ARATA-MI TU MIE IN REGULA unde scrie ca , NU AM VOIE SA MA JOC CU PTIETEI , IN REGULAMENT SCRIE CLAR , AM VOIE SA FAC ATATA TIMP CAT IMI ESTE PERMIS , 2 Zohan AKA BGS , Cine ti-a permis tie sa-mi lovesti Contu staff , chiar daca stau fara protectie , e din reflex , obisnuinta , tu de ce continui sa lovesti ? Asta e gen , imi dai o palma si cand sa iti dau eu fug , sau cum? Ma provoci dupa faci pe victima ?
IN REGULAMENT SCRIE CLAR AM VOIE ATATA TIMP CAT IMI ESTE PERMIS SI ESTE INTRE PRIETENI , Eu va inteleg ca nu ma suportati , ca va dau peste nas ca sunteti fara tigle pe " tavan " , dar sa nu sarim calul
[MISS]Akai
-
[MOD]Zohan
Re: [MISS]Akai
Pai Tu draga nu ai voie sa te dai pe liber...asa ca zic sa asteptam raspuns de la superior..[MISS]Akai wrote:Lu' BGS nu-mi aduc aminte sa il fi lasat sa dea in staff :3
Sa putea sa lipsesti tu d'aici ?:)))
-
[MOD]Zohan
[MISS]Akai wrote:ARATA-MI TU MIE IN REGULA unde scrie ca , NU AM VOIE SA MA JOC CU PTIETEI , IN REGULAMENT SCRIE CLAR , AM VOIE SA FAC ATATA TIMP CAT IMI ESTE PERMIS , 2 Zohan AKA BGS , Cine ti-a permis tie sa-mi lovesti Contu staff , chiar daca stau fara protectie , e din reflex , obisnuinta , tu de ce continui sa lovesti ? Asta e gen , imi dai o palma si cand sa iti dau eu fug , sau cum? Ma provoci dupa faci pe victima ?
IN REGULAMENT SCRIE CLAR AM VOIE ATATA TIMP CAT IMI ESTE PERMIS SI ESTE INTRE PRIETENI , Eu va inteleg ca nu ma suportati , ca va dau peste nas ca sunteti fara tigle pe " tavan " , dar sa nu sarim calul
11.Omori playeri ,dandu-te pe liber pe normal/invizibil : :
- Prima abatere: Suspend 5 zile.
- A doua abatere: Suspend 7 zile.
- A treia abatere:Suspendarea contului pe o perioadã nedeterminatã.
Uite aici regula...pf st calama ca nu am treaba cu tine dar tot tu incalci regulamentul te intelg esti noua dar pe deasupra nu vrei sa asculti nu neparrat de mine ci de cei mai vechi aici in staff..tu cu gura ta ai zis ca faci ce vrei pe staff.
Hai sa-ti explic.[MISS]Akai wrote:ARATA-MI TU MIE IN REGULA unde scrie ca , NU AM VOIE SA MA JOC CU PTIETEI , IN REGULAMENT SCRIE CLAR , AM VOIE SA FAC ATATA TIMP CAT IMI ESTE PERMIS , 2 Zohan AKA BGS , Cine ti-a permis tie sa-mi lovesti Contu staff , chiar daca stau fara protectie , e din reflex , obisnuinta , tu de ce continui sa lovesti ? Asta e gen , imi dai o palma si cand sa iti dau eu fug , sau cum? Ma provoci dupa faci pe victima ?

Tu in print-ul atasat la reclamatie era pusa pe modul "Liber", tu daca ataci de pe liber poti face si alte victime, si aici nu ma refer la "prietenii" tai. Cum in regulament nu scrie nimic ca este permis atacul de pe modul liber cu acordul unor persoane/prieteni te agiti degeaba.
"Sunteți lame de Orbit echivalența restului, nu vă gust că tre' să vă scuip.. ce finețe a gestului."
Draga mea, tu dupa ce regulament te ghidezi?[MISS]Akai wrote:ARATA-MI TU MIE IN REGULA unde scrie ca , NU AM VOIE SA MA JOC CU PTIETEI , IN REGULAMENT SCRIE CLAR , AM VOIE SA FAC ATATA TIMP CAT IMI ESTE PERMIS , 2 Zohan AKA BGS , Cine ti-a permis tie sa-mi lovesti Contu staff , chiar daca stau fara protectie , e din reflex , obisnuinta , tu de ce continui sa lovesti ? Asta e gen , imi dai o palma si cand sa iti dau eu fug , sau cum? Ma provoci dupa faci pe victima ?
Lamureste-ne si pe noi ca suntem "incuiati".
Uite aici, link-ul de la regulament: viewtopic.php?f=7&t=18966
Arata-ne si noua unde scrie "AM VOIE ATATA TIMP CAT IMI ESTE PERMIS SI ESTE INTRE PRIETENI", sunt curios tare.
-
șurichenu' morții
sunteti niste uraciosi si naspeti si nebuni lasatimi prietena in pace odata ma prafilor

daca no lasati in pace o sa aveti deaface cu mine
+1 warn de la Mistic, nu ai ce cauta aici.
daca no lasati in pace o sa aveti deaface cu mine
+1 warn de la Mistic, nu ai ce cauta aici.
- [Owner]Fifty
Domnule [VIP]Kito aveti suspend 3 zile!
Nu vi sa faci un raport atata timp cat tu ceri sa te loveasca.( asta denota faptul ca iti doreai prea mult sa ieie suspend!)
Nu e o favorizare.
Singurul lucru care chiar a gresit e ca sa jucat cu prietenii in map 1 danduse pe linber.
Dar nu va primi suspend deoarece raportul a fost facut de o persoana care a incercat sa bage in suspend un membru staff.
Si referitor la colegi din staff ii rog sa fie mai atenti la raporturi nu sa acuze doar de dragul de a acuza. daca nu ai chef sa citesti totul si sa echilibrezi lucrurile mai bine iti vezi de treaba ta.
Nu vi sa faci un raport atata timp cat tu ceri sa te loveasca.( asta denota faptul ca iti doreai prea mult sa ieie suspend!)
Nu e o favorizare.
Singurul lucru care chiar a gresit e ca sa jucat cu prietenii in map 1 danduse pe linber.
Dar nu va primi suspend deoarece raportul a fost facut de o persoana care a incercat sa bage in suspend un membru staff.
Si referitor la colegi din staff ii rog sa fie mai atenti la raporturi nu sa acuze doar de dragul de a acuza. daca nu ai chef sa citesti totul si sa echilibrezi lucrurile mai bine iti vezi de treaba ta.