Mă doare-n ... Ca să inteleagă pt că e mai inaptă putin.[VIP]Alle wrote:macho*[VIP]Marius wrote:Diabla nu te mai crede Macio, nu mai fi cu capu ăla tot sus, pt că esti la nivel cu fiecare player.
Da PRO, lasă si alti playerii să-si dea cu părerea, nu vi tu să dai t/c ca să faci +1 post.
Mai stai pe curu tău.
Numai t/c stiti sa dati
Re: Numai t/c stiti sa dati

Leșin =)))[VIP]Marius wrote: Macio.
Mai stai pe curu tău.
- [Diva]Diabla
pot sta pe curul altcuiva? nu ms
te salut de pe nivelul de player: [Dn]Chocolate , [Dn]Reina , [Dn]Julieta , [Dn]Eva , [Dn]Honey mai am cel putin 50 .
si ca sa nu o dam in diverse ca nu am facut scoala impreuna eu zic sa te dai *macio* acolo unde iti permiti [
] si sa nu te mai bagi ca musca'n lapte . Eu ii explicam ceva omului astuia
te salut de pe nivelul de player: [Dn]Chocolate , [Dn]Reina , [Dn]Julieta , [Dn]Eva , [Dn]Honey mai am cel putin 50 .
si ca sa nu o dam in diverse ca nu am facut scoala impreuna eu zic sa te dai *macio* acolo unde iti permiti [
Pai decât să faci +1 post, mai bine lasi si alti palyeri să-si dea cu părerea, da si faza cu 'macio' era să intelegi tu... nu stiu cum se scrie scz.

- [Dn]CarliG
Vezi nu sa mai dat T/C
GG diabla
- [Diva]Diabla
ms, nu exista lista neagra si alba in schimb nu mi-a placut faza asta
tu crezi ca imi dai de mancare? crezi ca tu esti singurul care doneaza? prietene si noi, membrii staff donam
cand ii explici ca noi platim sa tina ownerul serverul on
tu crezi ca imi dai de mancare? crezi ca tu esti singurul care doneaza? prietene si noi, membrii staff donam
- [Dn]CarliG
Nu a zis nimeni ca nu donezi u sau alt membru staf dar membri staf 10 = 200 playeri donatori ?
Deci postarea mea a fost, ca pe mine personal ma deranjeaza ca nu lasi alti playeri sa isi dea cu parerea sa isi exprime opinia .
Deci postarea mea a fost, ca pe mine personal ma deranjeaza ca nu lasi alti playeri sa isi dea cu parerea sa isi exprime opinia .
- [Diva]Diabla
iar tu vrei sa imi zici ca reprezinti 200 de playeri? bun, lasand asta la o parte in ce sens nu ii las sa isi dea cu parere ?referitor la ce? vreau un exemplu concret
- [Dn]CarliG
Zici ca esti inca la gradinita , referitor ca dai t/c la toate postarile cand ai chef , nu sunt singurul player care se plange de chestia asta
Te rog eu frumos dai t/c , nu se ajunge nicaieri cu discutia asta si nu isi mai au rost alte explicatii
Te rog eu frumos dai t/c , nu se ajunge nicaieri cu discutia asta si nu isi mai au rost alte explicatii
-
đéňīzDéjávüü
Ba, diablo2 aka diabla numa t/c stii sa dai bau*****""" .
Deniz.
Dejavuu' .
Bitch.
<3 .
oldfriends..;[
[dn]vali e vaca , [dn]hiromitsu e porc , [dn]vlad e gaina .
Dejavuu' .
Bitch.
<3 .
oldfriends..;[
[dn]vali e vaca , [dn]hiromitsu e porc , [dn]vlad e gaina .