[MISS]Lorena a fost detronată
Re: [MISS]Lorena a fost detronată
ce duel in pwla mea ca m ai omorat o data, ba cand vezi ca l omori o data te dai de acolo in pl m, dar nu de 3 ori intentionat. zici ca dai duel. mai duceti va drc de prosti.
- [MOD]Lorena
deja mă uimeşti pe zi ce trece in rău nu in bine. Ce doamne iartā-ma caută numele meu in topic.. ai ceva la cap cred că.

"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥

.
Last edited by [VIP]Adea on Thu Jun 29, 2017 12:49 pm, edited 1 time in total.
Când poţi.. inspiră , când nu mai poţi expiră..
----------------------------------------
----------------------------------------
-
Alexander ♛
[VIP]Sophie wrote:bine rău astaaaaaaaaaaaaaa[SGA]Berila wrote:Nu prinţii mic, noi respectăm animalele, nu le maltratăm. Destul că aţi suferit in copilărie tratamente dure.Zaiafet wrote: hai că tu eşi mai prost decât noi dacă crezi că cineva chiar crede că voi dădeaţi ''duel'' şi nu încercaţi să ne omorâţi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

softer than satin was the light
Te uimeste in rau? ''deja ma uimesti [...] in rau'' wtf....si te mai lauzi ca ai facut facultate[MISS]Lorena wrote:deja mă uimeşti pe zi ce trece in rău nu in bine. Ce doamne iartā-ma caută numele meu in topic.. ai ceva la cap cred că.
-Brutally myself-
[VIP]Anna wrote:Te uimeste in rau? ''deja ma uimesti [...] in rau'' wtf....si te mai lauzi ca ai facut facultate[MISS]Lorena wrote:deja mă uimeşti pe zi ce trece in rău nu in bine. Ce doamne iartā-ma caută numele meu in topic.. ai ceva la cap cred că.ma mira ca te-au primit aia in conditiile in care tu faci parte din populatia analfabeta
![]()
Înţelege`o şi pe ea, e`n Jermănica, noi Românica, acolo e un alt nivel de cultură, pardon INCULTURĂ, ne comparăm noi muritorii de rând cu ea cu facultate şi la magazin cere" daţi-mi şi mie doi gogoşi" .
"Dacă Dumnezeu există, va trebui să-mi implore iertarea" !

[SGA]Berila wrote:
" daţi-mi şi mie doi gogoşi" .
-Brutally myself-
Aaa, tu te-ai gasit sa vorbesti ma? Nu ma bag pentru Lorena da vezi ca apostroful nu este cratima. (cultule)[SGA]Berila wrote:[VIP]Anna wrote:Te uimeste in rau? ''deja ma uimesti [...] in rau'' wtf....si te mai lauzi ca ai facut facultate[MISS]Lorena wrote:deja mă uimeşti pe zi ce trece in rău nu in bine. Ce doamne iartā-ma caută numele meu in topic.. ai ceva la cap cred că.ma mira ca te-au primit aia in conditiile in care tu faci parte din populatia analfabeta
![]()
Înţelege`o şi pe ea, e`n Jermănica, noi Românica, acolo e un alt nivel de cultură, pardon INCULTURĂ, ne comparăm noi muritorii de rând cu ea cu facultate şi la magazin cere" daţi-mi şi mie doi gogoşi" .
"Sunteți lame de Orbit echivalența restului, nu vă gust că tre' să vă scuip.. ce finețe a gestului."