GameForge Va inchide Metin2 Steel :))))

Aici poti face urmatoarele:
-Sa te descri..
-Sa iti cauti jumatatea...
-Sa deschizi subiecte despre ce doresti inafara de
*Reclama,comert intre servere sau sa aduci jigniri unui jucator..
Nerespectarea conditiilor duce la T/C + cos gunoi !
ThorKida

GameForge Va inchide Metin2 Steel :))))

Post by ThorKida » Sat Apr 08, 2017 9:42 pm

https://www.youtube.com/user/alexutzu072alex/videos
Vad ca i-a dat rekt si lu` lexx
Jettyx Solozor si altii....sincer cam au dreptate cei de la GF
...cred ca or sa inceapa sa scoata si serverele private Atat timp cat Contin numele (Brand-ul) "Metin2" Voi ce credeti?
Image
Image

Kizev

Re: GameForge Va inchide Metin2 Steel :))))

Post by Kizev » Sat Apr 08, 2017 9:51 pm

Ce glumă proastă. Cum să scoată mă privatele? Orice joc are oficial si private.

[#Sefu]

Post by [#Sefu] » Sat Apr 08, 2017 9:55 pm

Dacă vrea p33la gameforge-ului îţi închide toate privatele oricum s-a spus că o să se închidă toate privatele se dau multe ţepe primele metine închise : Alas_a

ThorKida

Post by ThorKida » Sat Apr 08, 2017 9:58 pm

[SGA]Kizev wrote:Ce glumă proastă. Cum să scoată mă privatele? Orice joc are oficial si private.
Atat timp cat ei nu incaseaza niciun venit pe urma faptului ca "tu" Folosesti Brand-ul "Metin2" sa obtii profit ce ia-r impiedica
Face o reclamatie firmei de host sa scoata jocul din lista de hosting
se vor axa pe altcv CS:GO , SA;MP minecraft etc..
Nimic nu-i imposibil Gandeste-te ca GF e o firma destul de mare si destul de raspandita..nush dc crezi ca e o gluma proasta.
Image
Image

[VIP]Mistic

Post by [VIP]Mistic » Sun Apr 09, 2017 7:14 am

Ma p*s in GF-ul tau, si-n firma lor "mare".
Ei au dat strike-uri pe youtube la video/canale ca legal nu aveau voie sa stearga nici un video, nu aveau nici un drept nici macar de copyright. GF-ul sufera ca nu mai produce bani, mai repede se inchid ei nu privatele. Nu intru in detalii ca te bag in ceata, nu-s de tine.

Cum apare cate un ca*at gata ca se inchide "Steel" si daca s-ar inchide ce ma? N-aveti o viata de trait? Cand o sa vina vremea sa se inchida la propriu, cine stie cand.. o sa faceti proteste de strada? Sa fim seriosi..

[VIP]3s3

Post by [VIP]3s3 » Sun Apr 09, 2017 8:02 am

De s-ar închide acu' da' nu prea văd.
Am părăsit fundu' iadului pentru cel al mamei tale!
Image
ImageImageImage
Image

[#Sefu]

Post by [#Sefu] » Sun Apr 09, 2017 9:50 am

[VIP]Mistic wrote:Ma p*s in GF-ul tau, si-n firma lor "mare".
Ei au dat strike-uri pe youtube la video/canale ca legal nu aveau voie sa stearga nici un video, nu aveau nici un drept nici macar de copyright. GF-ul sufera ca nu mai produce bani, mai repede se inchid ei nu privatele. Nu intru in detalii ca te bag in ceata, nu-s de tine.

Cum apare cate un ca*at gata ca se inchide "Steel" si daca s-ar inchide ce ma? N-aveti o viata de trait? Cand o sa vina vremea sa se inchida la propriu, cine stie cand.. o sa faceti proteste de strada? Sa fim seriosi..
Şi dacă se închide Steel Fifty face alt sv plăteşte pe unu să îi facă prezentare şi steel iar e faimos până iau toţi moduri .

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Sun Apr 09, 2017 10:34 am

[SGA]Kizev wrote:Ce glumă proastă. Cum să scoată mă privatele? Orice joc are oficial si private.
Stai linistit pentru tine a fost facut topicul asta, stiam ca o dai in plans... " ce gluma proasta " :lol: . Usor cu astea ca cu kizev nu-i de joaca. Si apropo, nu orice server are oficial si privat. Ca daca tu te-ai jucat doar SAMP si Metin, nu inseamna ca toate au la fel.

[VIP]Adea

Post by [VIP]Adea » Sun Apr 09, 2017 11:33 am

Lu' lexx poate sa ii inchida canalu...nici nu are de suferit pt 300 si cv de abonati si 20 vizualizari pe video..se pipi pe el :lol:

(Oricum posta doar evente )
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------

ThorKida

Post by ThorKida » Sun Apr 09, 2017 1:00 pm

[VIP]Adea wrote:Lu' lexx poate sa ii inchida canalu...nici nu are de suferit pt 300 si cv de abonati si 20 vizualizari pe video..se pipi pe el :lol:

(Oricum posta doar evente )
Ma Adea si munca lui?
Munca lui Jetyx care are vreo 16-17k de abonati...avea 300 de video-uri 3 ani de munca De Soloz0r nu prea ma doare ca ala o facea ptr bani
Ptr. cultura voastra el lua cam 20 de E pe prezentare....Dar oamenii astia de au depus o munca zeci de ore de editare ca sa ne ofere un content de calitate....cu ei cum ramane?

Si ziceti ca nu poate inchide servere? Mai vedem..
Image
Image

Post Reply

Return to “Discutii Libere”