?????????
-
mihaisiemi
?????????
Imi tot dă eroarea aceea ”?????” nici nu apuc sa intru pe caracter că o si primesc , am incercat toate metodele posibile , am windows 10 , mai ziceti alte metode care să meargă , majoritatea de pe forum nu au mers.
Menționez că am intalat tot ce trebuie ( microsoft C+++ , netframework ) , si nu imi mai spune ca trebuie sa instalez alea si sa intru in fisierul ăla de la metin , ca am facut asta de zeci de ori si tot nu am mers.
Menționez că am intalat tot ce trebuie ( microsoft C+++ , netframework ) , si nu imi mai spune ca trebuie sa instalez alea si sa intru in fisierul ăla de la metin , ca am facut asta de zeci de ori si tot nu am mers.
Last edited by mihaisiemi on Tue Feb 06, 2018 12:30 am, edited 1 time in total.
- [Diva]Diabla
Re: ?????????
si-a dat restart pc-ul dupa ce ai dat eneter?si nu imi mai spune ca trebuie sa instalez alea si sa intru in fisierul ăla de la metin , ca am facut asta de zeci de ori si tot nu am mers.
Chiar e nevoie sa vin mereu cu aceeasi fraza?[MISS]Diabla wrote:si-a dat restart pc-ul dupa ce ai dat eneter?si nu imi mai spune ca trebuie sa instalez alea si sa intru in fisierul ăla de la metin , ca am facut asta de zeci de ori si tot nu am mers.
"ACEL ANTI-ERROR NU FUNCTIONEAZA" !
- [Diva]Diabla
mh, eu asa l-am rezolvat si tot asa am mai si ajutat playeri......
-
mihaisiemi
Atunci daca nu stii tu , sa zică alt cineva , dar sa raspunda cineva in... , ca de aceea sunteti staff si ar trebui sa stiti sa rezolvati , mai mentionez odata ca am windows 10.
Prietene , si eu am avut Windows XP , Vist, 7, 8, 8.1, si 10 , la nici una nu a functionat programul ala , ba chiar ma scotea mai des decat inainte , imi pare rau ca nu mai am un ss in care vedeai ca eroarea e din cauza unui fisier in plus din client.mihaisiemi wrote:Atunci daca nu stii tu , sa zică alt cineva , dar sa raspunda cineva in... , ca de aceea sunteti staff si ar trebui sa stiti sa rezolvati , mai mentionez odata ca am windows 10.
Orice ai face tot o vei primii acea eroare , eu nu ma mai duceam in map1 blue , de frica sa nu ma scoata...bafta totusi.
-
mihaisiemi
Păi si nu poti sa imi zici cum se numeste fisierul ăla sa il sterg ?