[MISS]Lorena

Toate topicurile inchise se afla aici !
WithStyle

Re: [MISS]Lorena

Post by WithStyle » Sat Sep 09, 2017 12:00 am

Abia astept sa iei suspend Loreno. ;)

Si da mersi pt Warn
Warn #Lorena welcome.❤plus ban 3 zile ai 4 warn uri
Image

[VIP]Sophie

Post by [VIP]Sophie » Sat Sep 09, 2017 3:07 pm

Image
Image
stay blessed

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Sat Sep 09, 2017 4:23 pm

nu era reclama draga mea altfel primea ban pe forum. Am spus oarecum de aceea a primit edit si t/c.sa nu se interpreteze altceva. Nu mai cauta nod in papura din orice :lol: :lol: cat despre regulament il cunosc destul de bine deoarece eu l-am modificat in mare parte cu fifty.
Image
"Şi nu mă las până nu-mi pun numele-n lumină
şi nu-i departe ziua-n care am să-ţi devin regină"
♥♥ El amor no se compra❤ se gana! ♥♥
Image
Image

Me bu' to pi ;3 .

Post by Me bu' to pi ;3 . » Sat Sep 09, 2017 4:34 pm

Loreno , nu e prima dată când îl pupi în cur pe andru aşa că taci dracu' şi nu te da nevinovată , când ai zis tu să dăm armele jos , andru nu a dat şi la câteva secunde m a omorât după ce ai zis că nu avem voie .
Warn ❤Lorena.

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Sat Sep 09, 2017 4:39 pm

repet nu imi pasa mie ce face Andru si nu il favorizez. Am spus armele jos el a dat inainte sa spun regulamentul cu bataia. ,nu a atacat dupa ce am spus a fost exact in acel moment cand eu am spus celalalt a cazut pe jos. Daca dadea imediat dupa ce ziceam primea jail 15m.dar a fost in acelasi timp nu dupa.
Image
Image
Image

Me bu' to pi ;3 .

Post by Me bu' to pi ;3 . » Sat Sep 09, 2017 4:49 pm

ok e aşa cum zici tu a dat chiar când ai zis că nu are voie să dea , dar de ce nu a dat arma jos înainte când ai zis la toţi să o dea ? şi cică nu l favorizezi , ţi s a asprit limba la cât îl favorizezi doar ptr că e sga mânca i ai râma . :P

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Sat Sep 09, 2017 5:11 pm

deci repet si cu grad de sga si fara andru este la fel ca ceilalti pentru mine. Nu imi pasa mie ca are el sga sau vip etc. Nu l-am favorizat deloc. A dat arma jos dupa ce i-am spus ,iar de atacat a atacat inainte sa spunn iar tu ai cazut in momentul cand eu am inceput sa prezint regulamentul. Daca nu dadea arma jos il trimiteam map 1. Dar cum datul armei jos nu are o regula nu ii pot da jail 15m aiurea. Deoarece nu exista dai arma jos daca nu 15m jail ,nu exista asa ceva. Cat despre atacat,a atacat exact cand eu am inceput sa prezint regulamentul. Daca ataca dupa ce il prezentam da,avea jail .
Image
Image
Image

[VIP]Sophie

Post by [VIP]Sophie » Sat Sep 09, 2017 5:23 pm

[MISS]Lorena wrote:nu era reclama draga mea altfel primea ban pe forum. Am spus oarecum de aceea a primit edit si t/c.sa nu se interpreteze altceva. Nu mai cauta nod in papura din orice :lol: :lol: cat despre regulament il cunosc destul de bine deoarece eu l-am modificat in mare parte cu fifty.
scrie cumva în regulament că pentru o OARECUM reclamă s-ar face ceva? iartă-mă pe mine, sigur c-ai făcut tu regulamentul, se vede că-l ştii cap-coadă. :roll: ce-nţelegi tu prin OARECUM reclamă? eu ştiam că ORI e reclamă ORI nu e, n-am mai întâlnit astfel de reclame până acum
Image
Image
stay blessed

[MOD]Lorena

Post by [MOD]Lorena » Sat Sep 09, 2017 5:29 pm

nu era reclama de aceea am dat edit si t/c sa nu se interpreteze ca aar fii o oarecum reclama subtila. Imi cer scuze ca n-am exprimat eu gresit si ai inteles ca a fost reclama. Va rog sa nu mai faceti chat pana la raspunsul lui who.
Image
Image
Image

[VIP]Sophie

Post by [VIP]Sophie » Sat Sep 09, 2017 5:32 pm

[MISS]Lorena wrote:nu era reclama de aceea am dat edit si t/c sa nu se interpreteze ca aar fii o oarecum reclama subtila. Imi cer scuze ca n-am exprimat eu gresit si ai inteles ca a fost reclama. Va rog sa nu mai faceti chat pana la raspunsul lui who.
să iei tu ban dacă îţi arăt că sunt servere de metin afişate pe acel site? îţi şi încercuiesc că văd că ai ceva probleme cu vederea.

+ că nu e un singur site, o să-i arăt şi lui Who despre ce e vorba să vedem ce părere are el de staff-ul de pe server, staff care nu-i capabil să dea un ban ptr. o reclamă
Image
Image
stay blessed

Locked

Return to “Cazuri rezolvate raport Staff”