!!!! PRO/CONTRA !!!!
!!!! PRO/CONTRA !!!!
Nu contează cine sunt , contează sfatul meu pentru unii din voi.
Deci , in legătură cu conturile sparte si furtul itemelor nemod/mod .
Pentru furt de moduri , in regulament si multi staffi spuneți ca nu aveți ce face in legătură cu furt-ul pe srv de itm/mod , ca așa scrie in regulament etc , ok , asta înseamnă ca ori cine poate fura moduri sau iteme fara nici o jena sau frica .
Eu zic / propun ca pentru furt sa se pedepsească daca înapoi modul/item-ul nu m-ai poate fi recuperat , adică pedepsiți pentru o jignire dar pentru furt nu?
Conturile sparte , pai fiecare ar trebui sa aibe si un cod pt contul lui daca cineva intra de pe alt ip pe contul proprietarului , sa il blocheze instantaneu, iar prin Ema-il sa îi vina codul contului pentru a îl debloca , si așa ar fi mai sigur.
Ăsta este sfatul meu , eu zic ca este bun.
Acm depinde de voi daca vreți sa jucați pe server in siguranță.
ASTEPT PRO sau CONTRA si poate câteva comentări bune/răutăcioase.
Deci , in legătură cu conturile sparte si furtul itemelor nemod/mod .
Pentru furt de moduri , in regulament si multi staffi spuneți ca nu aveți ce face in legătură cu furt-ul pe srv de itm/mod , ca așa scrie in regulament etc , ok , asta înseamnă ca ori cine poate fura moduri sau iteme fara nici o jena sau frica .
Eu zic / propun ca pentru furt sa se pedepsească daca înapoi modul/item-ul nu m-ai poate fi recuperat , adică pedepsiți pentru o jignire dar pentru furt nu?
Conturile sparte , pai fiecare ar trebui sa aibe si un cod pt contul lui daca cineva intra de pe alt ip pe contul proprietarului , sa il blocheze instantaneu, iar prin Ema-il sa îi vina codul contului pentru a îl debloca , si așa ar fi mai sigur.
Ăsta este sfatul meu , eu zic ca este bun.
Acm depinde de voi daca vreți sa jucați pe server in siguranță.
ASTEPT PRO sau CONTRA si poate câteva comentări bune/răutăcioase.
Re: !!!! PRO/CONTRA !!!!
Pentru furt se pedepseşte cu ban dacă găseşte vinovatul.
Faza cu codul nu cred că e bună şi nici nu cred că merge, dacă ar merge email-ul asta înseamnă că poţi recupera şi parola, ceea ce acum nu funcţionează.
Am văzut că mulţi fac conturi pe baza unui email invalid gen
gsdgsdh@yahoo.com
Deci.. Contra
Faza cu codul nu cred că e bună şi nici nu cred că merge, dacă ar merge email-ul asta înseamnă că poţi recupera şi parola, ceea ce acum nu funcţionează.
Am văzut că mulţi fac conturi pe baza unui email invalid gen
Deci.. Contra

Forgiveness is of high value, yet it costs nothing.
- [VIP]Sophieee
De la mine ai un mare pro , pentru faza cu codul. Dar la prima , gândeşte-te , nu va sta nimeni să caute vinovatul doar pentru neatenţia cuiva sau *prostia* , în unele cazuri. Ai dat accept ? Da . Te-a forţat cineva , cumva ? Nu . Le dăm pe proprie răspundere şi după facem gură că X ne-a furat şi nu ştiu ce. Dacă nu voiai să se întâmple acest lucru nu dădeai , e logic , nu?
Ai dat , asta e . Da' la faza cu codul sunt complet de acord. Ar fi o idee foarte bună,dar aici intră şi argumentul Ioanei , cum că unii folosesc un id fals/invalid şi da.. Dar totuşi , nu îi pune nimeni să folosească aceste id'uri .
So .. pro.
Passe, passe, passera, la dernière restera
- [VIP]Adinna
Sincer , eu una îți mulțumesc pentru propunere , dar gândește-te la unele aspecte :
• așa-zisul furt de moduri , nu e furt . E problema voastră dacă dați accept , m-am săturat să îi aud pe toți : " ăla m-a furat , ăla nu știu ce " . Și eu am împrumutat și am văzut ciu-ciu înapoi , dar nu m-am plâns la absolut nimeni . Aveți un regulament ! Nu îl respectați , SĂ FIȚI SĂNĂTOȘI ! După ce că unii dintre noi stăm să vă ajutăm și tot noi suntem înjurați , tot nu sunteți mulțumiți !
• faza cu IP , gândește-te că unii mai pleacă din localitate , sau se mută , și automat se schimbă IP-ul . Nu mai putem intra sau ce ? Majoritatea , cum a spus și Ioana , au id-uri băgate la nimereală.
deci , sunt mai mult CONTRA . .
• așa-zisul furt de moduri , nu e furt . E problema voastră dacă dați accept , m-am săturat să îi aud pe toți : " ăla m-a furat , ăla nu știu ce " . Și eu am împrumutat și am văzut ciu-ciu înapoi , dar nu m-am plâns la absolut nimeni . Aveți un regulament ! Nu îl respectați , SĂ FIȚI SĂNĂTOȘI ! După ce că unii dintre noi stăm să vă ajutăm și tot noi suntem înjurați , tot nu sunteți mulțumiți !
• faza cu IP , gândește-te că unii mai pleacă din localitate , sau se mută , și automat se schimbă IP-ul . Nu mai putem intra sau ce ? Majoritatea , cum a spus și Ioana , au id-uri băgate la nimereală.
deci , sunt mai mult CONTRA . .

- [LADY]Bella
PRO !??? wrote: Conturile sparte , pai fiecare ar trebui sa aibe si un cod pt contul lui daca cineva intra de pe alt ip pe contul proprietarului , sa il blocheze instantaneu, iar prin Ema-il sa îi vina codul contului pentru a îl debloca , si așa ar fi mai sigur.
- Răzv ♥»»»Iubesc aproapele, da' nu-l iubesc prea tare.
Că-ntr-o zi mă va răni și-am auzit că doare . [preluat de la Mădă Şmk ]
Din partea mea ai cel mai mare PRO,insa niciodata nu i-am inteles si nu am sa ii inteleg pe cei din staff.
Sunt oameni pe server care au furat cu nemiluita si inca fura si nu au nimic, joaca bine mersi , no stress
) . Am curaj sa fac pariu cu voi ca daca ma duc acum si fur 1 item
iau ban. Daca mi se fura ceva, sun la fifty : ' imi pare rau tu ai dat modul nu are nici o vina el ' . Fur eu : ' ai primit ban pentru furt de iteme ' . Cum dracu se face treaba asta ca tot nu inteleg ?
Oricum, din partea mea tot cel mai mare PRO il ai .
Sunt oameni pe server care au furat cu nemiluita si inca fura si nu au nimic, joaca bine mersi , no stress
Oricum, din partea mea tot cel mai mare PRO il ai .

Singurul lucru cu care-s de acord este in legatura cu siguranta contului, e ok. Insa, la partea cu furtul de iteme se intampina probleme, pentru ca cea mai mare parte din playeri dau PM membrilor staff ca li s-au furat iteme, pentru ca ei le pun in negot si dau accept sau fac un negot de iteme si dupa nu le convine, si se plang ca li s-a furat itemul si tot asa, astea-s doar 2 exemple adevarate.

PRO!

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel

PRO !
" Am inima lu mama şi tupeul de la tata . " [El Nino]

" Suntem egali.. dar nu suntem la acelaşi nivel . " [Dragonu']

" Suntem egali.. dar nu suntem la acelaşi nivel . " [Dragonu']
Pro.

§ The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched
- they must be felt with the heart. §