Done.

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
[Diva]Diabla

Re: Done.

Post by [Diva]Diabla » Fri Dec 30, 2016 5:12 pm

:lol:

[SGA]Zohan.

Post by [SGA]Zohan. » Fri Dec 30, 2016 7:14 pm

Vrei un pro ? hai ia un PRO >

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Mon Jan 02, 2017 12:59 pm

Dragă Vali, am propus acel interzis de 1 lună după ce ai câştigat deja un pvp ca să nu se repete mereu acelaşi câştigător.. .
Image
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image
Image

Kizev

Post by Kizev » Tue Jan 03, 2017 2:23 am

[MISS]Lorena wrote:Dragă Vali, am propus acel interzis de 1 lună după ce ai câştigat deja un pvp ca să nu se repete mereu acelaşi câştigător.. .
Sunt de acord. Cel mai bine e să nu poți câștiga două pvp-uri consecutive, pentru a da șansa și altora să câștige. Părerea mea.

[VIP]Admir

Post by [VIP]Admir » Tue Jan 03, 2017 10:41 am

[SGA]Kizev wrote:
[MISS]Lorena wrote:Dragă Vali, am propus acel interzis de 1 lună după ce ai câştigat deja un pvp ca să nu se repete mereu acelaşi câştigător.. .
Sunt de acord. Cel mai bine e să nu poți câștiga două pvp-uri consecutive, pentru a da șansa și altora să câștige. Părerea mea.

Odata ce ai luat pvp numai ai voie sa particii niciodata dupa alt cont, simplu. Ce dracu rost are. Oricum se organizeaza odata pe luna. Si nu se umple asa repede mapa de " dăia cu grade dăle "

Kizev

Post by Kizev » Tue Jan 03, 2017 12:44 pm

[VIP]Admir wrote:
[SGA]Kizev wrote:

Odata ce ai luat pvp numai ai voie sa particii niciodata dupa alt cont, simplu. Ce dracu rost are. Oricum se organizeaza odata pe luna. Si nu se umple asa repede mapa de " dăia cu grade dăle "
Nu poți priva un jucător să joace sau sa participe. Ar fii discriminator. Dar ar fii mai easy sa nu poată participa de doua ori consecutiv. Si odata ce a primit gradul de PvP sa nu mai poată lua altul.

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Tue Jan 03, 2017 1:08 pm

+1 .
[SGA]Kizev wrote:
Image
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image
Image

[VIP]Răzv

Post by [VIP]Răzv » Wed Jan 04, 2017 4:12 am

bla,bla,bla, pro.
Rutina îmi dă teroare, de-aia îmi plac schimbările
Şi mă plictisesc uşor, de-aia schimb şi stările.

[Diva]Diabla

Post by [Diva]Diabla » Thu Mar 16, 2017 10:38 pm

castigatorul evenimentului primeste grad + premiu

T/C

Locked

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”