Ox.

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
[VIP]Al3x

Re: Ox.

Post by [VIP]Al3x » Thu Jan 07, 2016 3:25 pm

Cand faci un EVENT pe JOC de ce nu dai pe GLOBAL ca ai nevoie de 2-3-4 VIP-i care sa te ajute ?
Faci doar cu cine vrei tu si dupa spui ca de ce nu te-am intrebat ...
Sau cand iti dau PM sa faci un event zici ca nu ai Premii ...
Image
Să ierți, e divin.
Să-i dai dracu, e senzațional. ^_^

[VIP]Adinna

Post by [VIP]Adinna » Thu Jan 07, 2016 3:36 pm

[VIP]Al3x wrote:Cand faci un EVENT pe JOC de ce nu dai pe GLOBAL ca ai nevoie de 2-3-4 VIP-i care sa te ajute ?
Faci doar cu cine vrei tu si dupa spui ca de ce nu te-am intrebat ...
Sau cand iti dau PM sa faci un event zici ca nu ai Premii ...
Păi voi nu ştiţi fraţilor cum să primeşti N pm-uri că '' am fost tras de la OX '' şi chiar să vezi cum sunt traşi playerii de [VIP]-i şi nu ştii care din ei îi trage, că normal că nu zice niciunu. Şi după cu verificatu' durează 5 ani, plus că nu se potolesc nici dacă-i ameninţi.
Vorba Diablei, uneori nu apare nici în panel..
Dacă ar fi după mine nu v-aş lăsa deloc la OX-urile mele, dar nu pot eu singură să dau kick-uri. Că mna, şi aşa la OX-urile mele, eu scot jumătate din participanţii ieşiţi din competiţie, că mulţi [VIP]-i sau * alţii * nu fac NIMIC, dar deh, n-avem cum să-i verificăm. Să vedem care dă şi care nu. ;)
Deci nu mai fiţi voi aşa tari în gură că majoritatea vip-ilor faceţi gură degeaba. Şi nu cazul!
Image

[VIP]Al3x

Post by [VIP]Al3x » Thu Jan 07, 2016 3:38 pm

La OX sunt pe amandoua, pana se inchi portile le spun la playeri sa dea jos itemele .. dupa ce se inchid mai dau si /tr la cei de pe margine .. se poate verifica :roll: si la evente cum vrei sa te ajut daca tu nu faci ... ca na .. nu ai premii :roll:
Image
Să ierți, e divin.
Să-i dai dracu, e senzațional. ^_^

metin2steel1

Post by metin2steel1 » Thu Jan 07, 2016 6:58 pm

[Dn]Valy ,presedinte .

GARGAUNII MEI , SUSTINETI-MA !

[VIP]Adinna

Post by [VIP]Adinna » Thu Jan 07, 2016 7:19 pm

[VIP]Lorenna <3. wrote:Pro, este o idee bună.. dar frate numai ox , hide , muzică şi cultură.. altceva nu ştiţi ... faceţi dracu mai multe evente ..că de ox ş.a.m.d.p. s-au săturat majoritatea.
S-au făcut, dar când intrebi ce vor dintre x şi y [ambele fiind altfel de evente], tot OX şi muzică sau capitale spun..
Image

ThorKida

Post by ThorKida » Tue Jan 19, 2016 1:42 pm

[quote="[VIP]Lorenna <3."]S-au făcut adinuţă odată la 4 luni.. . păi logic că spun ox dacă numai ox-uri s-au făcut până acum aşa s-au obijnuit.
Cica "Obijnuit" :) :) :) SE scrie obişnuit ..draga
Si da mai faceti si alte evente fara a cere permisiunea(parerea) playerilor...eu de cand joc nu am vazut Vreodata macar 1 Event PvP ...scoateti macar comanda "Event PvP " daca tot nu se face..stiu si de ce ...macar il inlocuiti cu ceva ...Mna nush vedeti si voi :)
Image
Image

amida

Post by amida » Thu Jan 21, 2016 9:22 pm

Pro .
[Dn]Valy-i smecher mare , are si ochelari de soare . De el sa va feriti ca va da cu piatra-n dinti.

[Lady]Bia

Post by [Lady]Bia » Thu Feb 11, 2016 4:55 pm

Treaba cu mount nu o să fie, kick fără motiv nu se dă. T/C!

Locked

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”