igori
-
đéňīzDéjávüü
Re: igori
Si inca odata CONTRA ca sa imi s**i p**a valicuta .
Deniz.
Dejavuu' .
Bitch.
<3 .
oldfriends..;[
[dn]vali e vaca , [dn]hiromitsu e porc , [dn]vlad e gaina .
Dejavuu' .
Bitch.
<3 .
oldfriends..;[
[VIP]Adea wrote:Nu am dc sa ma supar..pt ca mereu ma mintiUhtred wrote:[VIP]Adea wrote:contra la tot in special cu gradu' pvp .
bă ,şi te mai superi când îţi zic că eşti proastă![]()
Done.
părinţii tăi te mint spunându-ţi că eşti deşteaptă şi frumoasă
eu îţi spun adevăru', eşti proastă
-
đéňīzDéjávüü
Ba vali mai bine taci ca si asa esti c*rva sv'ului tu cu hiromitsa asa ca , vorbesti aici de-am pla lela , a mai taci in raniti ma tii de prost .
Deniz.
Dejavuu' .
Bitch.
<3 .
oldfriends..;[
Dejavuu' .
Bitch.
<3 .
oldfriends..;[
-
đéňīzDéjávüü
Serifule, tu esti mai prost ca noaptea asa ca mai bn ai tacea fetito tu fara hiromitsu' esti un catelus deci sp de ziua ta .Uhtred wrote:đéňīzDéjávüü wrote:Ba vali mai bine taci ca si asa esti c*rva sv'ului tu cu hiromitsa asa ca , vorbesti aici de-am pla lela , a mai taci in raniti ma tii de prost .
deniz, credeam că am stabilit că tu eşti cea mai prostă, dc eşti geloasă ? Adea-i varianta ta masculină
Deniz.
Dejavuu' .
Bitch.
<3 .
oldfriends..;[
Dejavuu' .
Bitch.
<3 .
oldfriends..;[
latră în continuare cuţu <3đéňīzDéjávüü wrote:Serifule, tu esti mai prost ca noaptea asa ca mai bn ai tacea fetito tu fara hiromitsu' esti un catelus deci sp de ziua ta .Uhtred wrote:đéňīzDéjávüü wrote:Ba vali mai bine taci ca si asa esti c*rva sv'ului tu cu hiromitsa asa ca , vorbesti aici de-am pla lela , a mai taci in raniti ma tii de prost .
deniz, credeam că am stabilit că tu eşti cea mai prostă, dc eşti geloasă ? Adea-i varianta ta masculină
-
đéňīzDéjávüü
Uite'l si pe plodu' de hiromitsu' ma , mai veniti mult ? mai tre' sa vina si vlad , si aia e.
Deniz.
Dejavuu' .
Bitch.
<3 .
oldfriends..;[
Dejavuu' .
Bitch.
<3 .
oldfriends..;[