staff capabil cică , pe toată /#&¤" mea , spuneți că vă e scârbă şi chestii da' voi tot vă uitaţi la ce e acolo că doar na'..nu poate să rămână un topic fără să faceţi post la el,nu cred că a fost obligat cineva de pe aici să stea cu ochii beliţi la niște @#*$& colorate sau mai ştiu eu ce, nici nu v-a deranjat ,asta e doar așa să vă aflaţi în treabă şi să faceţi ''lucruri utile''
am râs
am râs
viewtopic.php?f=16&t=22187
staff capabil cică , pe toată /#&¤" mea , spuneți că vă e scârbă şi chestii da' voi tot vă uitaţi la ce e acolo că doar na'..nu poate să rămână un topic fără să faceţi post la el,nu cred că a fost obligat cineva de pe aici să stea cu ochii beliţi la niște @#*$& colorate sau mai ştiu eu ce, nici nu v-a deranjat ,asta e doar așa să vă aflaţi în treabă şi să faceţi ''lucruri utile''

« Goodbye »
- [VIP]Sophieee
Re: am râs
și tu ce vrei să demonstrezi prin postarea repetată a aceluiași topic?
Passe, passe, passera, la dernière restera
-
[VIP]Admir
Eu o singura data m-am uitat acolo. Si iti spun ca acel link nu are ce cauta pe forum. Orice membru staff ar fi luat aceeasi decizie. Daca iti dadea Fifty t/c + edit? Mai postai? De ce tii tu asa mult sa fie acel link pe forum? Crezi ca intereseaza pe cineva? Un om normal la cap nu ar fi insistat ca tine, imi dai de inteles ca vrei sa ne arati ceva, si vezi ca noi te respingem tu tot continui. Boss, nu ne intereseaza ce vrei tu sa ne arati, du-te si arata-i lu ma-ta si tac-tu. Sa vedem ei ce parere au.Wheezie wrote:viewtopic.php?f=16&t=22187
staff capabil cică , pe toată /#&¤" mea , spuneți că vă e scârbă şi chestii da' voi tot vă uitaţi la ce e acolo că doar na'..nu poate să rămână un topic fără să faceţi post la el,nu cred că a fost obligat cineva de pe aici să stea cu ochii beliţi la niște @#*$& colorate sau mai ştiu eu ce, nici nu v-a deranjat ,asta e doar așa să vă aflaţi în treabă şi să faceţi ''lucruri utile''![]()
![]()
[VIP]Admir wrote:Eu o singura data m-am uitat acolo. Si iti spun ca acel link nu are ce cauta pe forum. Orice membru staff ar fi luat aceeasi decizie. Daca iti dadea Fifty t/c + edit? Mai postai? De ce tii tu asa mult sa fie acel link pe forum? Crezi ca intereseaza pe cineva? Un om normal la cap nu ar fi insistat ca tine, imi dai de inteles ca vrei sa ne arati ceva, si vezi ca noi te respingem tu tot continui. Boss, nu ne intereseaza ce vrei tu sa ne arati, du-te si arata-i lu ma-ta si tac-tu. Sa vedem ei ce parere au.Wheezie wrote:viewtopic.php?f=16&t=22187
staff capabil cică , pe toată /#&¤" mea , spuneți că vă e scârbă şi chestii da' voi tot vă uitaţi la ce e acolo că doar na'..nu poate să rămână un topic fără să faceţi post la el,nu cred că a fost obligat cineva de pe aici să stea cu ochii beliţi la niște @#*$& colorate sau mai ştiu eu ce, nici nu v-a deranjat ,asta e doar așa să vă aflaţi în treabă şi să faceţi ''lucruri utile''![]()
![]()
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------
----------------------------------------
- [MOD]Lorena
prinţeso ,este comunitate de metin nu de arătat... dacă tot vrei să te documentezi despre prostia aia o faci singuricā, nu trebuie să ne arăţi şi nouă.

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥