John Abruzzi wrote:în calitate de autor al acestui topic cer ca toate mesajele care n au legătură cu subiectu (inclusiv ăsta) să fie şterse
wqqqqqqqqqq
- [MOD]Lorena
Re: wqqqqqqqqqq
din păcate nu se şterg, adică nu s-au şters până acum cele cu jigniri/injurii etc şi se şterg astea? .. slabe şanse .

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥

-
John Abruzzi
[MISS]Lorena wrote:din păcate nu se şterg, adică nu s-au şters până acum cele cu jigniri/injurii etc şi se şterg astea? .. slabe şanse .John Abruzzi wrote:în calitate de autor al acestui topic cer ca toate mesajele care n au legătură cu subiectu (inclusiv ăsta) să fie şterse
şi trebuia neapărat să mai faci un post?????????
Unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere.
- [MOD]Lorena
măi băiete, ţi-am răspuns la problema cu itm, am mutat topicul şi am explicat ce şi cum. Dacă tu ai probleme când vezi numele "Lorena" e fix problema ta. Cum şi tu comentezi aiurea şi mă faci "proastă" prin topicuri ,nu văd de ce eu nu aş posta? Măcar eu nu injur şi altele.. am mutat topicul, ţi-am răspuns la una dintre intrebări şi i-am explicat Mihai, că nu merge şters, eu văd că are legătură cu topicul tău tot ce am postat. Nu-ţi convine prezenţa mea , fă-te că nu vezi.

-
John Abruzzi
[MISS]Lorena wrote:măi băiete, ţi-am răspuns la problema cu itm, am mutat topicul şi am explicat ce şi cum. Dacă tu ai probleme când vezi numele "Lorena" e fix problema ta. Cum şi tu comentezi aiurea şi mă faci "proastă" prin topicuri ,nu văd de ce eu nu aş posta? Măcar eu nu injur şi altele.. am mutat topicul, ţi-am răspuns la una dintre intrebări şi i-am explicat Mihai, că nu merge şters, eu văd că are legătură cu topicul tău tot ce am postat. Nu-ţi convine prezenţa mea , fă-te că nu vezi.
fă? ce nu înţelegi? nu mai fă aici posturi, abţine te
- [VIP]Sophieee
răspunsuri la problemele tale nu găsești decât la psihologJohn Abruzzi wrote:[MISS]Lorena wrote:măi băiete, ţi-am răspuns la problema cu itm, am mutat topicul şi am explicat ce şi cum. Dacă tu ai probleme când vezi numele "Lorena" e fix problema ta. Cum şi tu comentezi aiurea şi mă faci "proastă" prin topicuri ,nu văd de ce eu nu aş posta? Măcar eu nu injur şi altele.. am mutat topicul, ţi-am răspuns la una dintre intrebări şi i-am explicat Mihai, că nu merge şters, eu văd că are legătură cu topicul tău tot ce am postat. Nu-ţi convine prezenţa mea , fă-te că nu vezi.
Passe, passe, passera, la dernière restera
Imperfecşăn wrote:răspunsuri la problemele tale nu găsești decât la psihologJohn Abruzzi wrote:[MISS]Lorena wrote:măi băiete, ţi-am răspuns la problema cu itm, am mutat topicul şi am explicat ce şi cum. Dacă tu ai probleme când vezi numele "Lorena" e fix problema ta. Cum şi tu comentezi aiurea şi mă faci "proastă" prin topicuri ,nu văd de ce eu nu aş posta? Măcar eu nu injur şi altele.. am mutat topicul, ţi-am răspuns la una dintre intrebări şi i-am explicat Mihai, că nu merge şters, eu văd că are legătură cu topicul tău tot ce am postat. Nu-ţi convine prezenţa mea , fă-te că nu vezi.
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------
----------------------------------------
-
John Abruzzi
Imperfecşăn wrote:răspunsuri la problemele tale nu găsești decât la psihologJohn Abruzzi wrote:[MISS]Lorena wrote:măi băiete, ţi-am răspuns la problema cu itm, am mutat topicul şi am explicat ce şi cum. Dacă tu ai probleme când vezi numele "Lorena" e fix problema ta. Cum şi tu comentezi aiurea şi mă faci "proastă" prin topicuri ,nu văd de ce eu nu aş posta? Măcar eu nu injur şi altele.. am mutat topicul, ţi-am răspuns la una dintre intrebări şi i-am explicat Mihai, că nu merge şters, eu văd că are legătură cu topicul tău tot ce am postat. Nu-ţi convine prezenţa mea , fă-te că nu vezi.
taci fă
- [MOD]Lorena
fă? Invaţă măcar să te adresezi unei persoane pe care nu o cunoşti decât 5% .Ceea ce cunoşti tu, este un caracter de şamancă/ninja. Dacă alte persoane acceptă să te adresezi aşa , eu una nu accept.
Ti-am vorbit frumos , măcar atât să faci şi tu , nu-ţi cer mai mult de atât.
Ti-am vorbit frumos , măcar atât să faci şi tu , nu-ţi cer mai mult de atât.
John Abruzzi wrote:[MISS]Lorena wrote:măi băiete, ţi-am răspuns la problema cu itm, am mutat topicul şi am explicat ce şi cum. Dacă tu ai probleme când vezi numele "Lorena" e fix problema ta. Cum şi tu comentezi aiurea şi mă faci "proastă" prin topicuri ,nu văd de ce eu nu aş posta? Măcar eu nu injur şi altele.. am mutat topicul, ţi-am răspuns la una dintre intrebări şi i-am explicat Mihai, că nu merge şters, eu văd că are legătură cu topicul tău tot ce am postat. Nu-ţi convine prezenţa mea , fă-te că nu vezi.

-
John Abruzzi
fă, eşti proastă de bubui, marş în plm la discuţii libere la jocu ăla de căcat ''ghici cine urmează'' şi fă posturi nu aici[MISS]Lorena wrote:fă? Invaţă măcar să te adresezi unei persoane pe care nu o cunoşti decât 5% .Ceea ce cunoşti tu, este un caracter de şamancă/ninja. Dacă alte persoane acceptă să te adresezi aşa , eu una nu accept.
Ti-am vorbit frumos , măcar atât să faci şi tu , nu-ţi cer mai mult de atât.John Abruzzi wrote:[MISS]Lorena wrote:măi băiete, ţi-am răspuns la problema cu itm, am mutat topicul şi am explicat ce şi cum. Dacă tu ai probleme când vezi numele "Lorena" e fix problema ta. Cum şi tu comentezi aiurea şi mă faci "proastă" prin topicuri ,nu văd de ce eu nu aş posta? Măcar eu nu injur şi altele.. am mutat topicul, ţi-am răspuns la una dintre intrebări şi i-am explicat Mihai, că nu merge şters, eu văd că are legătură cu topicul tău tot ce am postat. Nu-ţi convine prezenţa mea , fă-te că nu vezi.
-
ala12345678
Se pot pietra, se pot sparge si se pot pune doua diferite.[VIP]Lexx wrote:Salut!
Papucii samurai +9 (Bank 2013) oferă: Apărare 18, Viteză de miscare 25%,
Sansă de a bloca un atac corporal 20% și Viteza farmecului 20%
Transformarea itemelor:
![]()
Cioburile merg echipate doar câte unul (al 7-lea acc), se pot bonusa și moda maxim 115, și nu se pot pietra.