Fă proasto, tu eşti atât de proastă încât ai nv de manual de instrucţiuni să treci tradaImperfecşăn wrote:n-am văzut om să joace mai prost decât tn...[SGA]3s3 wrote:Când vrea inima ta ibrm
prea bnnnnnnn[SGA]Kizev wrote:#esophiesticată mă
tu nu vezi ce itm are mă
nu joci Triviador îți zice "lsm"
Tipa asta i o pagubă, nu e de tine
E sofisticată mă![]()
![]()
a a a a
-
Pablo Escobar
Re: a a a a
- [VIP]Sophieee
dacă sughiţă mă-ta să-i zici că-mi cer scuzePablo Escobar wrote:Fă proasto, tu eşti atât de proastă încât ai nv de manual de instrucţiuni să treci tradaImperfecşăn wrote:n-am văzut om să joace mai prost decât tn...[SGA]3s3 wrote:Când vrea inima ta ibrm
prea bnnnnnnn[SGA]Kizev wrote:#esophiesticată mă
tu nu vezi ce itm are mă
nu joci Triviador îți zice "lsm"
Tipa asta i o pagubă, nu e de tine
E sofisticată mă![]()
![]()
Passe, passe, passera, la dernière restera
-
Pablo Escobar
fă miha, cere ţi iertare de la părinţi, s ar putea să nu i mai vz, ai grijă
- [MOD]Lorena
eşti cumva din trupa atentat? Şi ii omori părinţii?
e killer predă-te ce ştiţi voi...

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥

-
Pablo Escobar
[MISS]Lorena wrote:eşti cumva din trupa atentat? Şi ii omori părinţii?![]()
![]()
e killer predă-te ce ştiţi voi...
fă, taci drc
tu te ai pus cu cn nu trebuia, ai vzt cât de periculos îs, ai vzt ce o păţit zohan şi acuma te dai bn pe lângă mn, fă ai grijă ! eu nu uit !
-
OmuDinUmbra.
Auzi prietenas ? Eu iti zic sa nu mai fi tare-n mufa, tu pe sv esti tare n mufa aici tare n mufa nu te da zeu' p aici ca tot prost ramai prietene.Pablo Escobar wrote:fă miha, cere ţi iertare de la părinţi, s ar putea să nu i mai vz, ai grijă
Pablo Escobar + ala12345678910 = <3 , Mai bine spus 2 gay prosti da' mna sa nu se supere Pablo , #prayforvaleriu' .
- [VIP]Sophieee
ba eu nu stiu cum sa ma cert cu un prost asa ca tinePablo Escobar wrote:fă miha, cere ţi iertare de la părinţi, s ar putea să nu i mai vz, ai grijă
Passe, passe, passera, la dernière restera
-
Pablo Escobar
OmuDinUmbra. wrote:Auzi prietenas ? Eu iti zic sa nu mai fi tare-n mufa, tu pe sv esti tare n mufa aici tare n mufa nu te da zeu' p aici ca tot prost ramai prietene.Pablo Escobar wrote:fă miha, cere ţi iertare de la părinţi, s ar putea să nu i mai vz, ai grijă
taci mă poker, prostănaule
ai grijă, tu te ascunzi în umbra plii mele
-
OmuDinUmbra.
Prietene, calmeaza-te ca iti pusca o vena, n-auzi ? culca-te-n gatu' ma-tii de prost #prayforvaleriu'
Pablo Escobar + ala12345678910 = <3 , Mai bine spus 2 gay prosti da' mna sa nu se supere Pablo , #prayforvaleriu' .