[MOD]Andrei - Frustarea EP01 (Nu primeste SGA)

Aici poti face urmatoarele:
-Sa te descri..
-Sa iti cauti jumatatea...
-Sa deschizi subiecte despre ce doresti inafara de
*Reclama,comert intre servere sau sa aduci jigniri unui jucator..
Nerespectarea conditiilor duce la T/C + cos gunoi !
[MOD]Mistic

Re: [MOD]Andrei - Frustarea EP01 (Nu primeste SGA)

Post by [MOD]Mistic » Wed Jul 13, 2016 3:03 am

.UpBaBY wrote:
Imperfecşăn wrote:
[MOD]Andrei wrote:În primul rand regret faptul ca am avut încredere în anumite persoane.. in al doilea rand Alexandra , îmi pare foarte rău pentru ce am spus .. tot ce am zis acolo a fost pe moment, de nervi .. îmi cer mii de scuze ... Sper sa ma ierți într.o zi..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nici io nu știu dc a primit lexx helper, că dacă e să primească helper toți care au răspuns la cel puțin 5 topicuri cu ceva întrebări am fi numai helperi ;)
Ba...parerea mea e ca isi merita gradul a muncit ceva pentru el , a raspuns la topicuri .. plm , parerea mea.
Ba n-am nimic cu el. Da daca o luam asa, si mai nou asa se dau "gradele" multi din staff n-au ce cauta aici, si trebuia sa am GA de 3 ani.

[GM]Lexx

Post by [GM]Lexx » Wed Jul 13, 2016 10:24 am

Daca am incercat sa ajut serverul cum am putut, si daca am facut promovare serverului prin video-uri sau reclame pe facebook/forum-uri crezand ca am sa primesc *VIP* stati linistiti ca nu o sa primesc nimic in schimb.

Am vorbit cu Disayer si mi-a spus clar ca NU imi da niciun grad pentru ca pentru acel grad de *VIP* se DONEAZA. Cu toate ca mi-a multumit pentru ce am facut pentru server mi s-a spus clar ca NU PRIMESC NICIUN FEL DE GRAD.

PS:
Mi s-a modificat *gradul* inapoi in "Youtuber".

Acel grad de *Youtuber* este mai mult simbolic si l-am primit in urma Live-ului de la PVP.

Image

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel

Image

[VIP]Adea

Post by [VIP]Adea » Wed Jul 13, 2016 2:15 pm

[VIP]Zohan wrote:Spal in cur ? Pai bai ano acum lasand cearta voi iesiti pe afara si barfiti playeri dupa un joc ?..
Pai pe joc s au plictisit sa nu ii asculte nimeni....si asa ii dor si degetele de la atata tastat degeaba :))...trb sa isi oboseasca acm si gura cu ceva.

#iapa :)) cum am mai spus.

[MOD]Andrei wrote:În primul rand regret faptul ca am avut încredere în anumite persoane.. in al doilea rand Alexandra , îmi pare foarte rău pentru ce am spus .. tot ce am zis acolo a fost pe moment, de nervi .. îmi cer mii de scuze ... Sper sa vma ierți într.o zi..
Parca ai spus ca nu te mai intereseaza metinu' asta si ca nu mai joci,acm cf? Iti ceri scuze? chiar si mii de scuze?....nu vezi cat de prost ai ajuns? :P
Tu crezi ca daca ajungi SGA dupa mai faci inca 5/6 evente si ajungi sa il inlocuiesti pe SilenT ca apoi sa iti faci full conturile de iteme nemod sa ai o garantie cand iei suspend?,sau crezi ca daca iei SGA acm gata,te respecta tot srv? No...nu e chiar asa.

Ps. Sau vrei sa ajungi sga sa poti sa furi mai bine cand te dai "intermediar"?
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------

[VIP]Anna

Post by [VIP]Anna » Wed Jul 13, 2016 4:37 pm

fa Adea, stii ca iti iau toti mortisorii mamicai tale in p@@a, da-ne o poza cu tine si dupa te las sa comentezi cat vrei...lesinata dreq, clar ca esti vreo stricata in slbz, daca erai mare frumusete de fata te rupeai in poze
-Brutally myself-

[MOD]Mistic

Post by [MOD]Mistic » Wed Jul 13, 2016 5:28 pm

[VIP]Adea wrote:
[VIP]Zohan wrote:Spal in cur ? Pai bai ano acum lasand cearta voi iesiti pe afara si barfiti playeri dupa un joc ?..
Pai pe joc s au plictisit sa nu ii asculte nimeni....si asa ii dor si degetele de la atata tastat degeaba :))...trb sa isi oboseasca acm si gura cu ceva.

[MOD]Andrei wrote:În primul rand regret faptul ca am avut încredere în anumite persoane.. in al doilea rand Alexandra , îmi pare foarte rău pentru ce am spus .. tot ce am zis acolo a fost pe moment, de nervi .. îmi cer mii de scuze ... Sper sa vma ierți într.o zi..
Parca ai spus ca nu te mai intereseaza metinu' asta si ca nu mai joci,acm cf? Iti ceri scuze? chiar si mii de scuze?....nu vezi cat de prost ai ajuns? :P
Tu crezi ca daca ajungi SGA dupa mai faci inca 5/6 evente si ajungi sa il inlocuiesti pe SilenT ca apoi sa iti faci full conturile de iteme nemod sa ai o garantie cand iei suspend?,sau crezi ca daca iei SGA acm gata,te respecta tot srv? No...nu e chiar asa.

De ce esti tu proasta si te bagi unde nu trebuie? Ai si dreptate la faza cu Ion, dar esti proasta ca te bagi si comentezi de noi cand nu ne cunosti, si sincer nici nu-ti doresc :lol: . Vezi-ti de treaba ta.

[VIP]Adea

Post by [VIP]Adea » Wed Jul 13, 2016 6:20 pm

[VIP]Anna wrote:fa Adea, stii ca iti iau toti mortisorii mamicai tale in p@@a, da-ne o poza cu tine si dupa te las sa comentezi cat vrei...lesinata dreq, clar ca esti vreo stricata in slbz, daca erai mare frumusete de fata te rupeai in poze
Idem pt tot ce mi ai spus cu mortii si nush ce... la fel iti spun si eu:)

Iapa Ane's : ''Clar daca erai mare frumusete de fata te rupeai in poze''

Asa cum faci tu :))? te a gadilat Donor bine la ''cip cip'' ?

Acm ca esti usurata...ti ai luat o in cap ? usor...ca si asa esti iapa tuturor armasarilor de pe srv =))), bafta ;*
[MOD]Mistic wrote:
[VIP]Adea wrote:

De ce esti tu proasta si te bagi unde nu trebuie? Ai si dreptate la faza cu Ion, dar esti proasta ca te bagi si comentezi de noi cand nu ne cunosti, si sincer nici nu-ti doresc :lol: . Vezi-ti de treaba ta.
Nu am nevoie sa cunosc 2 ''perfecti'' :))))) [prst esti tu app].

[VIP]Anna

Post by [VIP]Anna » Wed Jul 13, 2016 6:57 pm

Pai iubita mea mica si frumoasa, mie nu mi-e rusine sa-mi arat fata, ca tine....te ascunzi ca o catea in calduri. Lasa ca te-a gadilat Donor pe tine cu cocosul pe la bot de faceai si tu ''cotcodac'' ca Lorena :lol: te iubesc ca pe o gaura-n parbriz, te-as scuipa dar inseamna sa te umplu de valoare! ;)
-Brutally myself-

[MOD]Mistic

Post by [MOD]Mistic » Wed Jul 13, 2016 7:00 pm

Am zis ca esti proasta, dar acum vad ca esti extrem de. Bai copila nebuna ai dat de iaurt si ai luat-o razna? De ce tot il aduci pe ala in discutie, cand ala nu mai exista? Asa mare e frustrarea pe capul tau incat deschizi subiecte inutile? Cum am spus bai jucarie de ou kinder, vezi-ti dracu de treaba ta. Si nu nu suntem doar perfecti, avem si o inteligenta mult peste media voastra .

[VIP]Adea

Post by [VIP]Adea » Wed Jul 13, 2016 7:34 pm

:arrow: :lol: :lol: :lol: 8-)

[MOD]Mistic

Post by [MOD]Mistic » Wed Jul 13, 2016 9:26 pm

[VIP]Adea wrote::arrow: :lol: :lol: :lol: 8-)
Razi de prostia ta .

Locked

Return to “Discutii Libere”