[SGA]Marius

Toate topicurile inchise se afla aici !
Locked
[MOD]Gambit

[SGA]Marius

Post by [MOD]Gambit » Sun May 06, 2018 4:56 pm

► Numele tău de caracter: Rechinas - forum -
► Nume vinovat : [SGA]Marius
► Motivul reclamaţiei:

N-am inteles ce cauta la cazuri rezolvate reclamatia lui Cronos.
Omul te-a reclamat si ti-a cerut lamuriri, pe care sa zicem ca le-a dat Haze, chiar daca erau superficiale. Apoi ti-a cerut DOVEZI. Datoria ta de staff e sa pui dovezi, nu sa dai "t/c pana raspunde un superior". Te duce mintea sa intelegi ca esti obligat sa pui dovezi?

Si de unde pana unde ma abramburel treaba asta cu "t/c ca se face chat"???
Se da t/c pentru chat atunci cand se discuta inutil la reclamatie, nu cand acuzatorul sau acuzatul aduc un argument. 1 reply de la Cronos si unul de la Haze NU e chat.

Si de unde pana unde o muti la cazuri rezolvate daca reclamatia n-a fost rezolvata? Nu e prima oara cand te rupi in basini, sa scapi de pedepse. Cacatul asta cu "t/c pana raspunde un superior sa nu se faca chat" inseamna de fapt "MI-E FRICA DE SUSPEND SI DAU T/C CA CEL CARE MA RECLAMA SA NU MAI POATA ADUCE NICIUN ARGUMENT IMPOTRIVA MEA", fir-ai a dracu. Pune mana pe reclamatiile lu' sefu' tau [GA]Kizev si vezi cate reclamatii mi le-am inchis ca o pizda pe motiv ca se face chat la reclamatie ;).

Nu mai fi spart la buci, pune mana si muta reclamatia la cazuri NEREZOLVATE, si deschide-o, ca poate mai are Cronos ceva de zis. La acea reclamatie nu a fost chat DELOC.

Pe langa ca nu i-ai pus nicio dovada, fapt care era de datoria ta de staff, ai dat si t/c si ai incercat s-o maschezi mutand-o la Cazuri rezolvate, unde Who abia daca se uita. Ei bine, p-asta nu o inchizi, nu ma intereseaza pareri de la tine, daca se inchide sau se sterge reclamatia se reface si se face si scandal. In banca ta, dog.

► Dovada : viewtopic.php?f=56&t=26648

P.S. Imi iau libertatea de a il invita pe Cronos sa adauge aici reply-uri, unde sa isi sustina punctul de vedere, pentru ca domnu' Marius i-a inchis reclamatia in nas ca un excroc.

VOIAM SA DAU EDIT SI SA ADAUG CA : CRONOS A ZIS : "App astept dovada de la tine pt jail pe [Dn]" dar nu a primit dovezile cerute, deci i s-a dat degeaba T/C
Image

[a.d.m.]who

Re: [SGA]Marius

Post by [a.d.m.]who » Sun May 06, 2018 6:09 pm

Da , asa este , dar o lasam pe cea in care asteptam dovada deschisa ca sa nu ramana toate care au acelasi subiect in comun , la final raspund in aia si pentru astea .
Ps. Scrietiva numele CARACTERULUI de PE JOC ,ca nu aveti caractere pe forum . aveti doar cont.
Unde nu sti si nu intelegi, INTREABA !
Image

Locked

Return to “Cazuri rezolvate raport Staff”