Done.
- [MOD]Lorena
Re: Done.
Dragă Vali, am propus acel interzis de 1 lună după ce ai câştigat deja un pvp ca să nu se repete mereu acelaşi câştigător.. .

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥

Sunt de acord. Cel mai bine e să nu poți câștiga două pvp-uri consecutive, pentru a da șansa și altora să câștige. Părerea mea.[MISS]Lorena wrote:Dragă Vali, am propus acel interzis de 1 lună după ce ai câştigat deja un pvp ca să nu se repete mereu acelaşi câştigător.. .
-
[VIP]Admir
[SGA]Kizev wrote:Sunt de acord. Cel mai bine e să nu poți câștiga două pvp-uri consecutive, pentru a da șansa și altora să câștige. Părerea mea.[MISS]Lorena wrote:Dragă Vali, am propus acel interzis de 1 lună după ce ai câştigat deja un pvp ca să nu se repete mereu acelaşi câştigător.. .
Odata ce ai luat pvp numai ai voie sa particii niciodata dupa alt cont, simplu. Ce dracu rost are. Oricum se organizeaza odata pe luna. Si nu se umple asa repede mapa de " dăia cu grade dăle "
Nu poți priva un jucător să joace sau sa participe. Ar fii discriminator. Dar ar fii mai easy sa nu poată participa de doua ori consecutiv. Si odata ce a primit gradul de PvP sa nu mai poată lua altul.[VIP]Admir wrote:[SGA]Kizev wrote:Sunt de acord. Cel mai bine e să nu poți câștiga două pvp-uri consecutive, pentru a da șansa și altora să câștige. Părerea mea.[MISS]Lorena wrote:Dragă Vali, am propus acel interzis de 1 lună după ce ai câştigat deja un pvp ca să nu se repete mereu acelaşi câştigător.. .
Odata ce ai luat pvp numai ai voie sa particii niciodata dupa alt cont, simplu. Ce dracu rost are. Oricum se organizeaza odata pe luna. Si nu se umple asa repede mapa de " dăia cu grade dăle "
- [MOD]Lorena
+1 .
[SGA]Kizev wrote:Sunt de acord. Cel mai bine e să nu poți câștiga două pvp-uri consecutive, pentru a da șansa și altora să câștige. Părerea mea.[MISS]Lorena wrote:Dragă Vali, am propus acel interzis de 1 lună după ce ai câştigat deja un pvp ca să nu se repete mereu acelaşi câştigător.. .

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥