steel pentru a Schimba anumite iteme , Sparte/Bugate/Praf .Acesste schimbari se pot face intr-o zi de gen Sambata dupa donati .P.s E Doar o Propunere .

Re: Pro sau Contra . E Doar o Propunere
Draga Bia , tu nu ai de ce sa dai PRO/Contra e doar pentru Pleyeri nu pentru Membri Staff .

E Normal va canditi numai la voi la ceilalti deloc , orcum sunteti Staff deci nu vad de ce vati baga
ce vreti voi sa schimbati ?

În primul rând într-un topic poate comenta ori şi cine vrea .În al doilea rând nu mi se pare corect de loc.
În al treilea rând majoritatea donatoril sunt cei care donează cod deoarece este mai accesibil şi mai usor.
P.S: Nu îţi recomand să te iei de staff . Şi ei fac parte din serverul acesta , fiecare a pus o ţiglă cum s-ar zice la organizarea acestui server.

-
dreams1127
Iti dai seama Bogdan nu o sa fie de acord , pentru ca totusi , trebuie sa bage si el ceva bani in Steel , iar daca ar fi asa cum ai vrea tu , nu prea ar putea sa scoata ceva profit .
In fine , de la mine ai PRO
In fine , de la mine ai PRO
Respectă-mă şi te voi respecta , înjură-mă şi o să ai de pierdut .
[Dn]GhostSpace is here !
[Dn]GhostSpace is here !
- [VIP]Anesthesia
Contra. Ma mir ca n-ati zis ceva de genu' la fiecare 10 lei donati sa mai primiti bonus 5 in cont. Seriously?
)