[EVENT FORUM]

Vino cu o sugestie si noi o vom lua in calcul daca merita!
ala12345

Re: [EVENT FORUM]

Post by ala12345 » Sat May 20, 2017 10:02 pm

da dc ne dai si exemple ma alex ca noi nu suntem asa prosti ca miha sa vb asa cu detalii, intelegem cand zici doar ''note de la membrii staff''

Z Nation

Post by Z Nation » Sat May 20, 2017 10:03 pm

Alexander ♛ wrote:
[MISS]Lorena wrote:şi dacă am să-l fac eu care ar fi problema ta? E un topic de sugestii, nu uita. Tu doar dai sugestia şi rămâne la alegerea celui care-l organizează cum alege câştigătorii şi cum face regulamentul şi premiile nu crezi?. Eu doar am spus că ar fi mai ok prin vot de câtre membrii staff sau prin acordarea unor note de la 1 la 10 cine are cele mai multe note adunate sau voturi câştigă.
:!: :!: :!:
Vali, nu tu spui cine face/nu face evenimente. Propui ceva ? Atuci membrul Staff care-ţi va împrumuta ideea îşi va asuma îmbunătăţirile şi schimbările eventului şi îţi vor da credite pentru acesta, asta ar fi cel mai corect.
Note de la toţi membrii staff-ului, fără Fifty şi Who cel mai probabil pt că sunt ocupaţi, iar apoi să se facă media.
De exemplu :
Lorena - 9
Adinna - 8,5
Zohan - 10
Kizev - 7
Diabla - 4
Media : 7,7
Notele nu pot fi schimbate.

Mă prostule, e ideea mea, sunt sigur că Fifty şi Who îşi pot face timp (10-15 min) să vadă toate imaginile, taci şi tu drc, eşti prost, am drept de autor, dacă l face lorena fără să i dau voie are reclamaţie

[VIP]Sophieee

Post by [VIP]Sophieee » Sat May 20, 2017 10:06 pm

ala12345 wrote:da dc ne dai si exemple ma alex ca noi nu suntem asa prosti ca miha sa vb asa cu detalii, intelegem cand zici doar ''note de la membrii staff''
văd că tu n-ai altceva de făcut decât să mă mănânci de cur prin fiecare topic
Passe, passe, passera, la dernière restera

ala12345

Post by ala12345 » Sat May 20, 2017 10:07 pm

Imperfecşăn wrote:
ala12345 wrote:da dc ne dai si exemple ma alex ca noi nu suntem asa prosti ca miha sa vb asa cu detalii, intelegem cand zici doar ''note de la membrii staff''
sa stii ca asa e, am foarte mult timp liber

[VIP]Sophieee

Post by [VIP]Sophieee » Sat May 20, 2017 10:09 pm

ala12345 wrote:
Imperfecşăn wrote:
sa stii ca asa e, am foarte mult timp liber
păi normal că ai foarte mult timp liber, din moment ce stai toată ziua pe metin
Passe, passe, passera, la dernière restera

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Sat May 20, 2017 10:10 pm

nu trebuie să-mi dau tu voie ca să-l fac ,stai liniştit.
poţi face n reclamaţii. Acest topic sugestii şi sfaturi este un topic legat de sugestii adică dacă ai o sugestie o postezi aici şi cui ii place ideea o pune in practică. Nu eşti membru staff, să decizi regulamentul, şi cine postează sau nu.
Z Nation wrote:
Alexander ♛ wrote:
[MISS]Lorena wrote:şi dacă am să-l fac eu care ar fi problema ta? E un topic de sugestii, nu uita. Tu doar dai sugestia şi rămâne la alegerea celui care-l organizează cum alege câştigătorii şi cum face regulamentul şi premiile nu crezi?. Eu doar am spus că ar fi mai ok prin vot de câtre membrii staff sau prin acordarea unor note de la 1 la 10 cine are cele mai multe note adunate sau voturi câştigă.
Vali, nu tu spui cine face/nu face evenimente. Propui ceva ? Atuci membrul Staff care-ţi va împrumuta ideea îşi va asuma îmbunătăţirile şi schimbările eventului şi îţi vor da credite pentru acesta, asta ar fi cel mai corect.
Note de la toţi membrii staff-ului, fără Fifty şi Who cel mai probabil pt că sunt ocupaţi, iar apoi să se facă media.
De exemplu :
Lorena - 9
Adinna - 8,5
Zohan - 10
Kizev - 7
Diabla - 4

Mă prostule, e ideea mea, sunt sigur că Fifty şi Who îşi pot face timp (10-15 min) să vadă toate imaginile, taci şi tu drc, eşti prost, am drept de autor, dacă l face lorena fără să i dau voie are reclamaţie
Image
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image
Image

Alexander ♛

Post by Alexander ♛ » Sat May 20, 2017 10:12 pm

Z Nation wrote:
Alexander ♛ wrote:
De exemplu :
Lorena - 9
Adinna - 8,5
Zohan - 10
Kizev - 7
Diabla - 4

Nu ai nici o dovadă că-ţi aparţine, această idee poate a fost furată de altundeva, ai vreo dovadă că-i a ta? Ai drepturi copyright ? arată-mi-le şi mie.
Cum poate cineva să-ţi răsplătească creaţia sau munca dacă nu poţi dovedi că e a ta? Lucrezi cumva în domeniul copyright-ului să te dai mare cocoş cu vorba asta a ta cu "drepturi de autor",ah, iartă-mă, tu la 15 ani eşti trecut prin şcoală, al drc boboc borât.
Îi faci reclamaţie că face event, că-i mare căcat dacă-l face Lorena sau Zohan sau alt membru staff, poate să-l scrie Lorena iar Zohan să-l posteze şi gata, mare lucru. O arzi aiurea, eşti doar un ţigan prăpădit cu tupeu în faţa calculatorului. ţi-am zis acm 2 glume maine te lauzi că ai fost la stand-up comedy.
Image
softer than satin was the light

ala12345

Post by ala12345 » Sat May 20, 2017 10:13 pm

tu ma judeci ma miho?

Z Nation

Post by Z Nation » Sat May 20, 2017 10:16 pm

dacă tu susţii că nu-i originală ideea, tu trebuie să aduci dovezi mă prostănacule

[Diva]Diabla

Post by [Diva]Diabla » Sat May 20, 2017 10:16 pm

idk, dupa mine are dreptate..ai destule idei si tu

Post Reply

Return to “Sugestii si Sfaturi - Suggestions and Advices”