dacă tot bagă personalizat și ptr dn, atunci să bage drc pentru toți playerii, nu? că până la urmă 80% din populația serverului are [Dn], mai rar un nedonatordissmadarfacar wrote:Daca se baga unu personalizat pentru [Dn] iar altul personalizat pentru cei fara nici un grad, sunt pro. Altfel nu. Nu sunteti miezu din p1sda voi sa aveti costume personalizate si altii nu. Toti suntem egali.
Propunerică.
- [VIP]Sophieee
Re: Propunerică.
Passe, passe, passera, la dernière restera
taci fă drc şi tuImperfecşăn wrote:dacă tot bagă personalizat și ptr dn, atunci să bage drc pentru toți playerii, nu? că până la urmă 80% din populația serverului are [Dn], mai rar un nedonatordissmadarfacar wrote:Daca se baga unu personalizat pentru [Dn] iar altul personalizat pentru cei fara nici un grad, sunt pro. Altfel nu. Nu sunteti miezu din p1sda voi sa aveti costume personalizate si altii nu. Toti suntem egali.![]()

#denizprostu
Sigur ai ceva la cap , te iei de toata lumea fara motiv[PvP]Vali wrote:taci fă drc şi tuImperfecşăn wrote:dacă tot bagă personalizat și ptr dn, atunci să bage drc pentru toți playerii, nu? că până la urmă 80% din populația serverului are [Dn], mai rar un nedonatordissmadarfacar wrote:Daca se baga unu personalizat pentru [Dn] iar altul personalizat pentru cei fara nici un grad, sunt pro. Altfel nu. Nu sunteti miezu din p1sda voi sa aveti costume personalizate si altii nu. Toti suntem egali.![]()
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------
----------------------------------------
- [MOD]Lorena

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥

- [MOD]Lorena
eşti rău tu.
[PvP]Vali wrote:vă joc în picioare

- [MOD]Lorena
t/c, se pare că se lucrează la aşa zisele costume personalizate.