[SGA]-MOCA

Aici poti face urmatoarele:
-Sa te descri..
-Sa iti cauti jumatatea...
-Sa deschizi subiecte despre ce doresti inafara de
*Reclama,comert intre servere sau sa aduci jigniri unui jucator..
Nerespectarea conditiilor duce la T/C + cos gunoi !
Razvan RC

[SGA]-MOCA

Post by Razvan RC » Wed Jul 12, 2017 8:24 pm

Pro sau contra sa-mi dea SGA pe gratis.
Nu de alta, n-am bani sa-l cumpar, intelegeti ?
Ma tai cu lama de la ascutitoare...
Si cand am auzit ''nu, Andru..parca mi-a picat cerul in cap.
Nici lacrimi sa plang nu mai am ....''

KQLY

Re: [SGA]-MOCA

Post by KQLY » Wed Jul 12, 2017 8:55 pm

pro , da-te drc'
Ma tai cu lama de la ascutitoare...
Si cand am auzit "nu, Andru..parca mi-a picat cerul in cap.
Nici lacrimi sa plang nu mai am ...."

[VIP]Sophieee

Post by [VIP]Sophieee » Wed Jul 12, 2017 9:35 pm

Bun, hai să-ți zic cum stă treaba. Pentru a avea SGA trebuie să urmezi câțiva pași ușori: viewtopic.php?f=6&t=18967. Dacă vrei să urci în grad ori faci reclame și ai activitate pe joc, ori donezi 300 ron. Dacă vrei direct SGA îl poți obține donând 400 ron. MOCA nu ai cum să primești, nici VIP(doar dacă Fifty/Adina/Who organizează vreun concurs cu acest premiu), nici SGA!

Ți-am zis Răzvane, nu primești ptr 10 reclamații grad, n-am primit eu ptr astea https://postimg.org/image/57curlw2z/ (1480 în cazul în care nu știi să numeri).

t/c băețzelule
Passe, passe, passera, la dernière restera

ala212345

Post by ala212345 » Wed Jul 12, 2017 10:21 pm

[VIP]Sophie wrote:Bun, hai să-ți zic cum stă treaba. Pentru a avea SGA trebuie să urmezi câțiva pași ușori: viewtopic.php?f=6&t=18967. Dacă vrei să urci în grad ori faci reclame și ai activitate pe joc, ori donezi 300 ron. Dacă vrei direct SGA îl poți obține donând 400 ron. MOCA nu ai cum să primești, nici VIP(doar dacă Fifty/Adina/Who organizează vreun concurs cu acest premiu), nici SGA!

Ți-am zis Răzvane, nu primești ptr 10 reclamații grad, n-am primit eu ptr astea https://postimg.org/image/57curlw2z/ (1480 în cazul în care nu știi să numeri).

t/c băețzelule
:lol: :lol: :lol: :lol: prsta, de ce faci reclamatii la playeri?

[VIP]Sophieee

Post by [VIP]Sophieee » Wed Jul 12, 2017 10:25 pm

ala212345 wrote:
[VIP]Sophie wrote:Bun, hai să-ți zic cum stă treaba. Pentru a avea SGA trebuie să urmezi câțiva pași ușori: viewtopic.php?f=6&t=18967. Dacă vrei să urci în grad ori faci reclame și ai activitate pe joc, ori donezi 300 ron. Dacă vrei direct SGA îl poți obține donând 400 ron. MOCA nu ai cum să primești, nici VIP(doar dacă Fifty/Adina/Who organizează vreun concurs cu acest premiu), nici SGA!

t/c băețzelule
pentru că nu-s inutile ca alea pe care le faci tu la staff

ala212345

Post by ala212345 » Wed Jul 12, 2017 10:27 pm

[VIP]Sophie wrote:
ala212345 wrote:

t/c băețzelule
pentru că nu-s inutile ca alea pe care le faci tu la staff
raspuns gresit, 2 pt azi

[VIP]Sophieee

Post by [VIP]Sophieee » Wed Jul 12, 2017 10:29 pm

dacă prostia ar fi o țară, vali ar fi țara în sine și tu capitala ei

[SGA]3s3

Post by [SGA]3s3 » Wed Jul 12, 2017 10:40 pm

[VIP]Sophie wrote:dacă prostia ar fi o țară, vali ar fi țara în sine și tu capitala ei
Wooooooow !!! Cum a venit asta !!! Epic !!! Critic !!!
Fără cuvinte !!! LA MULŢI ANI 2018 !!! Manele noi 2019 !!! Faze tari cu babe care cad !!! Miha, Regina Fitzelor !!!
#BigTits

[VIP]Sophieee

Post by [VIP]Sophieee » Wed Jul 12, 2017 10:46 pm

[SGA]3s3 wrote:
[VIP]Sophie wrote:dacă prostia ar fi o țară, vali ar fi țara în sine și tu capitala ei
Wooooooow !!! Cum a venit asta !!! Epic !!! Critic !!!
Fără cuvinte !!! LA MULŢI ANI 2018 !!! Manele noi 2019 !!! Faze tari cu babe care cad !!! Miha, Regina Fitzelor !!!
nu mai am lacrimi să mor io

ala212345

Post by ala212345 » Wed Jul 12, 2017 10:48 pm

ESTI EXMATRICULATA FETITZO

Locked

Return to “Discutii Libere”