► Numele tău de caracter: [VIP]Marius
► Nume vinovat : [SGA]tazy
► Motivul reclamaţiei: Deci, [GM]Boef & [VIP]Hera s-au dat on pentru probleme si intrebări legate de joc.
Și vine inteligentul de [SGA]tazy să spună pe global că [VIP]Hera of..
Acest membru staff ar trebuii să invețe regulamentul prima dată. Până atunci vreau să fie sancționat după regulamentul dat.
► Dovada : https://imgur.com/a/B5zBy1b
[SGA]tazy
Re: [SGA]tazy
Fiind in celula nu mi mergea chat-ul si am vrut sa vad daca merge pe n , pt 1 cuvant pus fara sa vreau nu cred ca e nimic ,daca ti se pare ceva tare grozav si a dus la inchiderea server-ului si la banarea sutelor de mii de playeri si la goliera conturilor tale , da accept ban..
- [VIP]Marius.
Greșala se plătește, iar tu ai făcuto intenționat.
Adică nu se mai poate numii greșală, trebuie să fi pedepsit după regulamentul DAT !
Dacă nu vei fi sanctionat e clar că cineva iți ține partea.
E adoua oară când greșești deja, prima dată te-a iertat respectivu care te-a reclamat, dar acum eu nu te mai iert.
Adică nu se mai poate numii greșală, trebuie să fi pedepsit după regulamentul DAT !
E adoua oară când greșești deja, prima dată te-a iertat respectivu care te-a reclamat, dar acum eu nu te mai iert.

iubirea mea , te-ai pus pe mine ,sa-ti explic un cuvant nu e moarte am apasat fara sa vreau nestiind ca merge /n din jail , vrei sa ti cumpar sga ? sa nu mai plangi si tu aici pe forum cat si pe server?
daca i au susp. nu e nimic pot si ban imi voi cumpara sga anumea sa ti fac in ciuda pentru ca esti o foame de om un copil batut in cap nu ai viata sociala ,mereu vor exista haterii din astia, ce ti pot spune ,multa ... din partea mea
daca i au susp. nu e nimic pot si ban imi voi cumpara sga anumea sa ti fac in ciuda pentru ca esti o foame de om un copil batut in cap nu ai viata sociala ,mereu vor exista haterii din astia, ce ti pot spune ,multa ... din partea mea
- [VIP]Marius.
Frumos te adresezi unui player, 'ce ți pot spune, multa .... din partea mea'.[SGA]tazy wrote:iubirea mea , te-ai pus pe mine ,sa-ti explic un cuvant nu e moarte am apasat fara sa vreau nestiind ca merge /n din jail , vrei sa ti cumpar sga ? sa nu mai plangi si tu aici pe forum cat si pe server?
Nu incerca să te mai scoti că se vede clar că ai scris pe chatul global fără nici un ROST.
Iar greșala se plătește.

Tazy Mai Bine Iei Ban In F*m De *ost Needucat Romana in f*m ca te strang de gat *ostu lu peste
Warn by tazy :*
Warn by tazy :*
-
ala31234567
da il iert eu ma mariusMarius. wrote:Greșala se plătește, iar tu ai făcuto intenționat.
lost daca mai vb urat o sa te parasc lu taicatu si scoate cureaua ai grijaLost wrote:Tazy Mai Bine Iei Ban In Fmm De Prost Needucat Romana in fmm ca te strang de gat prostu lu peste
- [MOD]Lorena
Este incepător, o să discut cu el să nu mai abuzeze de /n t/c.

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥