Pro sau Contra!

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
AndyPsk

Pro sau Contra!

Post by AndyPsk » Wed Aug 27, 2014 2:11 pm

Pe unele metine exista acel asa numit Profil care se afla in bara de sus la playeri prin acel "profil" poti vedea ce are playerul de langa tn fara sa ii zici arata si mie sau daca e de alta rasa sa-l dea jos sa-l puna iar....
E o chestie enervanta asa ar reduce si munca unor membri staff (SGA,ADM,SGM,GM,OWNER..etc) 8-) .
Sa zicem ca un player are mod pe el si un membru staff(enumerat mai sus) vrea sa verifice daca e adevarat sau nu trebuie sa intre pe site sa se logheze sa se uite la ce detine player-ul in acel moment....(Hard Work).Asa doar
printr-un click poate sa vada ce are pe el. Mi se pare o chestie super stiu ca
va fi o munca grea pt Domnul Fifty dar merita. :D

By AndyPsk :P
Ai grija frate viata te ia in grija dar nu si in spate !!!
Image
Image

xRockBoy

Re: Pro sau Contra!

Post by xRockBoy » Wed Aug 27, 2014 2:15 pm

Contra. . nu se mai ocupa nimeni de server si. . cine nu mai are mod acum? Ca playeri nemod sunt mana ceareasca, iar functia asta nu am vazut-o pe niciun metin, doar pe cabal. . si am jucat peste 30 metine romanesti si germane . . iar germanii chiar se pricep la facut servere si adaugat chestii noi.

Hector

Post by Hector » Thu Aug 28, 2014 6:24 pm

Contra . De ce să-i arăt ce iteme şi ce bonusuri am eu . Mai bine ar implementa "oglinda" aia ... nu ştiu cum se numeşte . Apeşi pe ea şi apare itemul pe chat .

Puiu'

Post by Puiu' » Thu Aug 28, 2014 8:53 pm

Contra LOL , de ce sa se ia altul dupa mine ?:|

liviu3d

Post by liviu3d » Sun Aug 31, 2014 11:48 pm

Contra !
În viaţă trebuie să fii deştept 5 minute!
Image
Image

[VIP]Riku

Post by [VIP]Riku » Thu Sep 04, 2014 9:34 pm

Contra
Image

“Nu ne oprim din joacă atunci când îmbătrânim ci îmbătrânim când încetăm să ne mai jucăm.”

[Lady]Bia

Post by [Lady]Bia » Sun Nov 23, 2014 10:56 pm

Contra !

LiquriciHD

Post by LiquriciHD » Thu Dec 04, 2014 2:23 pm

xRockBoy wrote:Contra. . nu se mai ocupa nimeni de server si. . cine nu mai are mod acum? Ca playeri nemod sunt mana ceareasca, iar functia asta nu am vazut-o pe niciun metin, doar pe cabal. . si am jucat peste 30 metine romanesti si germane . . iar germanii chiar se pricep la facut servere si adaugat chestii noi.
Ţin să te contrazic, un GM MODE are acest sistem si este foarte folositor.
1. Pentru comerţ !
2. Pentru verificarea unor playeri care zic că nu au mod, dar defapt ei il deţin fiind nedonatori [ Decat să caute contul in baza de date, sa intre, să verifice] .
3. Ceva nou pe clintul V5-.

Părerea mea, nu astept să fie cineva deacord cu mine !!! :roll: :lol:
Image

[VIP]Dany

Post by [VIP]Dany » Sun Mar 08, 2015 10:25 am

Am setu unicat si secret :lol:
Nu vreau sa mil vada altu :lol: :lol: :lol:

CONTRA !!!
Image
→♥ ✌ ◘ ♛ [̲̅A̲̅][̲̅N̲̅][̲̅A̲̅] ◑෴◐ ̿ ̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\ ◢ ◤ ►▼◄ ❤ "Set mod v5 2014/2015" http://i67.tinypic.com/a27rcg.png Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ®҉๖ ❻❾ ™ ▓ ♧ ☆ ¤ •● •ิ.• ♣ ☠ ღ←

Locked

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”