am râs

Aici poti face urmatoarele:
-Sa te descri..
-Sa iti cauti jumatatea...
-Sa deschizi subiecte despre ce doresti inafara de
*Reclama,comert intre servere sau sa aduci jigniri unui jucator..
Nerespectarea conditiilor duce la T/C + cos gunoi !
Locked
Wheezie

am râs

Post by Wheezie » Sat Jun 03, 2017 10:33 am

viewtopic.php?f=16&t=22187
staff capabil cică , pe toată /#&¤" mea , spuneți că vă e scârbă şi chestii da' voi tot vă uitaţi la ce e acolo că doar na'..nu poate să rămână un topic fără să faceţi post la el,nu cred că a fost obligat cineva de pe aici să stea cu ochii beliţi la niște @#*$& colorate sau mai ştiu eu ce, nici nu v-a deranjat ,asta e doar așa să vă aflaţi în treabă şi să faceţi ''lucruri utile'' :lol: :lol:
Image

Image
« Goodbye »

[VIP]Sophieee

Re: am râs

Post by [VIP]Sophieee » Sat Jun 03, 2017 11:55 am

și tu ce vrei să demonstrezi prin postarea repetată a aceluiași topic?
Passe, passe, passera, la dernière restera

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Sat Jun 03, 2017 12:35 pm

Wheezie wrote:viewtopic.php?f=16&t=22187
staff capabil cică , pe toată /#&¤" mea , spuneți că vă e scârbă şi chestii da' voi tot vă uitaţi la ce e acolo că doar na'..nu poate să rămână un topic fără să faceţi post la el,nu cred că a fost obligat cineva de pe aici să stea cu ochii beliţi la niște @#*$& colorate sau mai ştiu eu ce, nici nu v-a deranjat ,asta e doar așa să vă aflaţi în treabă şi să faceţi ''lucruri utile'' :lol: :lol:
Eu o singura data m-am uitat acolo. Si iti spun ca acel link nu are ce cauta pe forum. Orice membru staff ar fi luat aceeasi decizie. Daca iti dadea Fifty t/c + edit? Mai postai? De ce tii tu asa mult sa fie acel link pe forum? Crezi ca intereseaza pe cineva? Un om normal la cap nu ar fi insistat ca tine, imi dai de inteles ca vrei sa ne arati ceva, si vezi ca noi te respingem tu tot continui. Boss, nu ne intereseaza ce vrei tu sa ne arati, du-te si arata-i lu ma-ta si tac-tu. Sa vedem ei ce parere au.

[VIP]Adea

Post by [VIP]Adea » Sat Jun 03, 2017 12:54 pm

[VIP]Admir wrote:
Wheezie wrote:viewtopic.php?f=16&t=22187
Eu o singura data m-am uitat acolo. Si iti spun ca acel link nu are ce cauta pe forum. Orice membru staff ar fi luat aceeasi decizie. Daca iti dadea Fifty t/c + edit? Mai postai? De ce tii tu asa mult sa fie acel link pe forum? Crezi ca intereseaza pe cineva? Un om normal la cap nu ar fi insistat ca tine, imi dai de inteles ca vrei sa ne arati ceva, si vezi ca noi te respingem tu tot continui. Boss, nu ne intereseaza ce vrei tu sa ne arati, du-te si arata-i lu ma-ta si tac-tu. Sa vedem ei ce parere au.
:lol:
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Sat Jun 03, 2017 1:15 pm

prinţeso ,este comunitate de metin nu de arătat... dacă tot vrei să te documentezi despre prostia aia o faci singuricā, nu trebuie să ne arăţi şi nouă.
Image
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image
Image

Locked

Return to “Discutii Libere”