nmk

Aici poti face urmatoarele:
-Sa te descri..
-Sa iti cauti jumatatea...
-Sa deschizi subiecte despre ce doresti inafara de
*Reclama,comert intre servere sau sa aduci jigniri unui jucator..
Nerespectarea conditiilor duce la T/C + cos gunoi !
zSurv1vaL

Re: nmk

Post by zSurv1vaL » Sat Jan 02, 2016 2:05 pm

ada

Cedry2Kruger

Post by Cedry2Kruger » Sun Jan 03, 2016 2:02 am

Câtă iubire... Roby, nu uita ce ți-am zis în deșert... de ce îi rănești sentimentele? E și ea om, chiar dacă poartă mască...*lacrimă*

Mihai Eminescu

Post by Mihai Eminescu » Sat Jul 01, 2017 9:02 pm

TC MA

[VIP]Adea

Post by [VIP]Adea » Sat Jul 01, 2017 10:26 pm

Cedry2Kruger wrote:Câtă iubire... Roby, nu uita ce ți-am zis în deșert... de ce îi rănești sentimentele? E și ea om, chiar dacă poartă mască...*lacrimă*
:lol:
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------

[VIP]Anna

Post by [VIP]Anna » Mon Jul 03, 2017 11:36 am

"TC" pt ce? n-am cerut "T/C" ;) cat despre Adea asta care vad ca incepe sa-i creasca iar nasul, fata mea...1 la mana: tu la nivelul lui Marius nu vei fi niciodata din niciun punct de vedere....daca stii sa folosesti ps sa faci un avatar si o semnatura iti spune sora ta, nu esti designer :D
2 la mana: desigur, nici la nivelul meu nu vei fi niciodata papusico :( raspunzi pe forum doar cu " :lol: " ca sa te bagi in seama? nu mai ai prietenii pe server si incerci sa-ti faci altele noi prin sustinerea unor pareri care vin din partea unor oameni care nu ma cunosc....nici pe mine si nici pe Marius? ouch, ti-ai cam scazut nivelul, ce sa-ti zic.... :)
Cat despre ''masca'' mea, ii spune machiaj...si o sa-l folosesc cat vreau si cum vreau pe fata MEA, nu pentru ca imi este rusine cu mine, ci pentru ca imi place....iar asta din nou nu este problema ta sau a oricui altcuiva de pe server! Mersi
-Brutally myself-

[VIP]Adea

Post by [VIP]Adea » Mon Jul 03, 2017 11:39 am

Ce repede te ataci ... pacat de masca ta... stai dreapta sa nu-ti cada..ca dupa iar sta Mariusel in ps 2 ore sa-ti finiseze obrajii , sora mea :mrgreen:

Done. :?
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------

[VIP]Anna

Post by [VIP]Anna » Mon Jul 03, 2017 11:56 am

[VIP]Adea wrote:Ce repede te ataci ... pacat de masca ta... stai dreapta sa nu-ti cada..ca dupa iar sta Mariusel in ps 2 ore sa-ti finiseze obrajii , sora mea :mrgreen:

Ai doi neuroni cat sa respiri si sa duci la gura :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mi-ai facut ziua cu replica asta zau de nu, am ras bine :lol: :lol: :lol: da-ne o poza cu tine, Adea, sa vede cum arata frumusetea naturala pentru ca eu sunt photoshop-ata :(
P.S. singurul lucru pe care il editez la pozele mele este contrastul ;)
-Brutally myself-

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Mon Jul 03, 2017 12:45 pm

[VIP]Anna wrote:1 la mana: tu la nivelul lui Marius nu vei fi niciodata din niciun punct de vedere.
2 la mana: desigur, nici la nivelul meu nu vei fi niciodata papusico
D-aia va respecta toata lumea pe aici, din cauza nivelului :lol:

[VIP]Andra.

Post by [VIP]Andra. » Mon Jul 03, 2017 12:54 pm

[VIP]Adea wrote:Ce repede te ataci ... pacat de masca ta... stai dreapta sa nu-ti cada..ca dupa iar sta Mariusel in ps 2 ore sa-ti finiseze obrajii , sora mea :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:
Who are you?
Demon to some.Angel to others.

[VIP]Sophieee

Post by [VIP]Sophieee » Mon Jul 03, 2017 1:02 pm

Să mor de voi găsiți un argument mai puțin superficial decât *masca* asta pe care pretindeți că o poartă ea :roll: Da, fraților, se machiază, bravo ei, crede-mă că dacă te-aș pune pe tine să reproduci ceva din ce face ea nu ai reuși, nici să întinzi fondul de ten bine nu poți, ce să mai zic de restul. ;) Ce fond de ten, nici nu există posibilitatea de a cumpăra unul, noi trebuie să băgăm bani în metin să ne luăm moduri să fim naturale&bogate, right? :lol: Să nu mai pun la socoteală că băieții nu se dau cu fond de ten, nu Adea? Te crede cineva în totalitate că ești fată atâta timp cât stai sub anonimat? Părinții tăi știu că te dai drept fată pe un joc? :lol:
Passe, passe, passera, la dernière restera

Locked

Return to “Discutii Libere”