20 iunie 2018, ora 16:11. Elevii [varsta cea mai potrivita pentru a juca metin2] sunt in vacanta de o saptamana. Concediile cu familia inca nu au inceput. E cald afara, si multi sunt la strand, multi sunt la picnic cu prietenii, multi sunt drogati sau beti prin parcuri si inteleg. Da' tot sunt multi care aleg sa stea in casa cu un ventilator sau un aer conditionat, si sa se joace ceva pe pc.
Ipotetic vorbind, unul dintre micile segmente ale vastei arie de jocuri este si Metin2Steel. Darrrr, aici toata lumea e afara, toata lumea face altceva. . . Cred?! In orice caz sunt 10 playeri on, [si crede-ti-ma, am sute de prieteni pe VIP] din 1000/zi cat numara odata serverul. Ce se intampla stimati oameni care se ocupa de server la ora actuala? Unde-s reclamele/eventele/clientul nou? Cum atrageti playerii? S-au inchis CH2-CH3..de ce? V-ati dat seama ca nu au rost sa fie tinute? Unde-i clientul nou care trebuia sa apara in 15 februarie? Cat dureaza sa faci un client de la a la z?
Mi-e mila de situatia in care se afla serverul :

Si nu vreau t/c cu "stai linistit ca apare clientul" de la niciun staff. E o problema despre care ar putea sa-si dea mai multi cu parerea, nu sa ne inchideti gurile, stimati fosti colegi din staff.

#MoarteClinica