meow meow

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
Locked
Miha ✌

meow meow

Post by Miha ✌ » Tue Jun 23, 2015 1:12 pm

Meow,meow,hai să ne plângem .
Doamne,deci mor când vă văd că vă luaţi de cur şi săriţi în sus pentru 15 min. mute *fără avertisment* . Da,Mirele,vorbesc de tine :arrow: viewtopic.php?f=9&t=9493 Aminteşte-ţi câte abateri ai , cum mi-a zis şi mie Disayer "abaterile nu se duc dacă schimbi caracterul / după o lună " sau nu ştiu ce. Tu te plângi pentru 15 minute ? Dom'le , când era Yako în staff eu nu mă plângeam pentru 6h JAIL + nu aveam voie să ies nici din celulă cu bugul,să nu mai pomenesc de banu' IP . Şi făceam eu vreo reclamaţie să plâng ? Nu , dom'le , nu făceam nimic , deoarece eram CONŞTIENTĂ de câte abateri am , dar se pare că tu nu eşti. Eu până şi acum , după două luni în care n-am mai înjurat , la prima înjurătură mă aştept să iau jail perm. / ban fără avertisment , iar tu te plângi pentru 15 minute , maică ? :lol:

Mno,din acest motiv am făcut eu topic aici,ca să propun câteva lucruri :
:arrow: să se facă *o listă* cu cei care au mai multe abateri , să se ştie dinainte cum se aplică regulamentu' asupra lor , că nah , oamenii se cred inteligenţi şi găsesc *portiţe* la acesta , ca pe urmă să facă *n* reclamaţii INUTILE .
:arrow: să se dea warn pentru playerii ăştia , care nu aduc argumente valide şi aberează non-stop numa' ca să pună staffu' într-o lumină proastă FĂCÂND RECLAMAŢII INUTILEEEEEEE .

Şi un lucru cam ciudat . . . :arrow: m-am uitat peste regulament şi am văzut Jignire STAFF , dar pe niciunde nu era Jignire PLAYER , doar cele de mai sus *limbaj* . Înainte nu era şi Jignire PLAYER ? :?

P.S. : N-aştept PRO/CONTRA decât de la staff , ei sunt singurii în măsură să comenteze aici . :)
Image
» „Numai după invidia altora îți dai seama de propria ta valoare.” «

xPretty

Re: meow meow

Post by xPretty » Tue Jun 23, 2015 1:26 pm

GG, MIAI , GG.
fată deșteaptă, ce să mai , pro , k , așa te vreau , ly.
Image
§ The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched
- they must be felt with the heart.
§

[VIP]Adinna

Post by [VIP]Adinna » Tue Jun 23, 2015 1:28 pm

Eu una m-am săturat, toţi au tupeul să facă reclamaţii, dar nu se gândesc la câte abateri au.
Eu nu am de gând să le suport chestiile astea, pentru că noi, cei din STAFF, sau mă rog, unii, ne chinuim să vă ajutăm şi să vă facem evente, etc. Şi ce primim? Injurii, reclamaţii, miştouri şi alte porcării de la mici Hristoşei de pe metin.
Noi avem o pasiune pentru jocu' ăsta, dar nu înseamnă că trebuie să le permitem toate chestiile astea.
Şi tu ştii bine că ai ban cu motiv.. Yako nu era nebun, şi dacă ţin minte bine tot Mirel îi făcea reclamaţii, una peste alta.
Le-am propus colegilor mei să fac un grup pe skype unde să scriu toţi cei avertizaţi pe zi, ca să nu se dea 2 avertismente şi să meargă totul conform regulamentului.

Sunt PRO pentru listă, dar totuşi nu să apară pe forum, ci să o avem noi pe skype, nu e treaba playerilor cine are abateri şi cine nu, e doar treaba STAFF-ului.
Image

[GM]Lexx

Post by [GM]Lexx » Tue Jun 23, 2015 11:24 pm

Sunt perfect de acord! PRO!
Image

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel

Image

Flawless.

Post by Flawless. » Tue Jun 23, 2015 11:58 pm

Pro
Image

Image
#C

Jennifer

Post by Jennifer » Wed Jun 24, 2015 1:44 pm

Pro.. ;)
Image
Image

xRianna

Post by xRianna » Wed Jun 24, 2015 1:56 pm

PRO !
" Am inima lu mama şi tupeul de la tata . " [El Nino]

Image

" Suntem egali.. dar nu suntem la acelaşi nivel . " [Dragonu']

[VIP]Ulise

Post by [VIP]Ulise » Wed Jun 24, 2015 3:06 pm

Pro :)
Image
Beau şi fumez,mă distrez,nu stau..
Ca n-totdeauna e aşa cum vreau..[Cheloo]

[VIP]Adinna

Post by [VIP]Adinna » Fri Jun 26, 2015 2:23 am

O să vorbesc cu colegii mei şi le voi aduce la cunoştiinţă numele a câtorva playeri care sunt pe * lista neagră * , să o numesc aşa .
Acea '' listă '' va fii văzută doar de NOI , pentru a nu se creea conflicte între player [ mi-e lene să-ţi explic de ce s-ar putea crea ] .
De faza cu warnu' , o să văd , depinde de maniera în care se exprimă cel care face reclamaţia . .
T/C !
Image

Locked

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”