nmk
-
Cedry2Kruger
Re: nmk
Câtă iubire... Roby, nu uita ce ți-am zis în deșert... de ce îi rănești sentimentele? E și ea om, chiar dacă poartă mască...*lacrimă*
Cedry2Kruger wrote:Câtă iubire... Roby, nu uita ce ți-am zis în deșert... de ce îi rănești sentimentele? E și ea om, chiar dacă poartă mască...*lacrimă*
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------
----------------------------------------
"TC" pt ce? n-am cerut "T/C"
cat despre Adea asta care vad ca incepe sa-i creasca iar nasul, fata mea...1 la mana: tu la nivelul lui Marius nu vei fi niciodata din niciun punct de vedere....daca stii sa folosesti ps sa faci un avatar si o semnatura iti spune sora ta, nu esti designer
2 la mana: desigur, nici la nivelul meu nu vei fi niciodata papusico
raspunzi pe forum doar cu "
" ca sa te bagi in seama? nu mai ai prietenii pe server si incerci sa-ti faci altele noi prin sustinerea unor pareri care vin din partea unor oameni care nu ma cunosc....nici pe mine si nici pe Marius? ouch, ti-ai cam scazut nivelul, ce sa-ti zic....
Cat despre ''masca'' mea, ii spune machiaj...si o sa-l folosesc cat vreau si cum vreau pe fata MEA, nu pentru ca imi este rusine cu mine, ci pentru ca imi place....iar asta din nou nu este problema ta sau a oricui altcuiva de pe server! Mersi
Cat despre ''masca'' mea, ii spune machiaj...si o sa-l folosesc cat vreau si cum vreau pe fata MEA, nu pentru ca imi este rusine cu mine, ci pentru ca imi place....iar asta din nou nu este problema ta sau a oricui altcuiva de pe server! Mersi
-Brutally myself-
Ai doi neuroni cat sa respiri si sa duci la gura[VIP]Adea wrote:Ce repede te ataci ... pacat de masca ta... stai dreapta sa nu-ti cada..ca dupa iar sta Mariusel in ps 2 ore sa-ti finiseze obrajii , sora mea![]()
Done.![]()
P.S. singurul lucru pe care il editez la pozele mele este contrastul
-Brutally myself-
-
[VIP]Admir
D-aia va respecta toata lumea pe aici, din cauza nivelului[VIP]Anna wrote:1 la mana: tu la nivelul lui Marius nu vei fi niciodata din niciun punct de vedere.
- [VIP]Andra.
[VIP]Adea wrote:Ce repede te ataci ... pacat de masca ta... stai dreapta sa nu-ti cada..ca dupa iar sta Mariusel in ps 2 ore sa-ti finiseze obrajii , sora mea![]()
Done.![]()
Who are you?
Demon to some.Angel to others.
- [VIP]Sophieee
[VIP]Adea wrote:Ce repede te ataci ... pacat de masca ta... stai dreapta sa nu-ti cada..ca dupa iar sta Mariusel in ps 2 ore sa-ti finiseze obrajii , sora mea![]()
Done.![]()
Să mor de voi găsiți un argument mai puțin superficial decât *masca* asta pe care pretindeți că o poartă ea
Passe, passe, passera, la dernière restera