Aici poti face urmatoarele:
-Sa te descri..
-Sa iti cauti jumatatea...
-Sa deschizi subiecte despre ce doresti inafara de
*Reclama,comert intre servere sau sa aduci jigniri unui jucator..
Nerespectarea conditiilor duce la T/C + cos gunoi !
-
[VIP]Andru
- [VIP]Andru
-
Profile
De unde sa incep? Eu nu o sa imi dovedesc imaturitatea ca si tine Mirel.
1. Sa iti faci cont de forum, si tot tu sa fii cel care comenteaza singur la propria-i porcarie ? O BILA NEAGRA.
2. Sa visezi zi-lumina la organele mele genitale, ca si cum ar reprezenta un fel de idol pentru tine? Dfuck?! O BILA NEAGRA.
3. Sa-mi scrii balade d-astea?
)M-a amuzat sincer. Chiar am satisfactia sa vad ca pe tine te chinuie ca nu-mi poti vedea "nuca, rama, idioata si tampita". Dar intre noi exista o diferenta, prietene. Simplul fapt, ca eu am una, si tu nu. Dar ziceam ca nu cobor la mintea ta.
Sa revenim. Hai sa facem o mica analiza a poeziei tale.
a.) Rima din parti, nimic.
b.) Cuvinte de mahala, care indica faptul ca esti un incult care sufera.
c.) In plus, tatal meu e chirurg general, nu dentist. o.O
d.) Sunt ofticat pe Steel ? Ciudat, deocamdata am cu cine sa joc *impreuna,prieteni* , am de 5 ori mai multe moduri ca tine si sunt si mai mare-n grad.
e.) Dintii mei. Hm, asta e treaba ta ce crezi. Nu stiam ca mare=stramb.
f.) Te iei de prietena-mea =))? Cat de penibil vere? Tu ai avut macar una vreodata?
g.) "ŞPEŞĂL PENTRU VOI AH AH SES ORĂ LA VITEZĂ IAU 200 KM LA ORĂ CĂ AŞA ÎMI PLACE CĂ SE SIMTE BN ÎN DINŢI
IO ŞI GAGIK MEA FRUMUŞIK BLONDA ARE NASU' MAI MARE DEKÂT DICKU MEU DA E BN" Geniala replica, chiar mi-a placut asta.
Ca sa rezum : Sunt curios de ziua in care vei da si tu dovada ca te coci la minte, dar foarte slabe sansele . Se pare ca unii si-au dat seama ca de la un timp, ce e prea mult, nu e sanatos *Damian, Ioana, Mitzi, etc.*. Tin sa precizez ca tu, Sorin si Lorena sunteti cei care suferiti, amice. Nu aveti liniste, pentru ca efectiv va doare ca va ignor.
P.S. Niciodata nu o sa fii capabil de mai mult, Merelus. Burtica pe carte, ca tre' sa ajungi cineva-n viata asta. Nu ai cum sa stai la 'intins mana' o viata intreaga.
"Și-și freacă fofoloanca live pe chat de zici că-i balalaică, pentru un căcat de like, bă, mai că v-aș duce pă toți la Bălăceanca, bă taică." - Maestrul Cedry2k
-
DjCola
- DjCola
-
Profile
tu să nu mă mai scoţi din camera de gm
-
[GM]Lexx
-
- [GM]Lexx
-
Profile
-
xPretty
- xPretty
-
Profile
rekt.
1-0.
bv andreuş.
da' cred că nu a făcut-o singur k.
da' csf , bn ai zis-o .
gg.
pa.
§ The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched
- they must be felt with the heart. §
-
[GM]Lexx
-
- [GM]Lexx
-
Profile
-
[VIP]Andru
- [VIP]Andru
-
Profile
xPretty wrote:rekt.
1-0.
bv andreuş.
da' cred că nu a făcut-o singur k.
da' csf , bn ai zis-o .
gg.
pa.
Cine e mai mirel ca Mirel :s ? Cand spui 'mirel', se intelege tot. Ar trebui sa se zica 'ceva de mirel*proasta* calitate', 'ce gluma mirel*proasta* ai facut', 'ce mirel*prost* ma simt ca te-am jignit', etc. =)) S-ar putea simplu inlocui in dex : prst = mrl .
"Și-și freacă fofoloanca live pe chat de zici că-i balalaică, pentru un căcat de like, bă, mai că v-aș duce pă toți la Bălăceanca, bă taică." - Maestrul Cedry2k
-
Jennifer
- Jennifer
-
Profile
oricum deja devine penibil ce fac unii. Până la urmă e doar un joc şi nu văd rostul certurilor astea. Poate că şi eu am trecut prin astea, adică n-am prea suportat-o pe Bella=] ,dar nu cred că un om întreg la minte continuă să caute motive de a continua conflictele astea. Oricum majoritatea nu vă cunoaşteţi în realitate şi vă legaţi de aspectul fizic sau de alte lucruri.. până una alta fiecare face ce vrea, dar eu nu cred că viaţa personală trebuie băgată în discuţiile astea.
-
[LADY]Bella
-
- [LADY]Bella
-
Profile
by [LADY]Bella » Tue Aug 11, 2015 4:08 pm
Și eu te pup Lorre ;*
cât despre topic,spun la fel ca la baladă,nu ai voie să vorbești urât de playeri / să îi critici,nu aveți nici un drept , nici tu nici puiu'cel mic,că la vârsta lui tu nu știai ce e ăla metin,și nu cred că are nevoie de o iubită care să îi sece sufletul,faceți pace oameni buni că așa nu ajungeți nicăieri.
T/C
- Răzv ♥
»»»Iubesc aproapele, da' nu-l iubesc prea tare.
Că-ntr-o zi mă va răni și-am auzit că doare . [preluat de la Mădă Şmk ]