Una mică.

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
[MOD]Lorena

Una mică.

Post by [MOD]Lorena » Tue Jan 24, 2017 10:15 pm

Am o mică propunere, sper să nu imi săriţi in cap dar aşa cred eu că este cel mai bine şi cel mai corect.
:arrow: Propun ca la evente, dacă a câştigat un player de ex :Haspeee la un event să nu il mai câştige şi pe al 2-lea al 3-lea ş.a.md, ca să le dăm şansă şi altor playeri să câştige nu unul singur 10 evente pe zi.
Iar cel care a câştigat deja un event , are voie să mai participe şi la altul bineinţeles dar să nu mai fie el"câştigătorul suprem".
pentru Staff : cum ştim cine a câştigat? păi simplu pe confa noastră "staff" după ce anunţăm eventul scriem şi câştigătorul in (),din punctul meu de vedere aş zice că ar ajuta mai mulţi playeri să câştige această propunere.
Aştept Pro şi Contra.
Image
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image
Image

[SGA]Zohan.

Re: Una mică.

Post by [SGA]Zohan. » Tue Jan 24, 2017 10:26 pm

Bai sincer e urat....cum adica sa participe dar sa nu fie castigator suprem odata ce el stie toate raspunsurile ?, si plus de asta o sa inceapa playeri care stiu toate raspunsurile ca facem blat ca lasam pe X ca el a zis raspunsu corect..etc.

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Tue Jan 24, 2017 10:31 pm

şi e bine să câştige 1 singur la toate evenimentele? De ex: se fac 10 evente şi câştigă Haspeee 4, sau UpBaBY, sau mai ştiu eu cine iţi convine? ..eu cred că nu. Am dat doar o mică "idee" .
Image
Image
Image

[GM]Lexx

Post by [GM]Lexx » Tue Jan 24, 2017 10:33 pm

E o idee, dar mai trebuie *retușată*.
Image

▶ Pe joc: [GM]Lexx / [Dn]Lexx / Lexx
▶ Discord: Lexx#7523
▶ Youtube: http://www.youtube.com/LexxGaming
▶ Facebook: https://www.facebook.com/lexx.gaming.75
▶ Server de Discord: https://dsc.gg/metin2steel

Image

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Tue Jan 24, 2017 10:37 pm

Lexx, dacă mai ai ceva de adăugat te rog să ne comunici :*
Image
Image
Image

Kizev

Post by Kizev » Tue Jan 24, 2017 10:45 pm

Eu zic ca oricum poa' sa castige de pe alt cont, daca e. Nu le poti interzice. Dar sunt PRO, adica, hai sa fim seriosi. Sunt 2-3 playeri care iau toate eventele. Se stiu ei. Si sincer sa fiu, mi-a cam ajuns ca staff sa aud "A, a luat Haspeee runda 3? Nu mai particip ca n-are rost". Ar fii ok, un event pe zi sa poate lua winn. Dar nu cred ca s-ar aproba asta...

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Tue Jan 24, 2017 10:49 pm

PRO! Si ar fi bine ca "astia" sa mai schimbe itemele din care pun intrebari, aceleasi iteme/intrebari la aceleasi evenimente.

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Tue Jan 24, 2017 10:54 pm

x1 + că aş mai adăuga ceva: să nu se mai pună intrebări pentru"câştigătorul suprem" numai din itm să se pună şi din altceva de ex: cum mai fac eu"drop monster", sau "intrebări de cultură generală" sau "despre metin 2 steel" şi cine răspunde primul pe chat corect câştigă. .. de itm sunt sătuli toţi cred.
[VIP]Admir wrote:PRO! Si ar fi bine ca "astia" sa mai schimbe itemele din care pun intrebari, aceleasi iteme/intrebari la aceleasi evenimente.
Image
Image
Image

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Tue Jan 24, 2017 10:59 pm

[MISS]Lorena wrote:x1 + că aş mai adăuga ceva: să nu se mai pună intrebări pentru"câştigătorul suprem" numai din itm să se pună şi din altceva de ex: cum mai fac eu"drop monster", sau "intrebări de cultură generală" sau "despre metin 2 steel" şi cine răspunde primul pe chat corect câştigă. .. de itm sunt sătuli toţi cred.
[VIP]Admir wrote:PRO! Si ar fi bine ca "astia" sa mai schimbe itemele din care pun intrebari, aceleasi iteme/intrebari la aceleasi evenimente.
E foarte usor sa-ti notezi toate itemele din care se pun la un event a' lui X Staff, din toate acele iteme > din 10 evenimente tot exista sansa ca jumate din ele sa se repete sub aceeasi intrebare.
Frumos era daca "xgowj35" a castigat un event azi, sa numai poata participa pana maine. Pentru ca nu mi se pare ok. Cum la evenimentele de pe forum nu ai voie sa participi de pe 2 conturi asa nici pe joc sa nu ai voie.
Oricum degeaba vorbim noi, doar un om calculat si intelept poate lua o decizie aici.

[Diva]Diabla

Post by [Diva]Diabla » Wed Jan 25, 2017 12:08 am

sper sa nu ma repet, nu am citit ce s-a scris re, dar e toatal nula propunerea ta .. bun, castiga Haspeee un event, dupa intra pe alt caracter si il castiga pe al 2-lea tot asa .. si cu ce te-ai ales? ca nu mai scrie *Haspee* dar e tot el ?...
CONTRA !

Locked

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”