Team staff
Re: Team staff
Este deja pe global "cutare on pentru problm și întrebări legate de joc" și cum dai pm fără "Team" așa dai și cu ideea ta...ca tot nu se v-a răspunde la pm find'că sunt multe multe pm csf...și au treabă prin mape (mapă de gm afk), sau inv...mda.
Contra.
Contra.
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------
----------------------------------------
--> PRO !!!

Vezi efectu' : ne-am umplut de cunoscatori
Netu' face din copii de 14 ani, judecatori !
taci te-n cancerLora wrote:Este deja pe global "cutare on pentru problm și întrebări legate de joc" și cum dai pm fără "Team" așa dai și cu ideea ta...ca tot nu se v-a răspunde la pm find'că sunt multe multe pm csf...și au treabă prin mape (mapă de gm afk), sau inv...mda.
Contra.
That means I don't fuck with you
I'm a boss, you a worker bitch
I'm a boss, you a worker bitch
Poate pe unii ii va ajuta...
Pe mine,si pe multi altii,NU. Deoarece avem o mare parte din Membrii Staff la "FriendList", cat si destui VIPI....
Ar putea ajuta playeri nemod... Care "pun" intrebari care nu necesita un raspuns din partea unui GM....gen: Unde pica x ?...
Totusi PRO
Pe mine,si pe multi altii,NU. Deoarece avem o mare parte din Membrii Staff la "FriendList", cat si destui VIPI....
Ar putea ajuta playeri nemod... Care "pun" intrebari care nu necesita un raspuns din partea unui GM....gen: Unde pica x ?...
Totusi PRO

-
Cedry2Kruger
De ce ești rău și faci afirmații nefondate? Ia încearcă să îmi dai mie PM când ai "broblem" și dacă nu te ajut tai vena. Nu toți sunt la fel de activi ca mine (modestia asta). Pentru probleme și întrebări PM [VIP]3s3 (iar modestia asta, mă dă afară din casă).[Dn]lKabel wrote:Ar fi o idee buna sa bage in lista de pieteni Team Staff , ceva de genu: http://postimg.org/image/8uwbefva5/. Ar fi o idee foarte buna . Daca cineva ar avea o borblema ar da direct pm nu ar mai sta sa le dea pm la [VIP] care oricum nu prea raspund la pm-uri.
P.S: Orice problemă ai se rezolvă cu Phu Thai. Apelați cu încredere (aviz amatoarelor)