Proiect Metin2 Steel (c) 2018 #Revenire

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
Mistic

Re: Proiect Metin2 Steel (c) 2018 #Revenire

Post by Mistic » Mon Mar 26, 2018 12:18 am

Prietene sursa lui Cartof are warningurile ascunse "makefile -Wall". Si daca tot umblii degeaba in "playersettingmodule" scoate efectele si din client ma mucea, ce faci? Il lasi incarcat ca sa-ti dea runtime si de la asta. Stai linistit baiatu meu, sursa lui Cartof a fost modificata in proportie de 90% Si compliata fara nici un warning game/db + pet systemul scos si bagat fara buguri. Si pot spune ca nu mai e "cartof v3" e sursa serverului ;). Daca vrei sa ajuti comunitatea lasa comentatul prost la adresa astora de au muncit la asta si au habar.
"Sunteți lame de Orbit echivalența restului, nu vă gust că tre' să vă scuip.. ce finețe a gestului."

fane28

Post by fane28 » Mon Mar 26, 2018 12:23 am

[SGA]Mistic wrote:Prietene sursa lui Cartof are warningurile ascunse "makefile -Wall". Si daca tot umblii degeaba in "playersettingmodule" scoate efectele si din client ma mucea, ce faci? Il lasi incarcat ca sa-ti dea runtime si de la asta. Stai linistit baiatu meu, sursa lui Cartof a fost modificata in proportie de 90% Si compliata fara nici un warning game/db + pet systemul scos si bagat fara buguri. Si pot spune ca nu mai e "cartof v3" e sursa serverului ;). Daca vrei sa ajuti comunitatea lasa comentatul prost la adresa astora de au muncit la asta si au habar.
Prietene ,hai sa ti spun ceva
Lasa te de partea tehnica ca te bate pana la urma
Sursa lui Cartof e clean ,ce inseamna asta fara anumite sisteme
tu vrei sa fie totul bine si gratis ?
Tu stai degeaba si altul sa lucreze pentru tine ?
Eu lucrez pe cartof by akn si nu am nicio problema
De ce as scoate sword urile ?
doar le am dezactivat din playersettingmodule
Image

fane28

Post by fane28 » Mon Mar 26, 2018 12:26 am

[VIP]Lexx wrote:Războiul [DEV]'iior sau Războiul tehnicienilor (reloaded)
nu am nimic cu el ,dar comenteaza mult si prost .
Image

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Tue Mar 27, 2018 2:29 am

t/c se ocupă OWNERUL nostru şi Mistic de nou client, nu avem nevoie de copy -paste de pe forum cu resurse .
[SGM]Hades wrote:degeaba mai pui astea acilea ca nu le ia nimeni in considerare ;) cum a zis si Mistic mai sus se lucreaza la sv deci nu are rost sa faci offtopinc!
Image
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image
Image

Locked

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”