Cand faci un EVENT pe JOC de ce nu dai pe GLOBAL ca ai nevoie de 2-3-4 VIP-i care sa te ajute ?
Faci doar cu cine vrei tu si dupa spui ca de ce nu te-am intrebat ...
Sau cand iti dau PM sa faci un event zici ca nu ai Premii ...
Ox.
- [VIP]Adinna
Re: Ox.
Păi voi nu ştiţi fraţilor cum să primeşti N pm-uri că '' am fost tras de la OX '' şi chiar să vezi cum sunt traşi playerii de [VIP]-i şi nu ştii care din ei îi trage, că normal că nu zice niciunu. Şi după cu verificatu' durează 5 ani, plus că nu se potolesc nici dacă-i ameninţi.[VIP]Al3x wrote:Cand faci un EVENT pe JOC de ce nu dai pe GLOBAL ca ai nevoie de 2-3-4 VIP-i care sa te ajute ?
Faci doar cu cine vrei tu si dupa spui ca de ce nu te-am intrebat ...
Sau cand iti dau PM sa faci un event zici ca nu ai Premii ...
Vorba Diablei, uneori nu apare nici în panel..
Dacă ar fi după mine nu v-aş lăsa deloc la OX-urile mele, dar nu pot eu singură să dau kick-uri. Că mna, şi aşa la OX-urile mele, eu scot jumătate din participanţii ieşiţi din competiţie, că mulţi [VIP]-i sau * alţii * nu fac NIMIC, dar deh, n-avem cum să-i verificăm. Să vedem care dă şi care nu.
Deci nu mai fiţi voi aşa tari în gură că majoritatea vip-ilor faceţi gură degeaba. Şi nu cazul!

La OX sunt pe amandoua, pana se inchi portile le spun la playeri sa dea jos itemele .. dupa ce se inchid mai dau si /tr la cei de pe margine .. se poate verifica
si la evente cum vrei sa te ajut daca tu nu faci ... ca na .. nu ai premii

Să ierți, e divin.
Să-i dai dracu, e senzațional. ^_^
- [VIP]Adinna
S-au făcut, dar când intrebi ce vor dintre x şi y [ambele fiind altfel de evente], tot OX şi muzică sau capitale spun..[VIP]Lorenna <3. wrote:Pro, este o idee bună.. dar frate numai ox , hide , muzică şi cultură.. altceva nu ştiţi ... faceţi dracu mai multe evente ..că de ox ş.a.m.d.p. s-au săturat majoritatea.

[quote="[VIP]Lorenna <3."]S-au făcut adinuţă odată la 4 luni.. . păi logic că spun ox dacă numai ox-uri s-au făcut până acum aşa s-au obijnuit.
Cica "Obijnuit"
SE scrie obişnuit ..draga
Si da mai faceti si alte evente fara a cere permisiunea(parerea) playerilor...eu de cand joc nu am vazut Vreodata macar 1 Event PvP ...scoateti macar comanda "Event PvP " daca tot nu se face..stiu si de ce ...macar il inlocuiti cu ceva ...Mna nush vedeti si voi
Cica "Obijnuit"
Si da mai faceti si alte evente fara a cere permisiunea(parerea) playerilor...eu de cand joc nu am vazut Vreodata macar 1 Event PvP ...scoateti macar comanda "Event PvP " daca tot nu se face..stiu si de ce ...macar il inlocuiti cu ceva ...Mna nush vedeti si voi