sau nu.[MISS]Lorena wrote:hm, e o idee şi asta.[PvP]Vali wrote:şi costum personalizat pentru cel care deţine mirobolantul grad [PvP], că na, el e cel mai tare
Propunerică.
Re: Propunerică.
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------
----------------------------------------
- [VIP]Sophieee
mai bine nu[VIP]Adea wrote:sau nu.[MISS]Lorena wrote:hm, e o idee şi asta.[PvP]Vali wrote:şi costum personalizat pentru cel care deţine mirobolantul grad [PvP], că na, el e cel mai tare
Passe, passe, passera, la dernière restera
-
đéňīzDéjávüü
[PvP]Vali wrote:2 proaste
scuza-ma, smechere daca ele's proaste atunci tu cu [dn]vlad si [dn]hiromitsu sunteti c*rve, ca tot comentezi aici mai uita-te-n oglinda oligrofenule, ca suntem satuli de prostia ta tu cu hiro si vlad 3 frati , ca tu prieteni nu ai doar p-aia 2 , ma si mir cum dumnezeu' ai 2 prieteni sincer mie mila de prostia ta vaco.
Deniz.
Dejavuu' .
Bitch.
<3 .
oldfriends..;[
[dn]vali e vaca , [dn]hiromitsu e porc , [dn]vlad e gaina .
Dejavuu' .
Bitch.
<3 .
oldfriends..;[
đéňīzDéjávüü wrote:[PvP]Vali wrote:2 proaste
scuza-ma, smechere daca ele's proaste atunci tu cu [dn]vlad si [dn]hiromitsu sunteti c*rve, ca tot comentezi aici mai uita-te-n oglinda oligrofenule, ca suntem satuli de prostia ta tu cu hiro si vlad 3 frati , ca tu prieteni nu ai doar p-aia 2 , ma si mir cum dumnezeu' ai 2 prieteni sincer mie mila de prostia ta vaco.
cf prostule, eşti cel mai mare prost din istoria proştilor

#denizprostu
-
dissmadarfacar
Daca se baga unu personalizat pentru [Dn] iar altul personalizat pentru cei fara nici un grad, sunt pro. Altfel nu. Nu sunteti miezu din p1sda voi sa aveti costume personalizate si altii nu. Toti suntem egali.
- [MOD]Lorena
sau să se bage la donaţii acele costume personalizate să fie pentru toata lumea.

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥

-
đéňīzDéjávüü
Ba, vali mai suferi mult ? pe bune acuma ,
repeti "prostule" de vai de pla mea , alte cuvinte nu ai smechere ? doar ala ? trist habar nu ai pe ce planeta esti sa mor eu de te mint , macar de te ai uita n oglinda ar fi minunat , a st se sparge oglinda daca te uiti in ea am uitat , imi pare rau de prostia ta si de frustrarea ta .
repeti "prostule" de vai de pla mea , alte cuvinte nu ai smechere ? doar ala ? trist habar nu ai pe ce planeta esti sa mor eu de te mint , macar de te ai uita n oglinda ar fi minunat , a st se sparge oglinda daca te uiti in ea am uitat , imi pare rau de prostia ta si de frustrarea ta .
Deniz.
Dejavuu' .
Bitch.
<3 .
oldfriends..;[
Dejavuu' .
Bitch.
<3 .
oldfriends..;[
pai daca esti prost, csf...đéňīzDéjávüü wrote:Ba, vali mai suferi mult ? pe bune acuma ,
???????????????????
ala123 wrote:pai daca esti prost, csf...đéňīzDéjávüü wrote:Ba, vali mai suferi mult ? pe bune acuma ,
bă Deniza, du-te la şcoală 2-3 ani şi după ce /dacă te-ai cultivat măcar puţin, îmi dai pm să mi demonstrezi că nu mai eşti prost/aşa de prost şi n o să ţi mai zic prost
P.S: cel mai mare prost din galaxie eşti tu, deniz

#denizprostu