PT toti modati !!!!!!
Re: PT toti modati !!!!!!
PRO ! Cred ca toata lumea s-a saturat de lagul din map1. 
-
[VIP]Nyght
-
CaUnUragan
sti cine sunt , stiu toti ce sunt , si nu e cu rautate dar mentalitatea playerilor modati de pe acest server nu o ve ti schimba niciodata , am plecat de mult , si revin din cand in cand sa vad ce e cu serverul asta , daca am ajutat asa cum ceri tu , toti au incercat doar sa profite , daca am invatat lumea sa faca seturile dupa radeau de tine ca nu dai dmg ! daca ai donat anume sume mari de bani toti ziceau ca minti , ca ai furat itemele , cand unul din cel mai buni prieteni ai mei de pe sv mi-a cerut sa i fac cont donator sa i schimb setu' de sura pe banii mei am ales sa i arat ca nu sunt prost , ca daca am facut cva pt cineva a fost de drag nu ca mi a cerut . toti zic multe de mine pe sv , dar sunt unii care chiar m au cunoscut si stiu cat am ajutat , pe cati i am invatat si ca tot ce am facut a fost pe banii mei , sa ajung sa imi spuna [ADM]Thor ( Andrei ) ca eu nu sunt departe de Andrea ( vip.rheya , miss.izzy ) . daca am 4 donatori si 5 conturi donatoare si am stat pe conturi de vip ale fetelor a fost pt ca am dat dovada ca sunt baiat baiat si nimeni nu a mers la banca sa doneze in contul alexandrei din buzunarul propriu' , au mers pt ca sunt 2 amici de o viata si sora mea care au mers pe banii mei pt ca eu nu am avut timp . candva o sa ma intorc sa i arat lu' andrei ca sunt banii mei si pot dona pt toate modurile cate le'am avut candva ! iar pt cine a zis ( MAURU , Centurion23 , TsunamY2 ) ca eu inca joc pe acest sv , stati relax cand o sa ma intorc o sa fie tot pe CaUnUragan ca nu mi e frica de nici un pusti de pe un joc si nici ca as fi facut cva rau pt amuzament !!! si pt cine a zis ca conturile mele sunt blocate , nu fratilor nu sunt , nu am luat ban in viata mea pe vreun cont pe steel , mi la blocat pe AndEnslave desteapta de MISS Mady pt ca eram full , contu' era nou , eu dormeam si m am trezit dupa 3 ore cu contu' blocat cica motiv ( nu sunt donator ) , daca nu ti am rsp trebuia sa stai 3 ore langa mine sa vezi ca sunt AFK , nu ca nu as vrea sa ti rsp . eram in camera de donatii cand mi a deblocat contul si ea era acolo q marius (VIP metin2steel) si ma intreaba cu tupeu jegos ca daca am facut cerere pe forum ( exista numar de telefon si 2 admini si un owner ) , cand o sa ma intorc o sa continui ce am inceput cu mady cu darck si cu alti staffi pt ca am zis de 1000 de ori , nu am 15 ani si ma pot pune cu tot serveru' deodata si nici nu uit pe nimeni ! iar pt cine se astepta sa fac pauze s au sa m a mut pe alte conturi s a inselat , am dat toate itemele de pe uragan si de pe ushiro unei prietene si m am lasat , toate conturile sunt goale dar functionale , nici de cum BAN'ate .
iar pe fraierul de smoke nu o sa l schimbe nimeni ca e un copil dus cu capu' crescut pe metin cu itm pe banii maicasii si crede ca pe un joc poate sa faca ce vrea el pt ca a fost candva domnu' Alin ( Hades ) si doamna Bia sa l ridice de c*r ! iar acum si a luat vip dupa 3 ani de joc sa se dea rotund ca cine e el pe un sv . nu ti dori copilu' sa dau peste tine ca eu NU UIT NIMIC SI PE NIMENI !!!
iar pe fraierul de smoke nu o sa l schimbe nimeni ca e un copil dus cu capu' crescut pe metin cu itm pe banii maicasii si crede ca pe un joc poate sa faca ce vrea el pt ca a fost candva domnu' Alin ( Hades ) si doamna Bia sa l ridice de c*r ! iar acum si a luat vip dupa 3 ani de joc sa se dea rotund ca cine e el pe un sv . nu ti dori copilu' sa dau peste tine ca eu NU UIT NIMIC SI PE NIMENI !!!
În primul rând, este server pvp, iar despre VIP , nu scrie în regulament că nu avem voie să dăm în playeri. Da, playerii noi, sunt de acord să îi lăsăm în pace, pentru că îi putem pierde. Iar despre mine, zicea AndyPsk(Scuze dacă am greşit numele) , eu înjur mă? Când o să vezi vreo reclamaţie cu mine pentru limbaj vulgar, ai dreptul să vorbeşti. Până atunci, cius. Nu da din gură, te descurci cu limba
Aşează-te mai bine ca să-mi ating ţinta!
Aşează-te mai bine ca să-mi ating ţinta!
Pro! In acest fel se poate juca toata lumea, unii poate nu au posibilitatea pentru moduri, plus ca acest server se va popula mult mai mult daca aceasta idee se va aplica (Nimanui nu i-ar conveni sa stea numai pe jos).

-
[VIP]tbcck
Acest topyc a fost facut in 2014 si vreau sal readuc in atentia voastra cat si in atentia staffului as dori un comentariu de la OWN sau ADM si CaUnUragan de oameni ca tine avem nevoie pe SV asta daca nu ai revenit inca mai fa u un bine tuturor si REVINO .
- Attachments
-
- [VIP]tbcck.jpg (93.11 KiB) Viewed 4280 times
„In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.“
- [LADY]Bella
nu poţi obliga pe nimeni să facă ceva ce nu vrea , până la urmă serverul e şi PVP
- Răzv ♥»»»Iubesc aproapele, da' nu-l iubesc prea tare.
Că-ntr-o zi mă va răni și-am auzit că doare . [preluat de la Mădă Şmk ]
Si gandestete ca sunt atat de ratati incat pe server sunt maxim 100 playeri ON zilnic din care modati 75
si sa te uiti cat de obsedati sunt aia. La 100 player ON pe zi el are app 60k de kill-uri
Saracii nemodati.
"Sunt multi in jurul tau care te fac sa te crezi tare
Tine minte ca o spun doar sa te sape in continuare
Ai produs niste bani, ai gasit drumul in viata
Le-ai spus ca ai si t***e cand suntem fata-n fata"
Tine minte ca o spun doar sa te sape in continuare
Ai produs niste bani, ai gasit drumul in viata
Le-ai spus ca ai si t***e cand suntem fata-n fata"