O nouă ideea propusă !
O nouă ideea propusă !
Salut,am o propunere pentru forum nu în joc. Am tot văzut în diferite secţiuni,că unii posteaza sau fac reclamaţii în mişto sau ironic când unii chiar au nevoie de acea părere / lămurire..Dar majoritatea postărilor sunt mai mult ridicole şi de aceea aş propune la fiecare postare şi/sau comentariu neadeecvat secţiunii / ironic sau unde nu se respectă REGULAMENTUL(ex:concursului/model de postare etc.) să se primească WARN(AVERTIZARE) pe forum !
Aştept : PRO ! sau CONTRA !
Aştept : PRO ! sau CONTRA !
Nu-i credinţă, nu-i onoare bunătatea şi respectu' nu mai au nici o valoare !

- [VIP]Adinna
Re: O nouă ideea propusă !
Pro!
Majoritatea care încep să-şi arate '' talentu' '' cauzează unele probleme / întrerup desfăşurarea evenimentelor / cauzează probleme înţelegerii unui anumit răspuns .
Şi da , unii primesc warn , dar unii nu . .
Of of . .
Mno , deci cum am spus , Mihăiţă :
Pro! ♥
Majoritatea care încep să-şi arate '' talentu' '' cauzează unele probleme / întrerup desfăşurarea evenimentelor / cauzează probleme înţelegerii unui anumit răspuns .
Şi da , unii primesc warn , dar unii nu . .
Of of . .
Mno , deci cum am spus , Mihăiţă :
Pro! ♥

-
[Lady]Bia
Şi de unde ştii tu cine primeşte şi cine nu ?[MISS]Adinna wrote:Şi da , unii primesc warn , dar unii nu . .
Of of . .
Mihai, deşii se dă warn şi aşa, pro !
-
[VIP]Paul™ ♥
Las' ca poate stie ea mai bine ..[DIVA]Bia wrote:Şi de unde ştii tu cine primeşte şi cine nu ?[MISS]Adinna wrote:Şi da , unii primesc warn , dar unii nu . .
Of of . .
Bun Mihai, ai un PRO de la mine.
Dar hai s-o luăm altfel.
Eu zic ca toţi să respecte regulamentu' pentru forum şi toţi cei care comentează la topicuriile care nu au acces să ia warn!
Dar la topicurile , cum ar fii "Sugestii şi întrebării", Discuţii libere", "Probleme şi întrebări" etc,automat avem voie să ajutăm playeri, sau să răspundem cu PRO sau CONTRA şi să argumentăm alegerea făcută nu cred că e ceva ce scrie în reculamentul forumului că nu avem voie să-l facem.
Pentru asta clar că nu avem pentru ce să primim warn.
Asta a fost o părere, o seară plăcută în continuare. ;*
Dar hai s-o luăm altfel.
Eu zic ca toţi să respecte regulamentu' pentru forum şi toţi cei care comentează la topicuriile care nu au acces să ia warn!
Nu raspundeti in topicurile cu reclamatii decat daca sunteti vinovati ,sau ati creeat voi postul,altfel se vor sterge mesajele si NU vor fi luate in considerare .
Dar la topicurile , cum ar fii "Sugestii şi întrebării", Discuţii libere", "Probleme şi întrebări" etc,automat avem voie să ajutăm playeri, sau să răspundem cu PRO sau CONTRA şi să argumentăm alegerea făcută nu cred că e ceva ce scrie în reculamentul forumului că nu avem voie să-l facem.
Pentru asta clar că nu avem pentru ce să primim warn.
Asta a fost o părere, o seară plăcută în continuare. ;*
Last edited by Perf on Wed Feb 11, 2015 11:24 pm, edited 4 times in total.

→ '' #Monoton, simţ uşor, dezinvolt. Un copil pierdut sau mort.
Într-o lume psihopată, dereglată, înnecată.
Într-o artă fără pată, dar la capăt colorată! '' ♥
- [VIP]Adinna
Pentru că mulţi îmi spun şi nu am făcut referire la tine sau la altcineva , nu am nicio dovadă .[DIVA]Bia wrote:Şi de unde ştii tu cine primeşte şi cine nu ?[MISS]Adinna wrote:Şi da , unii primesc warn , dar unii nu . .
Of of . .
Doar am spus ceva ce mi s-a spus şi mie de la MAI MULŢI . .

Pro !

→♥ ✌ ◘ ♛ [̲̅A̲̅][̲̅N̲̅][̲̅A̲̅] ◑෴◐ ̿ ̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\ ◢ ◤ ►▼◄ ❤ "Set mod v5 2014/2015" http://i67.tinypic.com/a27rcg.png Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ®҉๖ ❻❾ ™ ▓ ♧ ☆ ¤ •● •ิ.• ♣ ☠ ღ←
-
[Lady]Bia
Se dă warn/ban deja pentru aşa ceva + există regulament pentru forum
T/C!
T/C!