Elevii noi

Toate topicurile inchise se afla aici !
Locked
Rosky

Elevii noi

Post by Rosky » Thu Mar 15, 2018 10:44 pm

► Numele tău de caracter: Rosky
► Nume vinovat : [SGA]Angel
► Motivul reclamaţiei:
- Neexprimarea corecta a regulamentului la eveniment + modificarea unei reguli, regula adaugata de un membru staff care asista la eveniment, nu organizator( se vede in ss-urile de jos ca a spus cine vorbeste in timpul eventului map1 + jail, nu in timpul cand se spune regulamentul, iar in momentul cand am intrebat care-i treaba, am fost trimis map1 )
- Anuntarea a 2 castigatori finali, iar pe final a fost anuntat doar 1. (poza3)
► Dovada : 1. https://imgur.com/oG4EIng
2. https://imgur.com/U8ikvLX
3. https://imgur.com/GSIkqhh
Last edited by Rosky on Thu Mar 15, 2018 11:17 pm, edited 1 time in total.

Rosky

Re: Elevii noi

Post by Rosky » Thu Mar 15, 2018 11:04 pm

Simti ca-mi pasa ca ai intervenit sa o ajuti? Daca s-o legat sa faca eveniment, o lasi sa se descurce, nu te bagi peste ea. Ea a spus clar, se vede si in screen-uri, cine mai vorbeste in timpul evenimentului map 1 + jail, si tu te-ai trezit cascat sa bagi reguli peste ea?
Ce treaba e asta, fratiorul meu? Cand vezi ca ai reclamatie ii dai repede premiul ca sa taca si sa nu se intample nimic? Urata atitudine. Daca nu faceam reclamatie, unde mergea al doilea premiu? Ma rog, aveti probleme mari amandoi. Il lasam pe Who sa decida ce si cum .

Angel

Post by Angel » Thu Mar 15, 2018 11:13 pm

Am intervenit asta e datoria mea de coleg de staff sa intervin sa ajut daca a gresit undeva , si se vede clar ca toti se bagau peste ea cand incerca sa spuna regulamentul pentru ca nu a scris ce trebuia ca playerii sa inteleaga si dupa am spus eu sa fie pe intelesul tuturor ,mai vezi pe cineva in poza ca dupa ce am scris sa mai scrie ceva pe chat? Nu , doar tu si exact dupa ce am scris treaba aceea , am aplicat ce trebuie.
Si au fost 2 castigatori numai ca nu a modificat anuntul si [VIP]Maxuu poate sa-ti confirme chiar el ca si-a primit premiul
Si da am participat si eu la event .
Image

Rosky

Post by Rosky » Thu Mar 15, 2018 11:16 pm

Vedem ce zice si Who de interventiile tale prostesti si copilaresti.

[MISS]Ioana

Post by [MISS]Ioana » Thu Mar 15, 2018 11:34 pm

Sa stii Rosky ,ca eu am fost de vina!pe langa nu stiu sa fac un eveniment cap-coada m-am si luat in gura cu Angel pentru ce se baga? dar el a avut mare dreptate si eu ca incepatoare m-am crezut ca stiu si pot..si pe langa asta Angel a vrut sa ma si invete dar eu la-m refuzat.Asa ca imi recunosc greseala si suport cosecintele care vin!!Si Angel nu are nici o vina in treaba asta!!
Image

Nikuce

Post by Nikuce » Thu Mar 15, 2018 11:36 pm

[SGA]Angel wrote:Am intervenit asta e datoria mea de coleg de staff sa intervin sa ajut daca a gresit undeva , si se vede clar ca toti se bagau peste ea cand incerca sa spuna regulamentul pentru ca nu a scris ce trebuia ca playerii sa inteleaga si dupa am spus eu sa fie pe intelesul tuturor ,mai vezi pe cineva in poza ca dupa ce am scris sa mai scrie ceva pe chat? Nu , doar tu si exact dupa ce am scris treaba aceea , am aplicat ce trebuie.
Si au fost 2 castigatori numai ca nu a modificat anuntul si [VIP]Maxuu poate sa-ti confirme chiar el ca si-a primit premiul
Si da am participat si eu la event .
Bai cacanarule, daca nu e eventul tau nu ai voie sa te bagi tu sa faci ordine. Si daca vrei sa stii si tu pentru cultura ta, doar ca se ne arăți noua cacateai pe el, vezi ca nu exista regula asta pe forum " cine mai vorbește pe chat se duce map1 ". Citeste regulamentul
warn plus edit - Angel
[MISS]Ioana wrote:Sa stii Rosky ,ca eu am fost de vina!pe langa nu stiu sa fac un eveniment cap-coada m-am si luat in gura cu Angel pentru ce se baga? dar el a avut mare dreptate si eu ca incepatoare m-am crezut ca stiu si pot..si pe langa asta Angel a vrut sa ma si invete dar eu la-m refuzat.Asa ca imi recunosc greseala si suport cosecintele care vin!!
Au voie playerii sa vorbeasca la eveniment.
Nu au voie să vorbeasca sau sa facă spam în timpul numărătorii, în rest au voie să vorbeasca. Citiți și voi regulamentul de la Evenimente? E pe forum daca nu stii unde e...

Angel

Post by Angel » Fri Mar 16, 2018 12:08 am

T/CPana va raspunde who/fifty .
Image

[a.d.m.]who

Post by [a.d.m.]who » Fri Mar 16, 2018 1:57 am

1.Angel nu a bagat regula peste ea , doar a sustinut regula impusa de ea.
2.Staff sunt obligati sa se ajute unde nu stiu cum sa faca , mai ales la evente .
3.Ti-a aplicat corect regula .

Asta unde scre ca eu nu am auzit de ea ? :

"Au voie playerii sa vorbeasca la eveniment.
Nu au voie să vorbeasca sau sa facă spam în timpul numărătorii, în rest au voie să vorbeasca. Citiți și voi regulamentul de la Evenimente? E pe forum daca nu stii unde e.."
Zimi si mie unde e .

Fiecare event facut de un membru staff are regulile impuse de organizatori .
Unde nu sti si nu intelegi, INTREABA !
Image

Locked

Return to “Cazuri rezolvate raport Staff”